פרדייז הוטל 29.1

ledzep3

New member
צודק אחי, סליחה....!

סליחה למי שעניתי, בדרך כלל אני לא ככה.

אם הייי במקום מלאני

כלומר...זה ברור שההפקה של פרדייז הוטל מנסה להראות את אימי וחבריה באור אפל...ולא היה סיכוי שהם היו נותנים להם לנצח, אז אם הייתי במקומה (חחח) הייתי רושם טרה כחברה ושרלה כיריבה....העיקר שאחת מהן תעוף! וזה העיקר!

yogevit

New member
דזירה מלכה???

איזה מלכה? מלכת הזבל? מלכת הצעקניות? מלכת הרוע? היית צריכה לציין.

bar26097

New member
מבריק

איך אתה כזה גאון? אה פוץ ראית את הסידרה? חכם לאחר מעשה

לכווולם...אני חדשה...

אני רק עכשיו נכנסתי וקראתי את ההודעות שלכם ואני חייבת לציין שאני בה-ל-ם!!! שלאיימי יש בכלל אנשים שאוהבים אותה את הדפוקה הזאת טוב שהיא לא התאהבה בזאק שהשפייייל אותה מול כולם שלא לדבר על כל הבנות שהוא המתנשק איתן ואיך שהוא בכלל לא רצה אותה בהתחלה ואז כשסוף סוף מגיע אדם חכם!!! שהעיף אותו קיבינימאט (קית' החמוווד) היא מתחילה לעשות הצגות ופוזות ולכל אלו שחושבים שהיא חמודה כי היא רצתה "להקריב" את עצמה בשביל החברים שלה...אז אתם טועים כי אם היא באמת הייתה רוצה היא הייתה עפה עוד ממזמן יחד עם כריסטין.....וחבל שהיא לא עשתה את זה ועוד עכשיו חזר בו שבמקום לתמוך בשרלה וטרה וקית ודייב הוא הולך לחברים שלו שבגדו בו ומה שעצוב זה שהוא כבר היה בבית וראה איך הם בגדו בו אבל עדיין....... קיצר הכי חכמים שם זה קית' שרלה טרה ודייב כמובן שיודעים איך לשחק את המשחק ולא משקרים לחצי עולם כי הם אומרים שהם משחקים אותו בפירוש וכל השאר סתם עושים את עצמם תמימים......אז זהו אני מקווה שתפנימו ותעזבו את איימי המכוערת הזאת שכבר שזאק עשה ממנה סמרטוט (עוד דפוק אחד שלא נתחיל אפילו לפתוח ת'פה על ה-"עורך דין" הזה) ותבינו ששרלה וטרה וקית הרבה הרבה יותר אמיתיים טוב זה היה ארוך אבל שווה אם הצלחתי לשנות אפילו דעה אחת ביייי

Boran

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

קראי בבקשה את כללי הפורום הם נמצאים ב"הודעת המנהל/ת" ליד שם הפורום.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאת סוטרת את עצמך...

"קיצר הכי חכמים שם זה קית' שרלה טרה ודייב כמובן שיודעים איך לשחק את המשחק ולא משקרים לחצי עולם " א. אי אפשר לשחק את המשחק *ולנצח* מבלי לשקר ב. הם לא שיקרו לחצי עולם
גאדדדד אז מי שיקר
איימי
כל פעם, אבל כל פעם שדייב/שרלה/טרה משקרות התוכנית דואגת להראות את זה טוב מאוד (כל השחור לבן למינהם) וגם השורה האחרונה: "ותבינו ששרלה וטרה וקית הרבה הרבה יותר אמיתיים" אמיתיים הם
יודעים לשחק-

susik85

New member
כן האמתי שאיימי שיקרה הכי הרבה

וגם כריסטין וטוני כך שתעשי אן דין דינו ותבחרי באיזה פוסטמה שאת רוצה מה3 שציינתי, ותהיי צודקת בכול פעם. אני יודע שזה יהיה פעם ראשונה שתהיי צודקת, אבל חפיף תנסי להתגבר על ההתלהבות.

