פרה אמפ

bigmm

New member
פרה אמפ

חג שמח, יש לי כרטיס EMU 0404 וקונדנסר B1 ורציתי ללשקנות פרה אמפ טוב בסביבות ה-2000 שקל קיבלתי המלצה על TrackMaster Pro קישור: http://www.sontronics.co.il/focusritepre.html יש למישהו המלצות או נסיון כושל עם חברה זו או מכשיר זה? והאם יש המלצות למכשירים/ חברות נוספות המתאימות לתנאים ולציוד המצורף..

נוכח

New member
אני הייתי הולך על מיקרופון חדש.

ה B1 הוא לא מיקרופון מדהים והתקציב שלך מאפשר משהו יותר איכותי, אני חושב. אלא אם אין לך בכלל פרהאמפ ואז אתה צריך בכל זאת אחד! לא מכיר פרהאמפים
אני עובד עם מיקסר

HeavenlyB

New member
ניסיון כושל עם Focusrite? ממש לא

Focusrite היא אחת החברות המובילות בתחום הפרה אמפים המקצועיים. הסדרה שאתה מכוון אליה היא הסדרה הזולה שלהם, אבל עדיין טובה מאוד.

bigmm

New member
שאלה

אני מודע לכך שהמחיר לפרה אמפ שאני רוצה הוא זול אבל יש חנות בישראל שמוכרת פרה אמפים שלהם חוץ מסנסטרוניקס והאם יש דגם יותר טוב ממה שאני רוצה שבמחיר של ה-2000 שח? והם יש פרה אמפים שאתה ממליץ של חברות אחרות? יותר טובות מפוקוסריט?

HeavenlyB

New member
סנארוניקס היא היבואנית, אם אני לא טועה

לכן מחיר יותר זול במקומות אחרים לא תראה. פוקוסרייט היא חברה שמייצרת פרה אמפים לאולפנים המקצועיים ביותר. כך שלא מדובר על טוב יותר או פחות, אלא על סאונד, על צבע ועל התאמה אישית. במחירים האלה, הייתי אומר שזו הבחירה הכי מקצועית, אלא אם יצא משהו לחברה אחרת ברמה שלה, באותו מחיר, שלא שמעתי עליו.

bigmm

New member
תודה רבה!!!

אני השבוע בע"ה הולך לקנות...אולי אחסוך כסף ואקנה את הRED אך תודה בכל מקרה

bigmm

New member
עוד שאלה...

הפרה אמפים שלהם יותר טובים מהפרה אמפים של Universal Audio?

HeavenlyB

New member
אני לא שמעתי את UA, אבל שניהם נחשבים טובים

נדמה לי של-UA אין דגמים "זולים". הסדרה הזאת של פוקוסרייט היא הסדרה ה"זולה" שלהם, אבל היא עדיין טובה. אני מאוד ממליץ לשמוע, כי יש הם מוסיפים צבע לסאונד בצורה שנשמעת לאוזן בקלות, ואולי אותו צבע לא מתאים לך. אני עבדתי קצת עם הסדרה הזאת, כי לרוה הייתי מקליט עם סדרת ה-ISA המצויינת שלהם.

bigmm

New member
והאם זה יתאים למערכת הקיימת שלי?

האם הפרה אמפ הזה נמצא בשרשרת האאודיו המתאימה לציוד שלי? קונדנסר B1 ו0404 EMU? או שהוא יותר מדי טוב/ ממש לא טוב לציוד שכזה?

למעלה