פרדייז הוטל פרק 28 3/2

פרדייז הוטל פרק 28 3/2

תגובות לפה.. אמאא איזה פרק יהיהההה.. משהו מלחיץץץץץ

Swordfish1

New member
יהיה פרדייז הוטל 2 ????

זאת תוכנית תותחית....האם תהיה עוד עונה ?? תודה למי שעונה

פרק מדהים..!!

אין אין דייב ממש בן אדם חרא..! אני שונאת אותו! אני מתה על סקוט והוליייייי כפרה עליהם וואי וואי איזה מתח יהיה מחרררר אמאאא

bar26097

New member
דייב, חרא?

אולי הוא לא צדיק אבל הוא רחוק מלהיות חרא סקוט והולי כפרה עליהם?????????????????????? בפעם הבאה תחסכי לעצמך פאדיחות..... אנשים תהיו תמימים אל תהיו טיפשים

אם אתה חושב שדייב לא חרא אז.....

יש לך בעיה רצינית ביותר. וכל מי שמעריץ אותו היה צריך להבין שהוא המנאדם הנתעב ביותר. וחוץ מזה אם לא שרלה מזמן הוא היה טס מפרדייז הוטל.

Aviad1987

New member
דייב פשוט בנאדם רע!!!

הוא מגעיל הוא חרא של בנאדם והוא אפססס. ואל תרחמו עליו אנשים.. הוא מביא את הכל על עצמו. האפס הזה

דייב ב ב וואלה זה השם של החרא הדוחה

נזכרתי דייב זה שמו הזכרת לי אם הא זוכה זו תהיה אכזבה נוספת השנה לאחר שבפרוייקט Y התאעזבתי מאוד כשהבן אדם הכי לא מתאים זכה במקום צ'ינו עם הנוכחות הבימתית זו תהיה מכה נוספת תחת החגורה תרגיעו אותי מהר ותאמרו לי שלא דייב זכה פספסתי קצת אמש בבקשה תענו מהר לא רק שם התאכזבתי גם במרוץ אחר המיליון התאכזבתי כשעו"ד עשירים מהוליווד זכו במקום זוג כושים קשי יום מאכזבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב וזה תמיד כל כך קרוב, כל כך צמוד לעזאזל איתםםםםםםםםםםם שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני מתחילה להתייאז מהתוכניות האלה הקהל מנייק הבחירה לא נכונה תגיבו בגסות זה בסדר כולם יודעים שההגינות היא לא החלק החזר בסדרות הריאלטי יאללה ביי לכולם שבת שלום ממני (פרח)

חשנגה

New member
קית יצא דפוק. ואני אסביר...

הרי כל הסיכסוך הנוכחי שלו עם בן-בריתו, דייב, מבוסס על אי הבנה אחת קטנה מאוד, שדווקא מקית לא הייתי מצפה לא להבין אותה. הרי הברית בין דייב לקית החזיקה עד השלב הזה בעיקר בגלל הדו-פרצופיות של דייב והעובדה שהוא תמיד ניגן על שני חתונות ודאג לתת לכולם את ההרגשה שהוא בעדם ונגד השני. זה מה שדייב עשה גם הפעם עם סקוט והולי - נתן להם את ההרגשה שהוא בעדם ונגד קית - אבל קיט, שממנו ציפיתי להבין את הטקטיקה הזו, נשבר לחתיכות, לקח את זה באופן אישי והרס את הכל. דווקא מקית, שמהתחלה שיחק את המשחק בצורה טובה ונטולת רגשות, ציפית שיבין את זה.

Boran

New member
מה הקשר לשעות?

יש שירשור יומי לפרדייז. למה לא לשרשר אליו?

חשנגה

New member
כמו שאתה מבין

הודעה ראשונה שלי פה - אז אל תצפה ליותר מדי. אתה מוזמן לשרשר במקומי. אני לא הכעס.

yoooni

New member
שים לב גם שזהו פורום סדרות מציאות

ולא פורום פראדייז הוטל פעם הבאה ציין בכותרת על מה אתה מדבר

Boran

New member
אוקי סבבה

שירשרתי במקומך דבר ראשון ברוך הבא דבר שני קרא בבקשה את חוקי הפורום. הם נמצאים ב"הודעת המנהל/ת" ליד שם הפורום. דבר שלישי, את ההודעה הזו שירשרתי בשבילך, את ההודעה הבאה אני אמחק.

Boran

New member
הבהרה קטנה

"ההודעה הבאה" הכוונה היא ההודעה הבאה שלא תשורשר כמו שצריך, כמובן שאתה מוזמן לכתוב הודעות בפורום אם הן משורשרות כמו שצריך

996

New member
מיסכן דייב..

מחלק הבטחות מבלי לחשוב,ויוצא מזה דפוק. ומה עוד, שקית רוכב על הגל שהשקרים של דייב יצר. רחמנות..

talimesh

New member
עצבים... איזה מתח

לא אוכל להרדם בלילה אבל נניח ודייב בוחר בבני ברית שלו להשאר (דייב ושרלמה) אז הוא ממש טיפש דייב ממש חכם ושרלה ערמומית לא קטנה ושניהם דופקים סכינים בגב חופשי... לא הייתי סומכת עליהם בחיים!! לכן אם הוא יבחר בהם הוא בטוח יפסיד... ואם הוא יבחר בסקוט והולי אז הוא בחוכמה שלו ינצח אותם מצד שני אצל קית נורא חשוב כל הקטע של האמון.. אז אולי הוא יבחר בדייב אוףףףףףףףף.... ציפוניים כסוסות -טלי-

אני לא מבינה.. את לא יכולה לשרשר!?

את לא רואה שיש כבר שרשור של פרדייז?!?!!?

למעלה