פרדייז 2.2

נשתמע :)

טוב אני אכנס לכאן יום חמישי בלילה בפעם הבאה כי רושמים פה מי ניצח ואתם הורסים לי את הצפייההההההההה! :) נשתמע ביום חמישי בלילה אחריי השידור הארון של פרדייז :) מי ייתן ודייב הקרנף הסמרטוט יתעופף הבייתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yes REAL

New member
איך יראה פרדייז בלי איימי? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

ממש קשה לדמיין את הפרקים בלי איימי, איך בדיוק יפתחו הפרקים?
תפילה לאלוהים
הפרק לא יפתח יותר בתפילה לאלוהים, הלא הוא זאק. לא נשמע יותר "רק בזכותו אני מחזיקה מעמד" או "זאק הוא הפרדייז שלי" או "אני מוכנה לעזוב, אני נשארת רק בגלל זאק". בעקבות עזיבתה יוכלו סוף סוף החדרנים לרחוץ את כרית התפילה המיוחדת אותה היא חובקת בעת התפילות למצלמה, וסוף סוף יוכל לשבת מישהו בצידי הבריכה מבלי שהשיכורה הזאת תטריד אותו בתפילותיה.
היא תוכל לקנות אוקסי 10 בגאלונים
האויר הצח מחוץ לפרדייז יעשו טוב לפניה המחוצ'קנות של איימי, שאותם כמובן כמעט שלא ראינו מרוב הצינזור/טשטוש התמידי שמופיע באיזור הפה מפיק המרגליות שלה.
שיר פתיחה נקי
החיוך המסתורי נושך השפתיים של טרה, מבט הברבי של שרלה, הגיחוך של קית', אגלי הזיעה של סקוט, האף של דייב ומבט האני-פוסטמה-לאללה של הולי - כולם יראו טוב יותר עכשיו כשהפרצוף החמוץ של איימי לא יבצבץ משיר הפתיחה.
התקשרו המאגודה לאיכות הסביבה
כן, האגודה לאיכות הסביבה של אקפולקו התקשרה ורוצה למסור תודה. תודה על הורדת מפלס הרעש והצעקות.
לא עוד צעדי ריקוד בדרך לכיסא
טוב, הבנו איימי. את מעודדת מקצועית. נו אז מה, רוצה שקל? למה לעזאזל אנחנו צריכים לסבול את צעדי הריקוד שלה (שדומים מאד לצעדי החיזור של ההיפופוטם שראיתי אתמול באנימל פלנט) בכל פעם שהיא צריכה להגיע לטקס בחירת השותפים? במה חטאנו?
ועוד לא דיברנו על קולה הצרוד והמזעזע
וטוב שכך, למה להזכיר נשכחות?
I'll be there for you
תודה לאל (אבל לא לאל זאק), לא נשמע יותר את המילה "חברים" על כל הטיותיה. בו הוא חבר שלה (אבל היא זממה להדיח אותו). הולי היא חברה שלה (אבל היא חושבת שהיא טיפשה) דזירה (כוכבת הפורנו בהווה, גבר בעבר) היא חברה שלה (שלא נדע). אולי הוא תוכל כעת לקחת את חבריה הנבובים והצעקניים ולהתאפסן במקומם הטבעי - קרוון המיועד ספציפית לטריילר טראש כמוהם, ומשם הדרך לריקי לייק/ג'רי ספרינגר קצרה.
לא עוד פלשבקים
שירים ידיים כל מי שיודע לדקלם בעל פה "קית' איים אין יור פייס" או את השבועה שהנביאה איימי נשבע לאלוהיי פרדייז לסלק את קית'. נמאס כבר לראות אותה בשחור לבן (אם כי זה עדיף על המציאות הצבעונית המחוצ'קנת) צועקת/זועקת/מלכלכת.
סוף לנפיחות העצמית
אם הייתי רוצה - סקוט היה בוחר אותי כל מי שאין לו ברירה - הולך לדייב. דייב אני צועקת עליך כי משעמם לי ואין לי מה לעשות. אה, כן, גם לא נשמע יותר את המילה shady מיליון פעם (מה לעשות, חינוך ווייט טראש = אוצר מילים מוגבל).
אפשר לאכול בשקט בארוחות הבוקר
ועכשיו כשהיא הלכה - יהיה גם מה לאכול. בקיצור - תענוג.