morelen

New member
שקר ושקרתיים

אין בך בושה?????!!!!!!! איימי ובו הם שני האנשים ששיחקו את המשחק הזה הכי ביושר שבעולם!!!! ואם יש לך הוכחות אני רוצה לשמוע אותם!!!! אני יודעת שאין לך אז ככה שאפילו אל תתעמצי לחשוב עליהם... איימי היא הבן אדם שהכי הגון במשחק הזה... ראיתי מהיום הראשון של התוכנית ואין על איימי!!! תוכיחי לי ואז נדבר... על תזרקי מילים בלי הוכחות ואל תגידי על אנשים טובים דברים רעים... גם טוני לא שיקרה לאף אחד.. תביאי הוכחה.... ואת כריסטין אני לא אוהבת אז זה לא מעניין אותי...

yogevit

New member
איימי היא נחש מתחת לקש

דרך אגב, לא ראיתי את ההתחלה, היא הגיעה לשם פרה או שזה קרה לה במהלך התוכנית?

adra

New member
בתחילת התוכנית......./images/Emo58.gif

היא היתה ככה..תמיד הייתה דבה..

bar26097

New member
לא כולם דפוקים? יששששששששש

דיברת אמת משודרת בטלוויזיה גם בשידורים חוזרים אנשים עיוורים תקנו משקפיים, אתם נאיבים קית בחור מדהים,חכם,גבר ולא כוסית עם חצאית מיללת שנטשו אותו במכולת זאק שחושב שהוא חזק חחחחחחחחחחחחחחחחחח יש אלוהים.

סיוני18

New member
אני !שונאת! את איימי...

היא כזאת... גרררר... היא אדם פשוט מגעיל! מהרגע שהעיפו את זאק האינפנטיל היא פשוט התחרפנה לגמרי.. הרוע שלה קיבל תפנית והיא הפכה להיות מכשפה בטירוף!.. רואים את זה בכל פרק... אני שמחה שמלאני ודזירה עזבו..בייחוד דזירה היא נראתה לי לקקנית ומה הקטע עם הבכי ו"אני מוותרת לך"?.. בולשיט! תאמינו לי... הם פשוט מגזימים..חיים בעולם משלהם. תגידו לי מי לא היה בוכה אם היו מתנהגים אליו ככה, מהבוקר ועד הערב רק תוקפים את שרלה ואני פשוט מעריצה אותה על כמה שהיא חזקה ואמיצה.. שרלה היא באמת אדם טוב, אמיתי, לא צבועה... אני לא ראיתי אותה מלכלכלת על אנשים מאחורי הגב בכזאת רשעות לפני שהם התחילו ללכלך עליה.. ועכשיו זה כל מה שהיא מתעסקת בו כי היא חיה בפחד.. אבל אני שמחה שהיא אזרה אומץ ועכשיו היא מוכנה להלחם!.. אני שונאת את איימי... אוף...

Flendy

New member
אני גם לא אוהב את דזירה

היא מרשה לעצמה קצת יותר מדי-ביחוד עם הקטע שהיא עשתה לדייב. וטוב-טוב מאוד-שהיא עפה.. אבל למה מלאני?????????? אני הכי אוהב אותה מכולם!!! היה חבל לי שהיא עפה בפעם הראשונה כי זה היה באמת לא צפוי (ארר שרלה!) אבל הפעם היא היתה עפה בטוח כי פשוט לא היתה לה אופציה אחרת והיא היתה באמת אמיתית בזה שהשאירה את סקוט להולי. מלאני וסקוט זוג מעולה (ברור שמלאני השולטת יותר) אבל רציתי מאווווווווווווווד שהיא תישאר כי הכי אהבתי אותה מהרגע שהסדרה החלה. וזה נכון- כל הקטע של זאק (המטומטם) ושל שאר "המקוריים" (ארר טוני המסכנה!! שנאה!) להציק ולעשות לכל השאר רע על הנשמה היה פשוט מגעיל. עד כמה רע אפשר להיות? למה אלכס האפס שחושב שהוא מגניב כי הוא נראה טוב-צריך לדעת באוזניים של דייב המסכן?? אני הכי מעריך את דייב בעולם על כל מה שהוא עובר שם. רק חבל שהוא לא מגיב להם. אז עכשיו שדזירה עפה-יש סיכוי לקית', שרלה, דייב, וטרה. אני מעדיף שמהם יצא המנצח.

baroosh2

New member
אני לא מבין את מאלני...

היא כועסת על שרלה בגלל שהיא העיפה אותה בפרק השני (ושרלה אפילו לא חשבה שמאלני תודח) אבל מאלני לא כועסת על בו גם הוא הדיח אותה כשבחר באמנדה ולא בה.

למעלה