פרדייז הוטל 29.1

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifזה הייה פרק חזק...

לכל מי שחשב שאיימי היא מניאקית.. רק תראו..היא מעדיפה לא לנצח את המשחק מאשר להדיח את חברות שלה
אם זאת לא גבורה..אני לא יודע מה כן
ובכלל, דזירה יצאה מלכה

bar26097

New member
אידה חנונניות.....

איזה טוב איזה נעליים ואם כבר אז על הראש של איימי שתתעורר.... פלצנית גדולה ממש חסידת אומות העולם....... יש צדק.... יש צדק? יש יש יש יש יש יש יש צדדדדדדדדדדדדדדדדקקקקקקקקקקקקקק

טוב אז ככההה..

כל כך שמתחתי שמלאני עפה.. איימי עוד פעם הסצנות שלה!! אבל היה נחמד מאוד!

זה היה ברור שזה מה שיקרה!..

מלאני הייתה בטוחה שהיא הולכת לעוף. והבעלות ברית אייי זאת מחשבה נכונה!

איזה מאמי איימי

איזה חמודה היא ! לא כול אחד היה משחק נקי כמוה! ודזירה
מלכה! לא כול אחת הייתה עושה כזאת מחווה אצילית

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifזה לא רק הקטע של משחק...

היא הוכיחה שהיא פשוט הכי טובה שם מכולן וכולם

לאיימי מגיע לזכות

באחת מחוויות "השרדות" למיניהן.. להיות בכלוב מלא נחשים ועקרבים כמוה.. מקווה שזה יהיה הפרס שלה

bar26097

New member
להרגיע

יש הבדל מליחל לבן אדם התערבבות עם זוחלים ארסיים לבין פשוט לצחוק קשות על אופיו המטופש והמתיימר. איימי בטוחה שכשהיא יוצאת מפרדייז, מוסיפים את התמונה שלה ליד הכוכבים בדגל אמריקה. ועל כך נכתב שיר אלמותי - אשליות לוזרים לא מתים רק מתחלפים

כל כך נכון, ראיתם שהיה עם כריסטיאן

שהיא אמרה "אם אני יצא אז היא תשאר?" אכפת לה מחברים, שרלה הוכיחה שלא (מי שקרא את הספויילרים!)

היא נחמדה רק לחברים שלה

ואדם לא נמדד אצלי בלהיות נחמד רק אלי, אלא גם לאחרים. היא אדם מאוד מאוד מכוער, לא איכפת לי כמה היא בכתה על החברים שלה. ודזירה - פשוט ידעה שאין לה סיכוי מול איימי, זה הכל.

ש ק ס י ת

New member
לא נכון...

איימי נחמדה למי שנחמד אליה... שרלה וטרה לא נחמדות אליה אז היא מחזירה להן בדיוק באותוה מידה...

bar26097

New member
ממי שממי

איך הגעת למסקנה שהיא מאמי... תקשיבי חמודה, תתדאגי לעצמך עם יהיו לך חברים כאלו תמצאי את עצמך בכלא..... מאמי כמו השכן השמן שלי רמי ממי עלאק, אתם לא שפויים מי קבע שפרדייז זו סדרה שבודקת הווי חברתי צודק והגון תחרות.........

mayan ttt

New member
אני לא מבינה אתכם!

