בסדר, בסדר, שמענו אותכם
אני לא מבין מה אתה עושה בארץ, אמרת שיש לך אזרחות אמריקאית, לא? סע לאמריקה, לך תגור באיזה חור בקנזס ותהנה מאפס רגולציות.

הא, קנזס פשטה רגל...

טוב, ווירג'יניה מערבית? רק תזהר לא לשתות שם מים.

איכשהו כשאנשים כמוך מגיעים לאשכרה שלטון - הרעיונות פתאום מפסיקים לעבוד. כן, גם נהגי מוניות אנסו. אבל סיכוי שנהג מונית עם רשיון יהיה גם רוצח סדרתי בדרך כלל יותר נמוך כי עושים בדיקות רקע לפני מתן רשיון. אם אתה מרגיש בטוח מספיק להכנס למכונית של איזה פלוני או אלמוני בלי אפילו לדעת אם המכונית עצמה גנובה או לא - שיהיה לך בהרבה הצלחה בחיים.

רוב האנשים לא כמוך, רוב האנשים רוצים איזשהי דרך ברורה לדעת שמי שמגיע אליהם הבייתה להתקין כבלים לא היה בכלא על אונס או גניבות לפני כן. אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל בארה"ב עושים תחקירי רקע לכל האנשים האלה, ולא רק לאנשים האלה. כשמגיע טכנאי כבלים אליי הבייתה - אני יודע שהוא לא פושע. טוב, לפחות עוד לא נתפס. כשמגיע אליי קבלן לעשות תיקונים - אני יודע שיש לו הכשרה מינימלית וביטוח עצמי. כשמגיע אליי נהג להסיע אותי לשדה התעופה - אני יודע שיש לו ביטוח נורמלי ומישהו בדק לאוטו את הבלמים.

לך לא איכפת מכל אלה? אני מצטער להגיד לך - אתה במיעוט זעום של אנשים ממש ממש מוזרים שהולכים מכות עם השכנים שלהם על ערימות זבל. אתה במיעוט כל כך זניח שבארץ, למשל, אין אף חבר כנסת אחד שאפילו יעלה על הדעת לתמוך בפומבי בהצעות ההזויות שלך. אתה במיעוט כל כך חסר חשיבות שאפשר לזלזל לחלוטין בך ובדעותייך - ולאף אחד (חוץ ממך, אבל כאמור אתה לא חשוב) לא יהיה איכפת.