פרדייז הוטל 29.1

בקשר לזאק....

מה המצב אנשים? אני חדשה פה לצערי לא ראיתי את פרדייז הוטל מהתחלה-באס רציני....אבל מה שכן הספקתי להכיר פחות או יותר את זאק ונדלקתי עליו רצח (חולה עליו ועל בו).. משהו יודע או שיש לו תמונות על זאק או משהו עליו ראיתי אותו רק מהקטע שכל המודחים חזרו- היה גדול חח באיזה פלאשים הביאו אותם. בקיצוץ אם למשהו יש משהו שיחזיר תשובה

Boran

New member
חוקי הפורום

נמצאים ב"הודעת המנהל/ת" ליד שם הפורום

המנצחים

אני חייבת להודות שאני לא מבינה איך משהו יכול לאהוב את איימי, איימי שבאה לשחק משחק בידיעה לא יודעת לשחק אותו, או שבעצם היא יודעת אבל משחקת אותה תמימה............. אם היא הייתה רוצה היא הייתה יכולה לעזוב מזמן והייתה עושה לנו טובה, אך מסתבר שאין לה את האומץ או השכל לעזוב כי היא אישה קטנה ועושה בדיוק מה שאומרים לה לעשות!!!!!! היא משחקת אותה אמיתית אבל היא צבועה. הלוואי שהיא ובו המאוס והדביל אותו אהבתי פעם יעזבו ומי ייתן כי שרלה הגדולה מכולן תזכה יחד עם קית שידע לעשות את המהפכה ולא פחד מאף אחד כמו שאומרים גבר גבר!

Psycho E

New member
לא יכול להתווכח עם עובדות...

טוני היא ממש גבר שבגברים! אולי טיפה יותר וולגארית ושרירית מגבר ממוצע

אפרופו טוני\גבר נכון היא דומה ל....

מי שראה מת לצעוק (אני לא זוכר אם זה 1 או 2 )אבל היא דומה למאמנת הגברית,שסידני נכנסה אלייה ואז המאמנת אמרה לה תרגישי בנוח תורידי תחתון מה שבא לך,ואז יצאו לה הביצים מהחצאית,רציני טוני דומה לה...

beky1

New member
../images/Emo58.gif טוני כלבה

ולו בגלל מה שהיא גורמת לשרלה בסוף הסידרה בפרק האחרון. רמז: הנושא קשור לדייב ולפרס הגדול

yogevit

New member
כי היא פסיכית מבוגרת

שרבה עם ילדים. בגילה היא לא אמורה להיות עסוקה בדברים יותר חשובים?

9mile

New member
איך רושמים את השם המלא של שרלה באנג

באנגלית

למעלה