פרדייז הוטל 29.1

9mile

New member
ואיך את השם משפחה שלה באנגלית?

??????????????????????????

baroosh2

New member
לא נכון charla../images/Emo70.gif

ואין לי מושג מה שם המשפחה שלה...

אימאלה!!!

אתם רעים!!! טוני חמודה... ויש לה שרירים כי היא באמת מאמנת כושר... אז יודעים מה? אולי היא נראית כמו גבר אבל לפחות היא עומדת על שלה,נאמנה לחברות שלה, ולדעתי היא אחלה בנאדם אם היא קצת צועקת זה אומרת שהיא מתעקשת על מה שהיא חושבת וזו אחלה תכונה.. לגבי המראה שלה-כבר אמרתי שהיא מאמנת כושר וחוץ מזה היא לא כזו נוראית!!!

yogevit

New member
קצת צועקת?

היא פסיכית על כל הראש, ורבה עם ילדים בני 20 ממרום גילה הבוגר. משועממת חסרת חיים.

lnofar

New member
חחח לא מצחיק

אני חושבת שבמקום להגיד עליה את כל הדברים האלה אולי תסתכלו על הדברים האחרים שהיא עשתה... כמו למשל לבחור בקית' כדי שאיימי לא תעוף מזה מעיד עליה שהיא רעה ולא בסדר לא זה מעיד עליה שהיא חברה טובה ולגבי הצרחות שלה כמלאני חזרה למלון זה רק מעיד כמה היא רוצה שהחברות שלה יזכו יותר מאשר שהיא תזכה... וככה אתם צריכים לחשוב על איימי אז במקום לשפוט כל הזמן תסתכלו על הצדדים החיובים...

yogevit

New member
היא בחרה בקית כי לא היתה לה ברירה

היא היתה עפה בכל מקרה, אז היא שיחקה אותה מתחשבת. בקשר למלני, היא צרכה כמו מוםרעת רק בגלל שמלני היתה הבחירה של הותיקים מול החדשים. מצחיק לראות אנשים תמימים כמוך. האמת שזה נורא מתוק.

סליחה? אנשים תמימים?!?

תקרא ותפנים ת'משפט "כל איש באמונתו יחיה"... שמעת עליו?! אני בדיוק בדעה שטוני היא אחלה בחורה.. והיא אישה ממש ממש טובה והעובדה שהיא ויתרה על המקום שלה בשביל איימי מראה כמה היא חברה טובה.. והעובדה שהיא הלכה וניחמה את שרלה אומר שהיא אחלה בחורה.. ואנשים.. אל תשפטו אנשים עפ"י איך שהם נראים בטי.וי.. תזכרו שזה תוכנית ומראים רק את האקשן..אני מאמינה שכל אחד שם הוא בחור/ה טוב/ה כידוע,לכל אחד יש ת'פגמים שלו וצריך לדעת לקבל אותם.. כל אחד בדרך אחרת.. אל תשפטו!!

yogevit

New member
היא לא ויתרה על כלום

היא היתה עפה בכל מקרה. זו התמימות המתוקונת שלך. באמת חמוד

lnofar

New member
תמימה?

מתוק\ה שלי(לא ידוע לי אם את\ה בן או בת) אני הבעתי דעה.. את\ה לא מכיר\ה אותי ואם כן היית אז היית יודעת שאני אחד האנשים בעולם הזה שהם הכי לא תמימים ..... אני עדיין בדעה שלי... לא את ולא אף אחד שיגיד שזה חמוד שיש עוד אנשים "מתוקים ותמימים" כמוני ישנה את דעתי......

לקחתם את זה קשה אבל....

שלא תבינו אני מת על טוני היא נשמה כמו טוני מונטנה כפרה עלייה.ונכון החיא מאוד נאמנה והרגע הטוב ביותר שלה היה שהיא בחרה בקית לטובת איימי. וכאב לי עלייה שהיא אמרה שהיא בת 30 ועדיין אין לה כלום,אני מת עלייה אבל אני אוהב לצחוק על כולם אני צוחק גם על עצמי,הומור...

כי היא מגעילה תחת!

בין כל המשתתפים תמיד היא עשתה לי בחילה ולא דווקא בגלל המראה שלה (שלא ממש עזר לה בחיים) אלא בגלל גיבובי הטימטום שלה, מי היא חושבת עצמה, פלוצה אמיתית!

yogevit

New member
מגעילה זו מחמאה בשבילה

היא נעל. היא מופרעת. היא צעקנית. היא אישה מתוסכלת שרבה עם ילדים. בקיצור, כונפה אמיתית

אני יודע (ספויילר!!!!!!!)

500,000 דולר שמתחלק ל2 המנצחים (250000 לכל אחד!) אחרכך הם רשאיים לבחור אם לחלק אותו עם בן זוגם ו/או לשמור את הכסף לעצמם...

למעלה