פקפק אותה

א מ ו ץ

New member
יעלי...

קודם כל תרגעי... זה שזה מעצבן אותך- זאת בעיה קשה... אבל לא נראה לי שזו סיבה מספיק טובה (אז בואי... אהאה...) לעצור את הדיון התרבותי שמתרחש פה... אני יודע שלפעמים קשה לשמוע את האמת המרה, אך חבריי פה שמים את הדברים על השולחן, מסירים את הכפפה, לא מחזיקים את הקלפים קרוב לחזה, שומרים על הצנוניות בערוגה, מוציאים את הסוסים מהסלון. חבל שקשה לך להתמודד עם זה... ונוסף לכך- ביום שאת תתכחשי למקום ממנו באת- לא ישאר ממך כלום... חופא"ש זה הגב שלך. בלעדינו- את לא קיימת... האחרון שהתכחש לחופא"ש עובד עד היום עם אלי ושרונה במתנ"ס... את לא רוצה שאותו גורל יחכה גם לך.... נכון?! אז אל תגידי יום יבוא- הביאי את היום!

וואו...

כמה שטויות אפשר לדבר. אני בחיים לא אתכחש לחופא"ש. מה שכן אני אתכחש לזה שיש לי איזה שהוא קשר אליכם. מה אתה לומד יותר מדי ביולוגיה שאתה מדבר כאלה שטויות? לא יכול להיות...

א מ ו ץ

New member
שיגעון...

יעל, מצטער לבשר לך, אבל אנחנו זה חופא"ש!!! עם כל הצניעות והענווה בלעדינו חוף אשקלון היתה ניראית אחרת לגמרי... אז ברגע שאת מכחישה קשר אלינו- את מכחישה קשר לחופא"ש... שזה דבר שרק אורי יכול לעשות, היות והוא יזרעאלוק מפגר... ולשאלתך- לא אני לא לומד ביולוגיה... ואני לא מדבר שטויות. אני ממליץ שתבדקי קודם את עצמך, לפני שאת מבקרת אחרים...

טוב עכשיו ברצינות

אתם כולכם חופאשניקים אדירים, אני אוהבת את כולכם, וכל שטות שלא תעשו לא תפגע בעובדה הזאת. אבל באמת אתם סתם עושים שטויות, אז בבקשה תפסיקו.

Banittos

New member
תמיכה ביעלי

לאחר שסיימתי עם מסיבת הסיום שלי אני יכול להתפנות ולעזור לך... קודם כל אני אגדי לך שאין שום רע בלהתכחש לחופא"ש רבים וטובים עשו את זה ברגע שהם הרימו את הראש וראו איפה הם חיים לעזאזל!!! אבל אני גם מבין שאת רוצה לשמור אמונים למקום מגורייך ולשפר אותו. לכן את בהחלט יכולה (ותבורכי אם תעשי את זה) להתכחש לגורמים מדרדרים, לצדדים האפלים,לנציגי הרשע, שליחי השטן, מחבלי התום והענווה, הורסי השקט והשלווה, רוצחי הצדק, תלייני הצדיקים, מחממי הכיסאות, בוחשי השוקו, חיילי סאורון, אוחזי המשקופים, מרמי הדמקה, מעכירי כל טוב, שוטרי התנועה, זונות העולם התחתון וכל שאר המש"צים שאינם מדריכים בחופא"ש. אסור לך לאפשר להם להמשיר בדרכם, מטרתנו כשליחי הצד הנאור, התנועה, לזהות את הגורמים השליליים ולחנך לטוב ולערכים. ההוביט טועה.... הם לא חופא"ש והם בטח שלא אדירים... אמוץ היה מנהל מחנה מסויים בפולין, בנר הוא באמת יזרעאלוק ואוהד בכלל שחור. אל תוותרי... תתכחשי להם ותצילי את ההתנחלויות, אהה חופא"ש.

