פרדייז הוטל 29.1

collie

New member
איימי proved שהיא ילדותית ולא חכמה

תקשיבו-כולם שם הלכו לשחק משחק ולמי שיש קצת סכל ידע שבשביל לנצח אז לפעמים יהיה צריכים לשקר וליזום אחד נגד השני. נכון שגם לזה יש גבול אבל לפי דעתי שרלה לא עברה את הגבול אבל אלקס למשל כן כאשר הוא גנב וגם איימי כאשר היא יורדת על קיט כל הזמן. עכשיו זה שאיימי אמרה שהיא רוצה לעזוב את המשחק...נו באמת כולם יודעים שזה משחק ויש זוכה אחד בדרך כלל וזה אומר שחברים לא ינצחו. אם איימי לא יודעת את זה ורוצה לשחק אותה צדיקה אז יש לה בעיה. עדיין לא מבינה איך אנשים בגיל הזה מתנהגים כמו בגן ילדים ויורדים על אחרים. עברנו את הגיל מזמן. קשה לי להבין איך אפשר admire אנשים כאלה. אני לא קונה את המשחקים של איימי. מישהו שאני אוהבת זה סקוט. אני שמחה שהוא לא יורד לרמה של האחרים ומדבר יפה עם כולם.

Adorno

New member
לא ראיתי תפרק-תעשו סיכום פרק

בבקשה תכסמו לי תפרק מי עף ולמה? איך כאילו הם עפו?

baroosh2

New member
סיכום טקס הניפוי פרק ה-29.1.04

מאלני בחרה בדייב ושרלה בחרה בדייב אז דייב בחר בשרלה מאלני הלכה ליד אמנדה (המנחה) ואמנדה אמרה לה שהיא לא הולכת לבד היא שואלת אותה מי היריבה שלה אז מאלני אומרת ששרלה אז אמנדה שואלת מי שתי החברות שלך אז היא עונה שאיימי ודזירה אז אמנדה אומרת לה לבחור אחת מהן ודזירה הולכת ברצונה החופשי.

אולי חלאס עם המשחקי מילים האלה?!

דברי עברית וזהו..! זה לא מחוסר בהבנה.. זה פשוט מרגיז!

collie

New member
אם את לא יודעת אנגלית זה בעיה שלך

קשה לי לכתוב בעברית ומילים שאני לא יודעת אני ימשיך לכתוב בעברית. אם לא טוב לך אז אל תקראי את ההודעות שלי. לא מבינה איך זה שאני כותבת באנגלית כמה מילים פה ושם החלתת שאני משחקת וזה לא לעניין???? יש פורום בתפוז שהם מאד נחמדים ונותנים לי לכתוב את כל ההודעה באנגלית ואף אחד לא היה לו עם זה בעיה.

Boran

New member
מה הבעיה לא הבנתי?

יש מילים באנגלית שקשה להעביר אותן בעברית. גם אני לפעמים משתמש במילים באנגלית כשאני מדבר או כותב. אם ככה יותר נוח לה להעביר את המסר שלה שיהיה לה לבריאות, ואדרבא, ככה אולי נבין יותר טוב את מה שהיא רוצה להגיד.

collie

New member
תודה Boran. ../images/Emo13.gif

אנגלית שפת אם שלי ולכן יש מילים שבאמת קשה לי בעברית ולכן אני כותבת אותם באנגלית.

minimous

New member
../images/Emo26.gifשאלה מזה חשובה!!../images/Emo36.gif

מישהו יודע איפה יש עוד תמונות של הולי מפרדייז הוטל?? כי מצאתי רק אחת ואני חייבת עוד!! זה חשוב!! תענו!!!

toolyr

New member
מתי נגמר פרדייז הוטל?

הקריין אמר בסוף הפרק של יום חמישי שנשארו רק 3 פרקים לסיום וצריכים להיות 30 פרקים ולא 28 לא? תודה לעונים.

baroosh2

New member
הקרין אמר שיש 3 פרקים...

עד לתחילה של הסיום ולא עוד 3 פרקים לסיום.

idan412

New member
מישהו יודע מה היה אחרי פרדייז הוטל?

אה ואני יודע מי זכה ומי תהיה השלישיה הסופית והזוג הסופי מי שרוצה לדעת שיגיד

Boran

New member
קרא בבקשה את כללי הפורום

הם נמצאים ב"הודעת המנהל/ת" ליד שם הפורום

adra

New member
שאלה לצופה פרדייס הוטל....../images/Emo41.gif

אנשים זה ניגמר ביום שלישי..באסה.... מי ניראה לכם ינצח??? איימי?? שרלה?? דייב?? סקוט?? קיט?? טרה?? טום?? הוולי?? בו??.........

amirnach

New member
מתי מסתיימת הקרנת פרדייס הוטל בYES?

ומה יהיה במקומה?

למעלה