פרדייז הוטל 29.1

yogevit

New member
מה קרה לגמדונת השמנמונת איימי

שהיא ישבה עם קרח על הראש? התחמם לה המוח?

yogevit

New member
כי בניגוד אליך

אני לא ממש זוכרת את המספר של כל פרק, אני לא מכורה. ראיתי פרק, ראיתי גמדה עם קרח על הראש, לא ידעתי למה, והפשע הנורא מכולם וכולי מתביישת וכותבת מהפינה לשם גרשתי את עצמי לעונש, לא ידעתי באיזה פרק מדובר, כלומר מה מספרו. צר לי כולי נכלמת, פני אדומות מהפאדיחה. אגב, למשהוניש תשובה? מה קרה לגמדה?

Psycho E

New member
קיבלה מכה בראש...

היא עמדה על הכתפיים של בו בבריכה, דפקה סלטה ונכנסה עם הראש בריצפת הבריכה... חחחחח...

dragon master

New member
תגובה ליוגבית

לא, לא התחמם לה המוח, היא קפצה בבריכה וחטפה מכה בראש.

לא..

לא מאמי לא התחמם לה המוח היא פשוט קיבלה מכה והיא לא גמדה שמנמונת היא בכלל לא שמנה אם לא שמת לב..ובקשר לזה שאמרת שהיא גמדונת אז תדעי שרוב הנשים בגובה של איימי <פחות או יותר>אז מה את קוראת לכול הנשים גמדות?

yogevit

New member
היא גוצה לייד שאר הבנות שם

מה לעשות? אל תקחי את זה אישית

שרלה+טרה+קית+דייב-- מאניקיםם

שרלה... בת זונה טרה... כלבה קית... הומו דייב... טמבללללל טום... פריק אבל גבר דזריה... איזה ציצים סקוט... שפוט של הולי הולי... שפוטה של סקוט איימי... הלוואי שתזכה מאלני... לא מבינה מהחיים זאק... הכי סוס קוויטה... למה בכלל בחרו אותה לתוכנית מאט... תותח טוני... זונה אלכס... מצחקי בטרוף

limor28

New member
../images/Emo11.gif זהו המשחק

שרלה לא זונה היא בסך הכל שמרה על התחת שלה בפרדייז, ושכולם יפסיקו לעשות מזה סיפור כאילו כל הארבעה קית, דייב, טרה ושרלה מאנייקים. הלא בהתחלה לפני שהשלושה בחבורה הזו הגיעה כולם רצו להעיף את שרלה ועשו מזימות איך להעיף כל מישהו חדש שהצטרף לפרדייז אז פתאום שזה מורגש על בשרם אז אנשים מתקוממים ופותחים את הפה שלהם למשל: ז'ק הבבון, או טוני השרירית האימהית שחושבת את עצמה..... כולם פה בשביל מטרה אחת לזכות בפרס. ובדרך יש קצת עקומות מה לעשות.... לדעתי לכל אחד היה ויש תפקיד בפרדייז ואנחנו אוהבים ושונאים אותם כמו בטלנובלה ויש תככים ואהבה וזה חבר'ה מה שנקרא רייטינג למנהלי YES REAL.

susik85

New member
שאלון חדש למפגר הישראלי

שאלה ראשונה: בעד מי אתה בתוכנית? אם התשובה היא אחת מהבאים: א. איימי ב. זאק ג.כריסטין ד.טוני ה. בו ו.דזירה,אלכס. אז את/ה מפגר/ת. ברכותי לכול המפגרים/ות למינהם בשבוע הבא יופיע שאלון הדפיקות אז יש למה לצפות.

Boran

New member
תקשיב ותקשיב טוב

בפורום הזה שומרים על שפה נקיה, וגם משתדלים לכבד את הדעות של האחרים. לא כולם חייבים לאהוב את מי שאתה אוהב. הודעה נוספת בסגנון תימחק ואתה תצעד צעד נוסף להרחקה מהפורום

שאלון חדש לילדים בכיתה א'

מה אתה כותב בפורום? אם התשובה היא זאת: "שאלון חדש למפגר הישראלי" אז את/ה ילד שעוד לא עבר את כיתה א'! תנחומי לכל התינוקים/ות למיניהם בשבוע הבא יופיע שאלון גן החובה אז יש למה לצפות. תאמין לי אם ההודעה שלך באמת מה שחשבתי שהיא...אתה אידיוט רציני! לא מספיק שלא שוטף את הפה לפני שמדבר על המקוריים גם עושה עליהם שאלון?! כדי שתשב....תקח קלטות.....ותראה את הסדרה מההתחלה! (זה כמובן אחרי שילמדו אותך לקרוא/אנגלית!)

כול הכבוד לחכמולוג ../images/Emo26.gif../images/Emo132.gif

ואתה חושב שאתה מצחיק
כי אם אתה מזה לא .. המצב שלך כול כך עגום שאפשר לבכות ממנו, ותאמין לי שאם אני מפגרת אז אתה מפגר בריבוע

כן המצב שלי "כול" כך עגום?

כנראה שעברת את השאלון בהצלחה! המנטליות המפגרת שלך ושל כל אלו שחושבים שה"חדשים" הכי טובים, לא מענינת אותי, בכלל לא!. עכשיו קחי את עצמך בידים התקרבי לכיון החלון וזרקי את עצמך בנתיים: רדי עוד, את טובה בלרדת! נו כמו שאת עושה לכל הלקוחות! תרדי! קפצי לי!.

susik85

New member
חחח לקחתם את זה קשה

טוב ל3 "החכמות/ים" מעליי, כמה דברים: 1. אני בן 2. מה קרה הבנתם שאני צודק אז נעלבתם? שמעו אני לא בקטע של לרדת על אנשים, אבל לדעתי הבחירות שלכם מראות את האופי האמיתי שלכן/ם. ואני פשוט לא יכול להבין איך אפשר להיות בעד בן אדם שהוא חלאה? וכמה שתנסו לתרץ את זה אבל איימי היא חלאה, היא וכול החברים שלה הם הסוג הנחוט ביותר של הגזע האנושי, ולדעתי לפחות כול בן אדם פיכח יכול לראות את זה. אם נעלבתם מצטער אבל ככה אני מרגיש.

למעלה