פקקים בלאגן וכו'

עמבה21

New member
פקקים בלאגן וכו'

אולי קצת מוקדם לשאול... אבל בתור אחד שאין לו יותר מדי נסיון בהופעות חיות (בטח שלא בסדר גודל של המופע של ווטרס) רציתי לשאול מתי נראה לכם שאתם תגיעו לפארק הירקון בהתחשב בזה שהשערים נפתחים ב-17 (או לפי מה ששמעתי ב"קסטל" ב-15)??

Inis mor

New member
אני וכניראה גם כל השאר...

נגיע סמוך לפתיחת השערים ב 17:00 גם כדי לפתוס מיקום אסטרטגי להיות בו וגם להקדים את הנהירה ההמונית שקשה לי להאמין שתהיה בידיוק ב 17:00 אלה יותר בין 18:00-19:00. מנסיון הופעות רחב רוב האנשים לא מגיעים בדיוק בפתחית השערים ,את זה עושים לרוב המעריצים השרופים יותר
.

Inis mor

New member
*לתפוס

לגבי חניה-תחנה בכל חניון באזור מרכז ת"א (רצוי על איבן גבירול-יהיה לך יותר נוח) וקח משם אוטובוס. לא הייתי מסתכנת ומגיעה באוטו לפארק ונתקעת בלי חניה.

NOBLESSE99

New member
הכי הרבה שוכבים על הדשא כמה שעות..

עדיף על פקקים חניקות מהאנשים ובטח יהיה יום חםםםםם אז עדיף מוקדם ובכייף ומאשר מאוחר ובלחץ!

חרטושה

New member
לי זה אף פעם לא עזר בכלום

להגיע 3 שעות לפני ההופעה בכדי לתפוס מקום טוב. כלומר כמעט כל המקום היה לרשותי ויכולתי לעמוד איפה שאני רוצה, אבל אין שום סיכוי בעולם שאני אעמוד 3 שעות באותו המקום...

mayamel

New member
את כל כך צודקת

כשהייתי צעירה והלכתי להופעה של מדונה הגעתי ב- 16:00 ועמדתי כמו נר. היום בגיל 28 ממש אין לי כוח. בכל מקרה אפשר להתנחם שרוב הקהל יהיה מבוגר וסביר להניח שלא ידחוף (-:. בדפש מוד בטח יהיה לחוץ.

avki

New member
אנחנו מתכננים שרוב חברי הפורום

יגיעו בשעה יותר מוקדמת, בטח באיזור 12:00-14:00, בשביל שנוכל לעשות מין מפגש פורום שם, וגם להספיק להתארגן ביחד לפני. סתם ככה, מומלץ להגיע לפתיחת השערים, שהרי אחרי זה יהיה גם לחץ וגם פקקים. אם המופע מתחיל ב20:00, ויהיו שם ב20:00 עשרות אלפי אנשים, כדאי להגיע לפחות שלוש שעות קודם, אלא אם כן לא ממש משנה לך איפה אתה מתמקם, או אם אתה לא מתכנן לפגוש אף אחד. נ.ב. אני מזכיר לכל חברי הפורום שניגשים לבחינה בלשון - תלמדו טוב טוב לפני! שלא תביאו תירוצים למה אתם לא באים!!

adiville

New member
ברור שאגיע לפני !

בטח בסביבות 16:00 כדי להתכונן לפתיחת החומה
ב-17:00 מה זה 3-4 שעות לחכות להופעה עם כמויות האקסטזה שיהיו שם ??

נצל"ש קטן, אם כבר שואלים שאלות..

למישהו יש מושג מה היא הפוליסה לגבי הכנסת מצלמות (סטילס + וידיאו) להופעות של ווטרס (ובכלל). ממה שזכור לי, בהופעה האחרונה שהייתי (2001 - לא ווטרס) לא ניתן היה להכניס מכשירי הקלטה מכל סוג.... האם אצל ווטרס הדבר אפשרי?

ומה לגבי טלפונים סלולרים עם מצלמות?

מה יחטטו לנו בכיסים?! לראות למי יש דור 3 ולמי אין?! ואם ימצאו טלפונים כאלה מה יעשו יחרימו אותם?!

תסכימי איתי שיש הבדל משמעותי בין

מצלמות של טלפון לבין מצלמה דיגיטלית מתקדמת. והמשמעות של זה למארגנים של המופע היא שהם רוצים בלעדיות על תמונות/סרטונים שיופקו מהמופע. אף אחד לא יקנה תמונות באיכות של פלאפון - אבל כן יקנו סרט של ההופעה שהוסרט באיכות טובה. לכן שאלתי. ומה יכולים כבר לעשות? לא להכניס למופע. לבקש שתחזירי את המצלמה לאוטו או לא יודע לאן ולהכניס רק לאחר מכן. בקיצור, הם לא חייבים לנו כלום.... והשאלה עודנה עומדת...

לא נראה לי שתהיה בעיה עם טל' נייד

מה שכן, אם הישראלים ינהגו כמנהגם, וינהלו שיחות טלפון - לרבות קבלת שיחות, בשלל רינגטונים - זו תהיה תגובתי :-{

The Albatross

New member
את תמיד יכולה להזמין אותם לפורום

ואז, אחרי שהם כותבים את הודעת ה"אני חדש" המסורתית, לחסום אותם בברוטאליות.

Inis mor

New member
גם אם מישהו ינסה...

בטיפשותו לקיים שיחת טלפון-קשה לי להאמין שהוא יצליח עם העוצמה של המוזיקה.

"ניר! ניר! ת'שומע אותי?

יו!! כן אני בפארק!!! קטעים פה שחבל על הזמן!111!! אתה שומע את השיר? מה אתה לא מזהה - זה השיר שאתה הכי אוהב, נו, איך קוראים לו - Wish You Were Here, נכון? <מרימה את הנייד הכי גבוה שהיא יכולה, כדי שהוא ישמע> איזה גדול! אתה רואה איזה אידיוט אתה שלא קנית כרטיס? טוב, לפחות תשמע את השיר <מרימה את הנייד, שוב> <וחוזר חלילה>

חרטושה

New member
על הכרטיס מצוין בפירוש שלא

יהיה ניתן להכניס מצלמות סטילס ווידאו להופעה. מן הסתם זה לא מאד ישנה למי שמתעקש.

Runner30

New member
מה זה מצלמת סטילס?

גם מצלמה דיגיטלית רגילה? הייתי בסקורפיונס, שם שאלו אותי בנימוס אם יש לי מצלמת ווידאו.

חרטושה

New member
*תיקון טעות

הכרטיס לפניי ואני מצטטת: הכנסת נשק, אלכוהול, זכוכית ופחיות, חפצים קשיחים, מצלמות וידאו ומכשירי הקלטה- אסורה בהחלט. נראה לי שאני מכוסה. עכשיו רק נשאר לתהות מה נכלל בדיוק תחת "חפצים קשיחים". אם למשל המצלמה שקניתי בתורכיה תפסיק לעבוד לפתע ואני אחליט לזרוק אותה על הבמה- זה נחשב חפץ קשיח?

../images/Emo6.gif לא יודע מה זה בדיוק אומר...

אני רק יודע שאני צריך לחשוב על דרך להבריח פנימה מצלמת וידאו...

למעלה