פרדוכס האהבה.... איך זה שאנשים נפגעים דווקא מהאדם שאכפת להם ממנו....אדם שהם אוהבים? מעוף
M maof New member 19/10/05 #1 פרדוכס האהבה.... איך זה שאנשים נפגעים דווקא מהאדם שאכפת להם ממנו....אדם שהם אוהבים? מעוף
ח חיפוש ית New member 19/10/05 #3 גנוב אתה האנשים היחידים שיכולים לפגוע בי, הם האנשים שאכפת לי מהם ושאני אוהבת אותם.
א אדמiנית New member 19/10/05 #22 ../images/Emo12.gif מכלוף התחתן ../images/Emo35.gif ../images/Emo93.gif
ח חיפוש ית New member 19/10/05 #25 היה מפואר סאבג ומרסל כיכבו בחתונה הזו. היית צריכה לראות איך מרגול ניסתה להתחיל עם סאבג ואיך מרסל הפכה ירוקה. היה שמייח
היה מפואר סאבג ומרסל כיכבו בחתונה הזו. היית צריכה לראות איך מרגול ניסתה להתחיל עם סאבג ואיך מרסל הפכה ירוקה. היה שמייח
א אדמiנית New member 19/10/05 #26 ומרסל לא אמרה כלום הבלונדה המזוייפת הזותי אני תכף הולכת לשוק לקרוע את שניהם
מ מ ר ס ל New member 19/10/05 #28 למי קראת מזוייפת? נשמה עברו הרבה מיים מימי הנענע והשיבה , עכשיו עברתי שידרוג ויש עלי עושה עריסה וטונה - אורגינל! תחנקי מקנאה!
למי קראת מזוייפת? נשמה עברו הרבה מיים מימי הנענע והשיבה , עכשיו עברתי שידרוג ויש עלי עושה עריסה וטונה - אורגינל! תחנקי מקנאה!
א אדמiנית New member 19/10/05 #30 מקנאה לא אבל מהפרוסה עם הטוׁנה שעשית לי בקלות. כמה עריסה שמת תגידי חוצמזה מה רע באיזה כוס תה עם שיבה וליד זה איזה ספינז'... מתי חנוכה
מקנאה לא אבל מהפרוסה עם הטוׁנה שעשית לי בקלות. כמה עריסה שמת תגידי חוצמזה מה רע באיזה כוס תה עם שיבה וליד זה איזה ספינז'... מתי חנוכה