פרדוקס

shulywolters

New member
פרדוקס

תחנת השידור אשר שיבשה את התדרים בשדה התעופה היא תחנת ``קול השלום`` הפלסטינית בא לי להתפקע מצחוק הרשות מיהרה לאחר לחץ של שלטונות ישראל לסגור את התחנה הצחקתם אותי קול השלום אלק

מה,מאיפה את יודעת.. ;-)

שהחותנת שלו היתה ישו ? תראי,מה גלגול נשמות יכול לעשות,פאנק יותר ממה שפלסטיקאי לך.. מרק.

אבו-דני

New member
מרק אולי הפלסטיקאי יהרוס ... :)

מרק השובב.. החשבת אולי הפלסטיקאי יכול גם להרוס יציר אומנות כה מושלם? התרצה את פאנק ידידתך חציה יפה.... ביד לא אמונה? או שמה תבכר על ה``מושלמת`` לשיר הלל על שום כך, ואיך ברא ויצרה האל... שלך האבו....שמחזיק לך אצבעות...

*pank

New member
אבו- ממש לא נאחס...

פאנק היא פאנק היא פאנק. ואין זה משנה עם היא עשויה מפלסטיק סיליקון או מי מלח. תמיד שווה לטעום ממנה לפחות פלח... פאנק היא אישה של גברים מדהימים, לכן היא לא מסתפקת בסתם קוצים.. לכן עליך היא מוכנה להימרח.. בעוד הקוץ זה מכבר מליבה נשכח..

הרבה נשכחו פאנק

הכל עינין של הספק.. אני רואה כבר איזה חמישה שכוחים הפכת לבדיחה לא מצחיקה. מרק.

אבו-דני

New member
קקטוסון היתכן הדבר?

קקטוסון..היתכן הדבר? Hell hath (has) no fury like ``kaktuson`` scorned שלך האבו ...שתמיד אומר... נסתרות דרכי הקקטוס

מפיתום... ;-)

בכל בידידות חביבי.. אפילו פאנק יודעת שאני חומד ולכן-קשה לה עם זה... נכון,פאנקי חומד ? מרק.

*pank

New member
אל דאגה אבו ניצוצות...

אתה לא במהרה תשכח.. פאנק עליך תימרח.. לפחות עד הבחירות.. ואם תמשיך להיות כל-כך מדהים לא אוכל בלעדיך לחיות..

*pank

New member
לעיתים הבדיחות הלא מצחיקות..

הן כלל לא מצחיקות ללא שום קשר לגוף הבדיחה (שבמקרה של פאנק הוא מעורר השראה) אלא מתוך קח שהן חודרות לנשמה (של הקוץ הכוונה)

*pank

New member
קח=כך

טעות פרודיאנית הנובעת מסלידתי מרק-כך המייגעת (נאמר באחווה עמוקה) סלידה קלה, לא להתלהם..

רק כך

New member
אם היא כל כך קלה

היית יכולה להמנע מלהזכיר אותי. בשביל מה זה טוב? סלידתי אלייך הולכת וגוברת, בגלל שאני אף פעם לא אמרתי שאני סולדת ממך או קראתי לך בשמות (``מכשפה קטנה``, ``מייגעת``) ואת כן. אני מתנצלת אם יכולותיי המילוליות מייגעות את מוחך השברירי...

כך,הגיע עת להפסיק מאמצי הסבר.. B-)

ולהניח לה לטבוע באלמוניותה. היא בס``הכ חסרה תשומת-לב. חסכי ילדות.. כל תגובה,מייצרת אצלה בקשה לעוד.. רפאי אותה ע``י התעלמות. מרק-רופא לעת מצוא.

זה קצת יומרני..חודרות לנשמה..לא ?

לא מחזיקה קצת יותר מידי מעצמך ? באנו ראינו,נוכחנו שזה לא זה הלכנו.. ציתות של רומאי אחד..בסגנון חופשי.. מרק.

אבו-דני

New member
מרק המושך.. :)

.....עגלות ביפו כך אתה רוצה להשיג אישה יפה בהשפלתה? שלך האבו...שיתן לך עצות בענייני אהבה

למעלה