איך אתם מסוגלים בכלל לאהוב את הנחשית הארסית הזאת איימי?!!!! היא כזאת דוחה בעיניי.. רק כשהיא מרגישה שיש סביבה אנשים שיגנו עליה ויתמכו בהחלטות שלה, פתאום היא מרגישה שיש לה כוח ומשפילה אנשים עם הקול והצחוק הצורמני והמעצבן שלה.. ובכלל.. כל ה"מקוריים" האלה והגישה הזאת שלהם שהם צריכים להשאר במשחק! שיתבגרו כבר! מה נסגר?! הכי הרג אותי היה כשאיימי אמרה לקית' : "מי אתה חושב שאתה אלוהים?!" כאילו, ת~ר~ג~י~ע~י!!! ומהר! מה היא חושבת שכל החדשים באו כדי לתת לה לנצח? הם באו לשחק את המשחק ולא להתנהג כמו איזה ילדים בני שלוש.. איך כשהיא הייתה לבד היא הייתה אבודה.. ושרלה באמת צודקת שהם לא באו ולא השפילו אותה ושאלו אותה מה ההרגשה שהיא לבד בלי שאף אחד עומד לצידה.. ואיך "פתאום" ההתנהגות שלה השתנתה בבת אחת שכשל המודחים חזרו.. אוי.. ותעשו לי טובה.. זאק עם השקרים שלו והחלומות המומצאים שלו.. אני בטוחה שהוא לא מאמין לשקרים של עצמו.. ובטח שהוא לא האמין שאיימי כ"כ שרוטה אבל מסתבר שכן.. ובגלל זה הוא הביא לה את השרשרת הזאת כדי לצאת ידי חובה ולהרגיש שהוא החזיר לה טובה.. הוא כזה בלפן מטומטם חסר חיים שכדי להרגיש שהוא שווה משהו הוא צריך לרדת על אנשים ולאיים עליהם.. תופס מעצמו איזה מלך.. יש ביניכם כאלה שיגידו גם שבאמת לא יפה מה שקית' עשה לאיימי ולזאק.. אבל איזו מערכת יחסים יש ביניהם בכלל? זאק מרגיש חופשי לעשות ככל העולה על רוחו.. עם אמנדה, עם קוויטה ואפילו עם שרלה! ואיימי בטוחה שהוא שלה בלבד.. כשהוא בעצם נחלת כולן!! אז מבחינתי זה אפילו היה רצוי מה שקית' עשה ומגיע לזאק! ובכלל.. כל מה שקרה עם המודחים שחזרו.. תעשו לי טובה! מי טוני חושבת את עצמה?!עם עיני השטן האלה שלה.. הם כל כך אכולי לב שהם לא יודעים מה לעשות עם עצמם! שמתם לב שבכל פעם שטוני לא רוצה שיענו לה היא אומרת שאין לה כוח לשמוע את מה שמתכוונים להגיד לה? איזה מפגרת! אם באמת היא לא הייתה כזאת מטומטמת הייתה לה תשובה לכל דבר אבל היא פשוט פוחדת לשמוע דברים שיערערו לה את הבטחון אז היא אומרת את מה שיש לה להגיד והולכת וכמה קוויטה צדקה כשהיא אמרה שהמקוריים האלה צריכים שיקרה להם משהו בחיים כדי להבין מתי לבכות ומתי לא.. אחרי הכל, זה באמת בסה"כ משחק.. מה שעוד יותר מעצבן את המקוריים זה הבגידות שלהם אחד בשני.. הם בתוך עצמם הורסים את מערכות היחסים ביניהם ובדיוק מהסיבה הזאת הם לא ינצחו.. כל צורת המשחק הזאת שלהם.. מדברים כאילו הם איזה צדיקים! קשה להם להשלים עם העובדה שהבטחון והאמון שיש ל"קבוצת הברביות" הרבה יותר גדולים ממה שיש אצלם.. הם באים ומנסים להטיל טירור בכל דרך אפשרית.. בירידות, בסכסוכים בנסיונות להסית את דייב נגד שרלה.. והם טוענים שהם טלית שכולה תכלת?!?!? פליז..! שיפסיקו להיתמם! באים כמו איזה כנופייה שבאה לנקום את הדם של עצמה.. כמה שהתוכנית הזאת חושפת אופי של אנשים.. יש אנשים שלא משנה מה, הם תמיד יישארו ישרים, ויש אנשים שתמיד ילכלכו את עצמם בשביל להיג דברים כמו שכבר ראינו.. אלכס וכריסטין לא יודעים מה זה יושר.. ובטח שלא זאק! כמה שמחתי לראות שאנדון לא נבחר.. למרות שאני מניחה שגם אם הוא היה נבחר שרלה וטרה בסופו של דבר היו עולות עליו ולא מאמינות לשקרים שלו.. שרלה, טרה, קית' ודייב הם הכי הגונים והם באמת לא שיחקו מלוכלך.. ועלק איימי אומרת שהיא לא תרד לרמה שלהם כשבעצם היא נמצאת בתחתית.. כל הזמן מצנזרים את מה שהיא אומרת.. פה כל כך מלוכלך ומסריח כמו של איזה בימבו (פרחה) מתאימה בול לזאק הערס.. אז באמת.. לפני שאתם מגבים את איימי ואת המעשים שלה.. תדעו שיש גבול ויש דרך להביע מחאה.. היא אפילו לא חושבת איך היא נראית בטלויזיה.. היא לא בולמת את הפה שלה מקללות ומהשפלות.. וכמה ברור שהתשובה של איימי בתיבת פנדורה שטרה בחיים לא תגיע למה שהיא השיגה הייתה לשאלה שאחד המקוריים רשם כי טרה לא אמרה שהיא חושבת שאיימי מקנאת בה.. אלה רק הפראנויות של איימי! אני לא מסוגלת להבין אנשים שמגבים כזאת התעללות.. תראו איך כל אחד מהמקוריים השפיל מישהו כדי לתת לעצמו הרגשה טובה יותר.. זה רק מראה כמה הם מלוכלכים וכמה הם מוכנים להתלכלך יותר בשביל איזה משחק.. ועושים מל זבוב פיל! עדיף להיות הגון ומנומס ולא לנצח מאשר לזכות במרמה, בשוחד ובשקרים! זה המסר שלי אליכם!

זה לא משחק של

לתת לזוגות אוהבים להשאר ביחד.. אם זה היה כזה משחק, הם היו פונים ל"רווק"

ledzep3

New member
איזו תשובה מטומטמת!!!

את חושבת שאם את כותבת הרבה ומזיינת לכולנו בשכל אז את צודקת? קית' הקוקסינל הזה בעצם פירק את הרביעיה (איימי, כריסטין, זאק ואלכס) בגלל שהוא אמר שהם היו חזקים יחד ולא יכל להאמין להם כשהוא בעצם יצר לעצמו רביעיה ונורא התפלא למה כולם רוצים לפרק אותם... תעשי טובה לעצמך ותחשבי אסטרטגית... אמנם זה ניראה כאילו כולם עושים את זה רק בגלל שהם שונאים אותם אבל באחוזים רבים יותר מהסיבה שהם לא רוצים שהם ישתלטו (אחרת לא היה מפריע להם להעיף את מיס ברבי "שרלה" קיבינימאט כבר בתחילת התוכנית)... חוץ מזה, מה כולם נהיו לי יועצי אהבה של איימי וזאק? כוסאמק הם לא חייבים לאף אחד ממכם כלום... אז מה הסרט שלך? ושרלה וטרה משחקות לא מלוכלך? עזבי אין לי תגובה בשבילך, את פשוט לא הבנת כלום!

Boran

New member
אוקי תקשיב ותקשיב טוב

את השפה הזו קח לפורום אחר בבקשה בפורום הזה אנחנו משתדלים לכבד את הדעות של כולם ולשמור על שפה נקייה. הודעה נוספת בשפה כזו תימחק.

למעלה