פקקים בלאגן וכו'

יש לי שיטה חביבה ביותר אם אתה

ממש רוצה להכניס שלח מסר אני יאמר לך... אבל זה לא בטוח...

עמבה21

New member
אלכוהול!

מה אסור להכניס אלכוהול?! חבל!! טוב.. לא רשום שאסור להכניס סמים.. עדיף אל אס די לזכרו של סיד!

חרטושה

New member
כל המטרה של העניין

היא לשמוע את המוסיקה ולהנות מההופעה בלי להפריע לאנשים אחרים לעשות את אותו הדבר בדיוק. חוץ מזה מה יש לכם מאל.אס.די? בארון מטבח של אמא שלכם יש חומרים יותר ממסטלים מזה. אתם לא רואים אף אחד משוויץ על זה שהוא רוקן לאמא שלו קופסה שלמה של אבקת סודה לשתיה (נניח לשם ההנחה) לצלילי ויישיו. אתם מה זה מגניבים מורדים משו משו אני כולי מזועזעת הנוער של היום זה כבר לא מה שהיה פעם איך אתה מדבר תביא שכטה. מיצינו .די עם הדאווין.

adiville

New member
באסה... הורסי שמחות ../images/Emo10.gif

ב-1999 הייתי בהופעה בסינרמה ונאמר בפירוש שאסור לכניס מצלמות. אז באתי בלי מצלמה ונחשו מה....אנשים אחרים באו עם מצלמות והכניסו אותם בלי בעיה ! מזל שחברים שלי הביאו מצלמות. ואז לא היו דיגיטליות

סנאי נדיר

New member
אין דבר כזה בלי מצלמה

אירוע של פעם בחיים ומונעים ממני לתעד אותו במצלמה דיגיטלית? אני מחביא את המצלמה בתחתונים! :)

א י ט י

New member
לא יודע מה איתכם

אבל אני מתכוון להגיע יממה לפני לאיזור , לישון שם , זה קיץ אחרי הכל! מה לא עושים בשביל קצת אוירת וודסטוק

אני לא סתם שילמתי 375

לפחות שיצא לי מזה משו חוץ מלשמוע את המוסיקה ממרחק של 300 מטר מהבמה אני רוצה לראות את ההרכב בזמן נגינה בשביל זה הרי אני בא כי תמיד אפשר להאזין בבית...

למעלה