פרדייז הוטל 29.1

אם לא שמת לב.....

אז מלאני אמרה כשהיא כתבה בפתק שאין לה כלום נגד שרלה..... היא אמרה שהיא לא שומרת טינה.... פשוט אין לה אויבות אז היא בחרה בשרלה..

mayan ttt

New member
סיוני18 אני חושבת בדיוק כמוך!

אני פשוט שונאת את הבריונות ואת הברבריות של המקוריים הוולגרים והאלימים האלה !!!

ככה אולי אתה הבנת

לא...אני לא אומרת שאתה טיפש פשוט ככה אני חושבת והיא הסכימה איתי וזה נראה לי בחכמה ואם אתה לא מסכים זה עניין שלך ביי

fuzen

New member
חבל שאת חושבת ככה..

לפחות איימי אמיתית! שרלה סתם סתומה שכל החיים שלה נשארת בחדר והיא משעממת! לפי דעתי היא היתה צריכה לעוף ממזמן!!! וטרה עוד איכשהו סבבה היא כוסית,היא עושה כיף,היא יותר בעיניינים משרלה! דייב יש לו יציאות של מפגר הוא תופס מעצמו! הוא נראה תמים אבל הוא לא! וזהו בעיקרון, על קית אין לי מה לומר, הוא בעיקרון דיי בסדר רק שהוא היה חרא שהוא אמר "אני אוהב שהם מפחדים" על הצוות המקוריים... ואיימי וכל המקוריים לא רואים אותם ממטר!

.ברוכה הבאה וכנסי

תלמדי חמודה אנשים לא בוחרים במי להתאהב! ואם שמת
ההתנהגות של זאק השתנתה מאז שהוא עם איימי. איכשהו היא הצליחה לשנות אותו.. ואם איימי עושה פוזות אז מה שרלה? גם שרלה עושה פוזות ומלא.. אם לא נוח לכבודה היא יכולה ללכת מפרדייז אף אחד לא כובל אותה לשם.. ואיימי לא בגדה בבו היא נתנה את הכסף שלה לאלכס במטרה שאלכס יעיף את קית', אבל אלכס לקח את הכסף ונתן אותו לדייב .. אז היא לא בגדה בבו! כי אם כמו שאת אומרת היה לו צל של ספק שאיימי בגדה בו הוא לא היה מאמין בה בעיינים עצומות כמו עכשיו, ואילו תראי שבסקוט הוא לא בוטח וכך גם בכולם חוץ מבדזירה הולי ואיימי.. ונכון הם לא משקרים רק לחצי עולם הם משקרים לכול העולם כי הם עושים דברים בפחדנות .. אין להם אומץ וללכת להתעמת עם השאר.. ואיימי לא מכוערת יכול להיות שהיא לא יותר יפה משרלה אבל בפרוש איימי לא מכוערת! ובמה יותר אמיתיים שרלה קית, דייב וטרה? למה יש להם אומץ ללכת ולהתעמת? למה הם אומרים מה שהם חושבים? לא אז זיהו ותפנימי שאיימי שמה את כול חבורת "הברבי" שלך בכיס הקטן שלה..

collie

New member
לא מסכימה שזאק השתנה

בפרק שהוא חזר את לא זוכרת איך הוא threaten קיט והתנהג כמו ילד בלי סכל? ואם מישהו תשנה אותו לא נראה לי שזאת תיהיה איימי מכיוון שהיא לא יתר טובה ממנו בהתנהגות שלה. מי שכן השתנה אבל לרע זה בו.

My Boy Lollipop

New member
הי גם אני חדשה .. חיפשתי וחיפשתי

ומצאתי את הפורום לריאלטי שואו. קוראים לי לני אני בת 18 ואני פרדייס- כוהוליק , אני פשוט מכורה . אני ממש שמחה שדזריה ומלאני עזבו , איזה כיף ... האבירות של דזריה הרגה אותי "אני יעשה את זה קל בשבילך " "לאיימי מגיע להישאר ".. נו באמת . וואו איז טיוסט היה חבל"ז הן בטח לא ציפו לזהזה ממש ענק.אני לא יכולה לחכות ליום א'. לדעתי הנחש בפרדייס היא איימי היא כאילו מוותרת על מקומה עבור חבורתיה כדי להשאר וגם להיות יפת נפש. גם לטרה לא חסר הי ממש הז.... של פרדיים. לדעתי מי שצריכה להשאר היא שרלה , ומהבנים דייב , קית או בו ( לא משנה ) אבל לדעתי שרלה תבחר בדייב . זהו בנתיים , נשתמע ... אנשים נחמדים נ.ב . האם תהיה עונה שניה ?

Psycho E

New member
היה פרק חביב...

לגבי הטוויסט - כבר שהם חילקו להם שאלונים, הבנתי שמשהו פה קשור לטוויסט שהולך לקרות ולא יהיה להם באמת כדאי לרשום בקטגוריית בעלי בריתם, באמת את החברים הקרובים להם (לא, לא קראתי ספויילרים לפרק הזה). בכל אופן, אני מאוד שמח שדזירה ומלאני עפו. הן הבנות שהכי רציתי שיעופו. הלקקנות של דזירה פשוט מדהימה... היא כזאת חנפנית לקקנית לאיימי, זה פשוט מדהים. הקטע הזה של הבכי הדרמתי וה"אני מוותרת לך" היה ממש בדיחה. זה הרי היה ברור שדזירה ויתרה מראש, רק כי היא ידעה שמלאני תוציא אותה בכל מקרה, ואז דזירה תעמוד במצב עוד יותר לא נעים.... אגב, היה אפשר לראות שאיימי גם טבחית מאוד מוכשרת. הם כמעט הקיאו את האוכל שלה }8-

