פרדייז 2.2

loca chicka

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifParadaise Hotel

שלום! אני לא כותבת בפורום הזה בד"כ,אבל כבר מזמן רציתי לכתוב פה כמה דברים. כמו שאתם הבנתם גם אני צופה בפרדייז הוטל,ואני לא מפסידה שום פרק,שתדעו שאין לי ממש שום דבר נגד אף אחד שם,אבל אחרי כמה פרקים אני הגעתי למסקנה: התכנית הזאת מבוימת! אני לא יודעת אם שמתם לב ,אבל לפי מה שנראה לי ההפקה עוזרת ל"חבורת הברבי" לנצח,לדוגמא: למה דווקא דייב זכה בכח להעיף מישהו? ולמה כשמלאני עפה(בפעם השנייה) היא הייתה צריכה לבחור בין 2 בנות הברית,את מי להעיף ולא להעיף את היריבה,זה לא נראה לכם קצת מוזר...כי לי כן. וגם כל הקטע שהביאו את כל המנופים,זה היה כזה "צירוף מקרים" כשאיימי דיברה על זאק ופתאום יום למחרת הוא מגיע ,וגם שאר החבורה. אני חשבתי שהתכנית הזאת היא באמת תכנית ריאלטי,טוב מסתבר שטעיתי!

אכן כן כך נראה לי אני איתך......

כמו שאמנדה אמרה שהיא מתגעגעת לחבר שלה ובום הנה הוא בא... וכל הזמן ל4 המוסקטרים(טרה קית שרלה ודייב)יש מזל,חלהם יש כוח ותמיד המזל\ההפקה איתם. כנראה לא רצו לעשות יותר מידי פרקים וחשבו שזה צריך להיגמר ולתת להם לנצח. אבלך יש לציין שזאת סדרה מצויינת. אליענה הלכה משחקת בסדרה חדשה עם נינט והיא משחקת ת'כלבה מת לראות אותה כבר!!

../images/Emo101.gifHelp me please!!!

לא יצא לי לראות את הפרק של אתמול...בגלל מליון אלף סיבות..ולפי מה שהבנתי מהתגובות שלכם היה פרק מהמם....ואמרתי אני יראה אותו ביום שבת אבל זה לא שווה כי אני לא יבין כלום כל השבוע...והשבוע זה עוד נגמר.. :( טוב בקיצור חפרתי...אז אם זה לא בקשה כ"כ מוגזמת ספרו לי מה היה בפרק אתמול... תודה תודה תודה תודה...

שרלה וטרה שוות!!!!!!!!!!!!!!!!!

שרלה וטרה שוות והן צריכות לנצח והן כאלה חמודות למה כולם שונאים אותן הולי דווקא הייתה צריכה לעוף כי אז זאת הייתה יכולה להיות מלחמה של ממש יחד עם איימי

איימי המלכה...!../images/Emo47.gif

היא פשוט חסרה בפרדייז... ותחשבו...אם היא לא...הייתה...כזאת...תותחית...היא לא...הייתה...אחת...המקוריות...שנהשארה הכי הרבה זמן... וחוץ מזה מי שמשווה את שרלה וטרה לאיימי הוא מזה מפגר...
אם היא לא הייתה חמודה בו המאמוש
..לא..היה ידיד...כזה טוב שלה.... איימי המלכה..
...זאק השווה...לנצח..בלי עין רעה

למעלה