איך יראה פרדייז בלי איימי? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif
ממש קשה לדמיין את הפרקים בלי איימי, איך בדיוק יפתחו הפרקים?
תפילה לאלוהים
הפרק לא יפתח יותר בתפילה לאלוהים, הלא הוא זאק. לא נשמע יותר "רק בזכותו אני מחזיקה מעמד" או "זאק הוא הפרדייז שלי" או "אני מוכנה לעזוב, אני נשארת רק בגלל זאק". בעקבות עזיבתה יוכלו סוף סוף החדרנים לרחוץ את כרית התפילה המיוחדת אותה היא חובקת בעת התפילות למצלמה, וסוף סוף יוכל לשבת מישהו בצידי הבריכה מבלי שהשיכורה הזאת תטריד אותו בתפילותיה.
היא תוכל לקנות אוקסי 10 בגאלונים
האויר הצח מחוץ לפרדייז יעשו טוב לפניה המחוצ'קנות של איימי, שאותם כמובן כמעט שלא ראינו מרוב הצינזור/טשטוש התמידי שמופיע באיזור הפה מפיק המרגליות שלה.
שיר פתיחה נקי
החיוך המסתורי נושך השפתיים של טרה, מבט הברבי של שרלה, הגיחוך של קית', אגלי הזיעה של סקוט, האף של דייב ומבט האני-פוסטמה-לאללה של הולי - כולם יראו טוב יותר עכשיו כשהפרצוף החמוץ של איימי לא יבצבץ משיר הפתיחה.
התקשרו המאגודה לאיכות הסביבה
כן, האגודה לאיכות הסביבה של אקפולקו התקשרה ורוצה למסור תודה. תודה על הורדת מפלס הרעש והצעקות.
לא עוד צעדי ריקוד בדרך לכיסא
טוב, הבנו איימי. את מעודדת מקצועית. נו אז מה, רוצה שקל? למה לעזאזל אנחנו צריכים לסבול את צעדי הריקוד שלה (שדומים מאד לצעדי החיזור של ההיפופוטם שראיתי אתמול באנימל פלנט) בכל פעם שהיא צריכה להגיע לטקס בחירת השותפים? במה חטאנו?
ועוד לא דיברנו על קולה הצרוד והמזעזע
וטוב שכך, למה להזכיר נשכחות?
I'll be there for you
תודה לאל (אבל לא לאל זאק), לא נשמע יותר את המילה "חברים" על כל הטיותיה. בו הוא חבר שלה (אבל היא זממה להדיח אותו). הולי היא חברה שלה (אבל היא חושבת שהיא טיפשה) דזירה (כוכבת הפורנו בהווה, גבר בעבר) היא חברה שלה (שלא נדע). אולי הוא תוכל כעת לקחת את חבריה הנבובים והצעקניים ולהתאפסן במקומם הטבעי - קרוון המיועד ספציפית לטריילר טראש כמוהם, ומשם הדרך לריקי לייק/ג'רי ספרינגר קצרה.
לא עוד פלשבקים
שירים ידיים כל מי שיודע לדקלם בעל פה "קית' איים אין יור פייס" או את השבועה שהנביאה איימי נשבע לאלוהיי פרדייז לסלק את קית'. נמאס כבר לראות אותה בשחור לבן (אם כי זה עדיף על המציאות הצבעונית המחוצ'קנת) צועקת/זועקת/מלכלכת.
סוף לנפיחות העצמית
אם הייתי רוצה - סקוט היה בוחר אותי כל מי שאין לו ברירה - הולך לדייב. דייב אני צועקת עליך כי משעמם לי ואין לי מה לעשות. אה, כן, גם לא נשמע יותר את המילה shady מיליון פעם (מה לעשות, חינוך ווייט טראש = אוצר מילים מוגבל).
אפשר לאכול בשקט בארוחות הבוקר
ועכשיו כשהיא הלכה - יהיה גם מה לאכול. בקיצור - תענוג.