אני לא מבינה

אני לא מבינה איך בן אדם כמו זאק יכול להגיד דברים מטומטמים כול כך ולתת לאיימי הרגשה שהוא אומר דברים חכמים ומשמעותיים או שהיא ממש מאוהבת או ממש ממש טיפשה שרלה קית דייב וטרה הם פשוט הכחמים הראשונים שהגיעו לשם ואני מצדיעה להם

morelen

New member
שרלה הנוכלת

שלום!!! אני פשוט בשוק מהאנשים וממה שהם כותבים!!!! אני רואה פרדייז הוטל מהפרק הראשון... ואני חייבת לומר שהזמן היחידי שבאמת אהבתי את שרלה היו הרבע שעה הראשונים של הסדרה... אז ככה אני לא כאן כדי לקלל את שארלה (אוקיי אולי ממש קצת..) אני כאן בתקווה לפקוח לכולם את העניים של הדבר הרשע והחסר רחמים הזה שאיך שהוא יצא לאוויר העולם! בואו נתחיל בדבר הכי ראשון שאני זוכרת ששרלה עשתה (וגם הודתה בו לפני המצלמה), כשכולם היו צרכים לראשונה לבחור אנשים להיות איתם בחדר, אמנדה כמו שכולם יודעים ישר רצתה את בו... שרלה הבחינה בזה והדבר הראשון שהיא עשתה שהרגיז אותי היה שהיא בחרה בבו בכוונה כדי להרגיז את אמנדה ואני אפילו זוכרת את המילים המדוייקות שלה .."ראיתי שאמנדה מחבבת את בו וזה היה נראה לי מפגר אז עשיתי את זה כדי להרגיז אותה".. מגיעה לה שבאותו שבוע היא נשארה לבד בחדר.. אוקי ואז אמרתי לעצמי אולי זה היה סתם מקריות וזה לא יחזור על עצמו יותר... טעיתי חמש דקות אחר כך כולם נכנסים לחדרים שלהם ושרלה כמובן לבדה, והיא מתחילה לכעוס ועל מה, לא על זה שהיא נשארה לבד לא על זה שהיא מתגעגעת אל המשפחה שלה או משהו כזה... היא התעצבנה כי פרקו לה את המזוודות!!! אני בחיים שלי לא שמעתי משהו כזה אבסורדי וחבר היגיון!!! אז גיליתי שחוץ מזה שהיא רעה היא גם מפונקת... אחר כך כמובן הגיעה כל הקטע עם אנדון... כולם ידעו שלטוני ואנדון יש חברות חזקה ושטוני סמכה עליו שהם ילכו יחד עד הסוף, לעומת זאת לשרלה לא היה אף אחד וטוני הייתה נוהגת לנחם אותה ולתת לה עצות כדי לעזור לה... ומה היא עשתה כדי להחזיר לה טובה??? ניסתה לגנוב את אנדון.... פה כבר גיליתי שהיא כל*ה... ואז כמובן הגיע דייב... הוא כמובן היה מאוהב בשרלה עוד לפני שהגיע לתוכנית (כמה פטתי) ובגללו כל המשחק השתנה אילולא הוא שרלה הייתה עפה ממזמן.. ואיך היא גמלה לו??? ריחלה עליו מאחורי הגב, אמרה כמה הוא דוחה אותה מול המצלמות, שיקרה לו, שיחקה אותה חברה שלו, והכי גרועה בגדה בו... אז עכשיו להוכחות של כל החלק עם דייב, הקטע עם הרגליים שלו וכמה הם מגעילים אותה, הקטע בתייבת פנדורה שהיא לא רוצה שיגע בה, כל הריכולים שלה מאחורי הגב שלו כשהיא עשתה מסאז' שהיא הייתה לבד בחדר ועוד הרבה... זה לא הכל אני אמשיך לספר לכם עוד על מעלליה יותר מאוחר דוד שלי מחול כרגע הגיע.....

mmeny

New member
אתם יודעים שהכל(המנצח) תלוי במפיקים

הרי היה צפוי ביותר שמלאני תעוף(אין לה בן זוג),ויכלו לתת לה מעטפה שבה כתוב שמי שעף איתה זה היריבה שלה(כולם ידעו גם מי היא תרשום כיריבה ומי כחברה) אז בהפקה החליטו להשאיר את שרלה וטרה,זה הכל,החלטה מלמעלה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifזה נכון וזה מרגיזזזז../images/Emo70.gif

אבל אני חושב שההפקה גם בעד איימי וחבריה (לא יודע איך אתם רוצים לקרוא להם).. אחרת..איך תסבירו שדווקא זאק חזר למלון
ועוד בפירוש הראו את איימי אומרת יום לפני זה שהיא מתגעגעת לזאק וזאק הוא הגן עדן שלה.. וגם..תנסו לשים לב..כל פעם שהמנחה אומרת את השם של שרלה היא אומרת את זה במין בוז כזה...

baroosh2

New member
זאק הוא לא היחידי שחזר למלון...

ואת זה כולם יודעים או שלא ראית את 3 הפרקים שכל מי שהודח חזר,כל מי שהודח חזר ולא רק זאק

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifלמה דווקא הוא חזר ראשון../images/Emo35.gif

אני בטוח שזה לא היה מקרי שום דבר לא מקרי בתוכנית הזאת

למעלה