אתה חריושלמי !
ק ק ר ו ק ו ד י ל ה New member 27/6/07 #35 וימבמבם ובמבליק וטנדר.. פעם ישבתי באוטובוס מאחורי חייל שהסביר לחברה שלו את השפה הירושלמית, בטח היו עוד כמה. התפלאתי איזו בורה היא שלא מכירה את המילים האלה ../images/Emo3.gif.
וימבמבם ובמבליק וטנדר.. פעם ישבתי באוטובוס מאחורי חייל שהסביר לחברה שלו את השפה הירושלמית, בטח היו עוד כמה. התפלאתי איזו בורה היא שלא מכירה את המילים האלה ../images/Emo3.gif.
U uri80 New member 26/6/07 #16 עכשיו את מדברת. וים. וקולה קרה. ובירה. ואולי עוד כמה דברים. קיץ לעזאזל, קיץ.
מ מלח השמים New member 26/6/07 #20 איך מתאים לי עכשיו אבטיח אדום אדום, בלי הרבה גרעינים, חתוך טוב בלי שאריות מהלבן שמסביב ומתוק כמו האבטיחים של פעם. ושלא יהיה קמחי. כמה דרישות יש לי ../images/Emo13.gif
איך מתאים לי עכשיו אבטיח אדום אדום, בלי הרבה גרעינים, חתוך טוב בלי שאריות מהלבן שמסביב ומתוק כמו האבטיחים של פעם. ושלא יהיה קמחי. כמה דרישות יש לי ../images/Emo13.gif
י ירושלמי2007 New member 26/6/07 #27 אני אוכל כל פעם שאני עובד סטייקים, פרגיות, מג`דרה, ירקות מאודים ובעיקר אבטיח. אה וגם פנקייק עם גלידה וקצפת ! תקנא
אני אוכל כל פעם שאני עובד סטייקים, פרגיות, מג`דרה, ירקות מאודים ובעיקר אבטיח. אה וגם פנקייק עם גלידה וקצפת ! תקנא
ד דסדס New member 27/6/07 #37 מאוד בריא אני בטוחה שהבדיקות דם שלך תקינות לחלוטין (או שלא) אבל מה שלא ברור לי, זה למה בפורום הזה שזה לא פורום תזונה כולנו צריכים לדעת מה התפריט שלך.
מאוד בריא אני בטוחה שהבדיקות דם שלך תקינות לחלוטין (או שלא) אבל מה שלא ברור לי, זה למה בפורום הזה שזה לא פורום תזונה כולנו צריכים לדעת מה התפריט שלך.
U uri80 New member 26/6/07 #30 צ'ונט, צ'ולנט, טשולנט או מה שאתה רוצה - עלי. ואני אישית בכלל מעדיף חמין. (שוב, התחרפנת? שרב בחוץ. מה עובר על אנשים כאן?)
צ'ונט, צ'ולנט, טשולנט או מה שאתה רוצה - עלי. ואני אישית בכלל מעדיף חמין. (שוב, התחרפנת? שרב בחוץ. מה עובר על אנשים כאן?)
ש שקטים סוערים New member 26/6/07 #28 אני לא יכולה לעצור את עצמי יותר- מה זה לעזאזל צ'ולנט? ../images/Emo163.gif
ש שקטים סוערים New member 26/6/07 #32 אה! ראיתי "חמין" במקום "חמסין", לכן לא הבנתי מה גרוע בשילוב ../images/Emo6.gif