פרגולה רציתי לדעת אם כדי להתקין פרגולה בחצר אני צריך אישור מהעיריה או שאפשר להזמין כבר את המתקין?
K ky1 New member 27/5/03 #1 פרגולה../images/Emo35.gif רציתי לדעת אם כדי להתקין פרגולה בחצר אני צריך אישור מהעיריה או שאפשר להזמין כבר את המתקין?
פרגולה../images/Emo35.gif רציתי לדעת אם כדי להתקין פרגולה בחצר אני צריך אישור מהעיריה או שאפשר להזמין כבר את המתקין?
R Rשף New member 27/5/03 #2 חפשי בפורום הנושא נטחן ורק כי משעמם לי-כן, צריך אישור לפרגולה אבל יש עיריות שמתירות סוגים מסוימים ללא צורך באישור. בקיצור, לפנות לעיריה ולברר
חפשי בפורום הנושא נטחן ורק כי משעמם לי-כן, צריך אישור לפרגולה אבל יש עיריות שמתירות סוגים מסוימים ללא צורך באישור. בקיצור, לפנות לעיריה ולברר
א אווה עמיחי New member 28/5/03 #5 Rשף, ילד גדול, למה משעמם לך? אתה עוסק במחשבים, לא? אתה יכול, במקרה, למצוא את חוק תכנון ובנייה, המעודכנת? היית עושה לי את השבוע, לא את היום! חוץ מזה, אפשר הייה לקשקש על הפרקים, שעוד כתבו בזמן הטורקים, הבריטים...
Rשף, ילד גדול, למה משעמם לך? אתה עוסק במחשבים, לא? אתה יכול, במקרה, למצוא את חוק תכנון ובנייה, המעודכנת? היית עושה לי את השבוע, לא את היום! חוץ מזה, אפשר הייה לקשקש על הפרקים, שעוד כתבו בזמן הטורקים, הבריטים...