פרדוכס האהבה....

ב ה י ר

New member
אני רוצה להבין...

אתה מתעורר בבוקר מעיין בפורום ואומר לעצמך: "וואלה, הבוקר אין שום דבר מעניין בפורום ניזרוק להם עצם...וניראה לאין זה יוביל" או שבאמת אתה לא יודע את התשובות? <בהיר שהחורף גורם לה לקריזה>

maof

New member
תראי...... ../images/Emo13.gif

אף פעם זה לא עצמות
אני ת'עצמות טוחן לסוכר...שהוא מתוק. מעוף - בדרך ללא נודע

ב ה י ר

New member
וואלה?

אני את העצמות שלי בדר"כ שוברת עם השיניים אוכלת את כל הביפנוכו וזורקת את הפסולת.. מתוק זה לא, אבל טעים! חולה על מח עצם!

maof

New member
תראי.......צ'מעי ../images/Emo13.gif

תשאל גם אותי ביום קיץ כחול אם מתוק לי בלב או בפה מתוק לי מתוק לי ולו רק בגלל שזהו סתם בוקר יפה (יגאל בשן) מעוף

Kטלנית

New member
מעוף ????../images/Emo12.gif

אז ממי בדיוק נפגע??? מימי שאנחנו לא מרגשים אליהם דבר??? באופן כללי אנחנו נפגעים מאנשים שיש לנו רגש אליהם כשאני חושבת על עצמי אולי גם מכאלו שהיה לנו רגש אלהם
טוב פלסף על הבוקר חג שמייח

maof

New member
קטלנית......

חשוב להקשיב לקול הפנימי שלך כי.....הדמיון חשוב מידע. מעוף

../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif

עקב התנכלות תפוז למעוף... אין באפשרותו לענות לעדת מעריציו. אנא קבלו התנצלות זאת כאישית...מראש... ללא כוונת פגיעה פרדוקסלית. חתימות הוא יחלק לעומדים בתור...בהקדם.
ו
מראש.

maof

New member
גם אם קשה לי לומר מילים יפות מאלה

מבין כל האיסטרטגיות לדעת מתי להפסיק היא בין החשובות ביותר....... למרות שלפי דעתי כדאי לחכות לסוף ההצגה. מעוף

maof

New member
נו באמת שירלי........

מעשה קטן הרבה יותר חשוב מכוונה גדולה! מעוף

אם כבר... הפרדוכס לדעתי הוא..

איך זה שאנשים פוגעים דווקא באדם שאכפת להם ממנו...אדם אותו הם אוהבים. האהבה... נושא כל כך מורכב, עמוס בכל כך הרבה פרדוכסים ו"פרודוכסים".

maof

New member
ולכן אני אומר........

בואי תני לי יד ונלך....אל תישאלי אותי על אושר כשהוא יבוא ירד אלינו כגשם.(עידן רייכל) מעוף

למעלה