דניאל,

קודם כל- "אימ אימ אמא שך!!!" סתם כי זה לא נאמר כבר מזמן... כרגע אני רק מנסה לחשוב כמה זמן ישבת וחשבת על הרשימה הזאת ("נו אז מה עוד לא כתבתי?"...). ואין ספק ש"בוחשי שוקו" שולטים... אבל אתה בטח יודע ומבין, שאם הייתי מתכחשת לכל הגורמים המדרדרים במושב שלי, הייתי צריכה לסגור את עצמי בבית- ובוא נגיד שהיית כבר יכול להכתיר אותי כמש"צית ראשית (בראשי תיבות הנכונים יותר) ומומחית לענייני לא לעשות כלום... ועוד משהו, אני חייבת להסתייג ממשהו אחד שכתבת- אורי לא יזרעאלוק! נכון, תום שחור ועל אמוץ אפשר להגיד עוד הרבה דברים חוץ מקיבוצניק וגרמני, אבל אורי משלנו... ואמנם היינו צריכים פעם לסבול אותו עם שירים מטופשים ("אני חוזר הביתה ואתם לא") וגופיות-ערסים, אבל הוא עדיין חופאשניק בדם... ואורי, אני אהרוג אותך אם עוד שנה אני אתחרט על מה שאמרתי! וזהו, שיהיה יום נעים!

benner

New member
אני שונא אותך.....

אתה לא יודע כמה... ואם לצטט אותך, אז "אם כל הצניעות והענווה חופא"ש הייתה נראית ותיראה אחרת בלעדיי". אתה חתיכת חרא ואתה יודע את זה, באותה מידה שאני יזרעאלוק אתה קיבוצניק משער הנגב. אז אמוצילה שלי, שלא תעיז לקרוא לי עוד פעם יזרעאלוק, לא שיש בזה משהו פסול אבל מקום שייכות הוא בלב ולא פזית...

יעל אני איתך פה!

חברה חלאס אתם מתחילים להגזים! ואומרים שלי אין גבול!? חוצמזה זה מי זאתם??? שכטר חמוד אני חושב שאתה מסוגל לתירוץ קצת יותר טוב מזה...

שקשק אותה...

אורי אתה צריך לשנות בהודעות שלך את ה"אותה" ל"אותו" אתה יודע מה יותר גרוע מקפה שחור רע..? קפה שחור רע עם מלח! ואתה יודע מה יותר גרוע מקפה שחור רע עם מלח? קפה שחור רע עם הרבה מלח! לך תחפש ת'אוטו שלך.... אולי הוא לא חונה איפה שהשארת אותו...

benner

New member
אח... שי שי שי

מה יהיה איתך אה??? את נטיותיך המיניות שהיו חוויות במשך שנים אל תשליח עלי. בקשר לאוטו שלי, זה באמת היה קינדוס לא רע, אבל לפחות אני לא עד-כדי כך מטומטם בשביל ליסוע שעה וחצי בשביל ארוחה של שעתיים בסטקייה, שבסופה עוד שתיתה קפה עם מלח, ויותר גרוע, קפה עם הרבה מלח. אז שחור שלי, בפעם הבאה שאתה מנסה לקנדס, תשתדל שלא יהיו שם זוג אתיופים שיצחקו... ותשתדל לא לשתות קפה שחור עם הרבה מלח... בהמון אהבה, חיבה וסוג של סימפטיה ( אל תתלהב, לא במובן המיני)... אורי.

אכ... אוריקי...

חמודי... אתה יודע שאני אוהב אותך?? ומראש תיכננו את הקינדוס... בגלל זה באנו בכלל... לא בשביל הסטקייה או המרינה שלא הכניסו אותנו..

benner

New member
ממש עצוב...

ממש עצוב שאתם צריכים לבוא עד לחוף אשקלון בשביל לקנדס אותי. ואני החזקתי ממך בן-אדם עסוק שבזמנו החופשי עוסק בדברים שברומו של עולם ולא בנסיעות של שעה וחצי למטרת קינדוס מפגר. שכטר איכזבתה. ולמרות הכל אני אוהב אותך... עוד פעם אני חוזר ומשנו, לא במובן המיני... למרות לילות מפוקפקים במיטה שלך עם בן חרמון או עופר גבע... שגם אז הוכחתה לי כמה אתה הומו.

Banittos

New member
אני כל כך יכול לדמיין את....

הקינדוסים הכל כך קבועים של שניכם... ואהבתי את המשחק מילים לילות מפוקפקים...מי פקפק את מי בדיוק?

שקשק אותה...

אורי אתה צריך לשנות בהודעות שלך את ה"אותה" ל"אותו" אתה יודע מה יותר גרוע מקפה שחור רע..? קפה שחור רע עם מלח! ואתה יודע מה יותר גרוע מקפה שחור רע עם מלח? קפה שחור רע עם הרבה מלח! לך תחפש ת'אוטו שלך.... אולי הוא לא חונה איפה שהשארת אותו...

למעלה