פרדייז הוטל פרק 28 3/2

פרק 28 דייב וקית'

חשנגה צודק 200 אחוז ודייב ניסה להסביר לו את זה דווקא ממנו , שמשחק את המשחק הכי חזק , הוא ציפה להבין את הכוונה למרות שסקוט כביכול עזר לו והיה חבר.

shani85

New member
פרדייז הוטל פרק 28

לדעתי קית ישלח את סקוט והולי הביתה מאחר והוא ישמור אמונים לשותפה שלו טרה שלא רוצה לשלוח את שרלה חברתה הטובה הביתה. מחכה בקוצר רוח למחר לראות את הפרק, א י ז ה מ ת ח!!!

negative

New member
זה ברור מאליו

אם לסקוט היה את הכוח להעיף הייתי סקרן לדעת את מי הוא בחר... אבל לגבי קית אני בטוח שהוא יעיף את סקוט והולי. ובאמת חרא שלא הראו לנו את מי הוא מעיף... מישהו יודע על פרדייז הוטל 2? או גרסה ישראלית לסדרה?...אם כן תנו קצת פרטים....

חשנגה

New member
בכלל לא בטוח

...שקית יעיף את סקוט והולי. אחרי שהוא יצא מטומטם ולקח ברצינות את ההבטחות של דייב לסקוט והולי, יהיה לו הרבה יותר קל רגשית להעיף את דייב. כך תמיד הוא יוכל לטעון שהוא עשה את זה בגלל שדייב איים להדיח אותו. לעומת זאת, את סקוט ואת הולי יהיה לו קשה מאוד להדיח אחרי המילה שהוא נתן לסקוט.

רומיאלה

New member
אני גם יודעת מי הזוג הזוכה

לצערי הרב.... אני לא יודעת מה יקרה בהמשך אבל חברה שלי שיודעת מי הזוג הזוכה זרקה אתמול הערה באמצע הפרק והבנתי כבר מי נשאר. אל דאגה אני לא מהרעות שבסוף כותבות מי זוכה.. שייגמר כבר אמן! ובאמת מעניין אם יהיה פרדייז 2. אני חושבת שלא. כמה אפשר?! שוב להתרגל לאנשים חדשים? הרי ברור שננסה להשוות את כולם לכוכבי הפרדייז ה- 1. וחוצמזה מי תהיה עוד סוסה כמו טוני ותצעק " !!Excuse me?! excuse me " אין על ה cast המקורי. ובכל אופן טוני וזאק זוכים בסוף... יש איזה הפתעה... השנואים ביותר זוכים. סתם!! נראה לכם?! :)

mmeny

New member
סקוט ממש חכם,מרשים ביותר

סקוט הפסיד,רקד על החתונה הלא נכונה(החתונה של איימי דזירה ובו), הם עפו ומי שנשאר זה הרביעיה וסקוט,והרוב יחליט מי יעוף. הולי כבר ממש מיואשת,וסקוט ממש הוציא מים מהסלע שהוא גורם לקי'ת בכלל להתלבט בינהם. תחשבו-כל הסידרה טרה ושרלה חברות הכי טובות,דייב וקי'ת חברים הכי טובים,סקוט הצליח למצוא טעות של דייב ולנגן לק'ית על הלב. כל הכבוד,אני ו90% לא היו מצליחים להביא לק'ית בכלל התלבטות.
סקוט ה

tintin5

New member
פרדיז 2/ פרדייז בישראל

1. את העונה הנוכחית סיימו לשדר ב1 באוקטובר בארה"ב ככה שעדיין לא הספיקו לעשות אודישנים ל2 בכל מקרה תהיה סדרה שתקרא- פרדייז הוטל- גן עדן ניצחי והיא תימשך 3 שנים במתכונת דומה... 2. פרדייז בישראל- יש תיכנון כזה, רן תלם יהיה המפיק והיא תהיה בקיץ- בכל מקרה השאלה איפה יצלמו את זה-- בארץ באילת?- במלון פרדייז אולי? אבל יש 2- פרדייז הים האדום ופרדייז אילת... אבל שניהם לא ניראים כמו פרדייז....

חשנגה

New member
ההחלטה לעשות פרדייז שתמשך 3 שנים

בעצם מוכיחה שהסידרה הזו היא יותר אופרת סבון ופחות משחק עם חוקים ברורים ומנצח שצריך לפעול בשיטה מסויימת או שצריך להיות בעל כישורים מסויימים בכדי לנסח. בקיצור, ויתרו על המשחק והבליטו את אופרת הסבון.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifתגובתי על הפרק ../images/Emo6.gif

היה פרק טוב, כיף לי לראות איך שכולם מתקיפים את דייב. אפילו התחלתי לחבב את שרלה
אבל כרגע, אני ממש ממש ממש בעד טרה וקית'
למרות שאני לא מת עליהם (בלשון המעטה) אני חוש שהכי מגיע להם לנצח
לדייב לא מגיע בגלל המשחק המגעיל שלו. לשרלה לא מגיע כי היא בת זוג של דייב
להולי לא מגיע כי היא כמו עציץ. ולסקוט לא מגיע..כי פשוט לא מגיע לו.. אבל קית' שיחק אותה
והיה את הקטע שטרה נפלה, זה היה קטע כזה חזק
לא יכלתי להפסיק לצחוק.

למעלה