פקפק אותה

א מ ו ץ

New member
כחילה...

את חייבת להפסיק לדבר ככה... זה לא הולם את רוח השלווה והפיוס של הפורום. אם יש לך דברים להגיד- תסנני. לא כולם חייבים לקרוא את ניבולי הכתיבה הללו שלך. וביום שאת תעשי רבע ממה שידידי אורי בן-נר ואוהד מצויינים, אולי אז תיהיה לך הזכות לחשוב על לבקר אותם... עד אז, אני ממליץ לך בחום- שבי מול המחשב שלך, תקראי את הדיונים רבי המעל פה, ותחכימי כאוות נפשך. ודניאל- תתבייש!!! "נתונים לזיהום של ארובות אשדוד"??? יש לנו ארובות משלנו- תחנת רוטנברג באשקלון!!! והארובות שלה אפילו יותר מזהמות... וחוצמזה- הקסאמים לא נפלו לנו על הראש בילדותינו. הקסאמים זה עניין חדש. כשהיינו קטנים זה היה פצמ"רים... תדייק!! על מנת שהדיונים בפורום יהיו ראויים ובעלי תוכן מתאים, יש לשים לב לפרטים קריטיים שכאלה!

אמוץ

כחילה זה בן. קוראים לו מוטי והוא ממעלה יוסף... לדעתי כחילה זה מלשון בחילה... אההההה ומוטי ממש גדול אל תציק לו..

../images/Emo45.gif

בקשר לסוף

Banittos

New member
התנצלות פומבית

אמוץ אני מתנצל מקרב לב על העלבון הרב שהסבתי לך בתיאורים הלא מדוייקים ואני גם מצטער שתושבי המרכז (ואני ביניהם) הזניחו את תושבי הפריפריה (אתם... חחחח) ונתנו לכם להידרדר לרמה שבה אתם עכשיו. בנוסף אני מתנצל בשם ההורים של כחילה על הולדתה של ילדה קטנה בעל פה מנובל שעוד לא התבגרה בשם שמזכיר בחילה (אני לא אזכיר את שמה כדי שהיא לא תבכה עוד פעם). אני מתנצל בשם החברה כולה על הידרדרות החינוך שהביא לקיומן של תופעות כאלה בהם הנוער (אם אפשר לקרוא לכחילה ככה) מרגיש שכדי להעלות את ערך העצמי שלו הוא מחוייב להוריד את של האחרים ע"י ניבולי פה, פסילת השונה ממנו והתבכיינות ילדותית. כחילה הגיע הזמן שתתבגרי לפחות קצת ותפסיקי עם זה כי אפילו החניכים שלי כבר לא עושים את זה.

כחילה

New member
אם לא נאה לך הדיבורים

אתה יכול ללכת, אולי תמצא פורום אחר לבלבל לו את המוח. אולי, למרות שקשה לי להאמין, אפילו תמצא חברים! או לפחוןת משהו שיסכים להגיד שהוא חבר שלך.. זה גם משהו.

Banittos

New member
כבר שנים שאני מחפש...

לא מוצא מישהו שיהיה מוכן לקרוא לעצמו חבר שלי...אתה מוכן? אבל בנימה קצת יותר רצינית לי באמת נמאס מהקללות מה שאמרת תקף על שנינו...

שכטר עזוב אותך!

שכטר עזוב אותך מהם הרבה זמן לא היה טיול של התנועה ושני הליצנים חייבים להוציא את השטויות שלהם קצת...

מצויינים...

הייתי אצלכם היום... וסיננת אותי... כאילו התקשרתי מאורי... אני וניר החלטנו לנסוע לחוף אשקלון.. ב10 בלילה.. ואז בסביבות 12 אחת התקשרתי אליך וסיננת אותי!!! אני דורש פיצוי בכך שתבוא לבקר!

די!

קודם כל זה מתחיל לעצבן. וחוץ מזה חלק נכבד מפה מחוף אשקלון ככה שלכאורה אנחנו באים מאותו מקום אבל אני אכחיש כל קשר אליכם! (אם לא תפסיקו)

למעלה