LOVEtheMcMAHONS

New member
קרעת אותי מצחוק ../images/Emo45.gif

סיכמת בערך את ההרגשה שלי למרות שאני לא צופה מהסדרה מההתחלה אבל ככל שהסדרה מתקדמת אני מוצא את עצמי בוהה בפרקים מסיבות לא ברורות מתקשה לנתק מבט מהטלוויזיה. כנראה זה הרצון הזה לראות את חבורת הברבי מפילה את נערי הפוסטר והמעודדות הקולניות אחד אחד. זה עושה טוב.

ואתה חושב שאתה מצחיק../images/Emo35.gif

אתה ציני .. המצב שלך עגום . אני בכלל לא מבינה איך מינו אותך לנציג יס ריל! כי אם אתה לא יודע נציגי יס צריכים להיות בעלי צד נייטרלי.. ודרך ההתבטאות שלך "מדהימה" מגיע לך צל"ש..

yes REAL

New member
בדקתי בספר החוקים ולא כתוב שם שאני

צריך להיות נייטראלי. קחו את החיים בקלות, תחיו יותר.

yogevit

New member
מה כתוב שם בקשר ל-לקלל מנויים של

יס? מותר לך או אסור?

ואייי כנראה ממש משעמם לך!

אתה מחפש את הגמים החיצונים! ולא את זה שאימי הייתה מוכנה להקריב את עצמה! ספויילר לצאת אם לא רוצים לדעת שר(לי)לה חברתך הטובה לא נתנה שקל מהפרס לדייב! בליע קשר לצביעות המגעילה שלה, ול"חיוכים המזוייפים" שטרה מחייכת לכל השולחן, גם למי שהיא שונאת! קית' וטרה מתכננים מזימות נגד החברים שלהם ובסוף.....אימי לא בסדר! למה? כי יש לה כמה פצעונים! לפני שאתה מדבר, תחשוב!

נהייתי אדם יותר רגוע מאז שאיימי

עזבה את פרדייז. בכל תחילתו של פרק בפרדייז אחזה בי חרדה. כמה נצטרך לשמוע את קולה המנסר היום? כמה איומים על כל מתמודד אפשרי נצטרך לראות? ולאיזה גיל מנטלי היא תגיע היום? (בפרק עם הכף - 3)

tintin5

New member
the witch is gone--../images/Emo123.gif yaiii

סוף כל סוף הפוסטמה הלכה.... ותאמינו לי חברים יהיה הרבה יותר טוב בלעדיה וכמו שהוגו פעם אמר- הטוב חייב לנצח....

mmeny

New member
השחמט מתחיל

כל האנשים שנשארו-האנשים הכי חכמים שם(לפחות מבחינת הגברים. סקוט,ק'ית,ודייב,ביחד עם שרלה,טרה,והולי(תמיד יש כבשה שחורה). בלי אנשים אמוציונלים כמו בו או איימי,אנשים שחשבו מה צריך כדי לנצח ממזמן.

mmeny

New member
הטעות של סקוט

בעצם זו לא טעות,כשהמקוריים חזר ונוספו מלאני ובו,כולנו חשבנו שחבורת הברבי עומדת ליפול ולכן סקוט חבר מייד לחבורת איימי(אם כי המשיך לשמור על קשרים טובים עם שרלה ודייב),אבל הרביעיה שרדה,סקוט לא הימר נכון,וכנראה שתורו לעוף. חבל בנאדם חכם וחיובי,חבל שלידו יש עציץ

lit26

New member
פרדייז הוטל

פרדייז הוטל שווה אלללה במיוחד עכשיו אחרי שסוף סוף העיפו את איימי ....... רק צריכים להעיף את הולי ואת סקוט ואני יהיה שמחה, העיפו את כל מי ששנאתי כמו את טוני זאק בו מלאני דזירה בקיצור כל מי שהיה בחבורה לא של "הברביות", אני רוצה הכי שמישהי מהן תנצח מה שיקרה ...... ושכל השאר יקנאו......

דייזי005

New member
שרלה=זונה

מכשפה???????????? איך אפשר לקרוא ליחדה שנותרה איכשהו שפויה במקום הזה מכשפה???. שרלה וטרה הן אלו המכשפות האמיתיות! ברביות בתחת שלי! שתי בנות שיעשו הכל כולל לשכב עם כל גבר כדי לקבל מה שהן רוצות. שרלה - יודעת שדייב יעשה כל שתבקש ממנו הוא כמו טוטל'ה אחריה והיא מנצלת את זה לטובתה. זונה פשוט מאוד זונה!!!!!

mmeny

New member
זונה זה ששוכבים איתו היא פשוט נצלני

נצלנית-שוברת לבבות

למעלה