ודבר נוסף.......... פעם היינו מדברים לאט מדברים בשקט... היית מסתכלת בעינים שדיברתי איתך. מעוף
M maof New member 19/10/05 #60 ודבר נוסף.......... פעם היינו מדברים לאט מדברים בשקט... היית מסתכלת בעינים שדיברתי איתך. מעוף
י יערית New member 19/10/05 #62 פילטרים שמעתי שיש מבצע בהום סנטר,מכניסים מצד אחד מוצאים מצד שני,ויש את הטובים,אלא שבאים לאנשים באופן טיבעי. למה לא נולדתי איתם באופן טיבעי ?
פילטרים שמעתי שיש מבצע בהום סנטר,מכניסים מצד אחד מוצאים מצד שני,ויש את הטובים,אלא שבאים לאנשים באופן טיבעי. למה לא נולדתי איתם באופן טיבעי ?
ש שאא האחת New member 19/10/05 #63 פילטרים זה גם מה שאני שואלת את עצמי. לא מצליחה ללמוד במשך השנים. חסרת תקנה...
י יערית New member 19/10/05 #64 אתמול המשפחה עשתה עלי אמבוש,בבת אחת כמעט כולם אמרו לי "את חייבת להתקין פילטריםםםםםםםםםםםםםםםםם" אחרת... אחרי אמבוש כזה...מתעוררים למציאות מסוננת
אתמול המשפחה עשתה עלי אמבוש,בבת אחת כמעט כולם אמרו לי "את חייבת להתקין פילטריםםםםםםםםםםםםםםםםם" אחרת... אחרי אמבוש כזה...מתעוררים למציאות מסוננת
3 36alma New member 19/10/05 #65 כי ממנו... הם הכי מצפים שלא יפגע בהם, וכל מילה שלו דווקא הכי פוצעת...