'פראוודה' ב'הארץ'

yeshgvul

New member
בהחלט. אתה תומך במחירה בלי לשאול

מה מחירה? לא רק בכסף אלא בחיי אדם ובהשלכות לעתיד.

Asaf p

New member
במקום להציץ בדיון אתה מוזמן לקפוץ

יחד איתי: מי שלא קופץ סאדאם....מי שלא קופץ סאדאם..מי שלא קופץ סאדאם....מי שלא קופץ סאדאם..מי שלא קופץ סאדאם....מי שלא קופץ סאדאם..מי שלא קופץ סאדאם....מי שלא קופץ סאדאם.. ואווו א וווו אווו אוו וואוו אווו אווו אוו אוו סלים טועמה מחבל ...אני שונא את הפועל..ץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אופס. נסחפתי.

yeshgvul

New member
אני מעדיף שתשנא את ביתר

ואם אפשר בבקשה , את ביתר ירושלים.

yeshgvul

New member
מטרניך, אתה אורי דן?

למילה ASSASSINATION יש מובן בולט מאוד של "התנקשות". פתח מילון. שמעתם מה אורי דן, עתונאי הבית של סבא אריק, עשה מזה ב"הכל דיבורים" ? ומעבר לזה, האם אתה ישראלי זקוף קומה או פחדן שאתה מכבס מילים כך ונרתע מדיבור ברור? האיש נרצח, ואם אתה רוצה, אתה מוזמן להצדיק את המעשה. לא ידוע לי שהגדרתו המשפטית של מעשה נקבעת עפ"י הרזומה של הקורבן. האם רחבעם זאבי חוסל או נרצח לשיטתך? בפעם הבאה ש"הארץ" ידווח על עקירת פרדס, אני מבקש שתתקן את הפראוודאיות, ותזכיר להם שמדובר רק ב"חישוף".

מטרניך

New member
קטונתי מלהיות אורי דן, אך מה לך

ולבלשנות? אתה הרי עושה הזנייה של כל שפה שאתה משתמש בה.

כמו "פרבדה", גם "הארץ" הוא הביטאון

הרשמי של ישראל, הנמצאת, כידוע, בברית הדוקה עם כחות הרשע רוסיה-צרפת-גרמניה-סין, והִנָה יריבה נחרצת של מעוז הדמוקרטיה ארה"ב ובנות בריתה הדמוקרטיות כווית וסעודיה.

samc

New member
ישראל מדינה של עיתון אחד!

יש רק "הארץ" , מעריב וידיעות אינם עיתונים רציניים! הייתי רוצה מגוון גדול יותר.

yeshgvul

New member
אינדימדיה הוא משלים ל"הארץ"

אם כי לא תחליף. אמנם באינדימדיה כל אחד יכול לכתוב, מ"מוות לערבים" ועד ל"צה"ל הקים מחנות השמדה " , אבל יש שם מקורות מידע שלא תמצא אפילו ב"הארץ". www.indymedia.org.il

למעלה