פקחי טיסה

miss jazz

New member
חשש

מאוד מעניין אותי התפקיד ושמעתי שמכשירים אותך לכל מיני דברים הקפות, המראות ונחיתות וכו´ יש לי חשש אחד - שבתוקף התפקיד יכול לבוא מישהו מעלי שהוא קשוח ועצבני ויתן לי אחריות שאני לא הוכשרתי עליה? כלומר אני באה כדי להשקיע, לעבוד קשה ולהיקרע אבל המחשבה שיתנו לי לעשות משהו שלא הוכשרתי עליו מפחידה, מדובר בחיי אדם. האם קיימים מצבים כאלו או שאני סתם פראנואידית?

צחי:)

New member
אל תדאגי... ../images/Emo3.gif

זה לא עובד ככה. אצלנו במגדל וגם בכל מגדל אחר יש סדר מסויים של ההסמכות, אף אחד לא עושה דבר שהוא לא הוסמך אליו - במקצוע כמו פקחות טיסה זה עניין קריטי מאוד! אז אל תדאגי :) מה שכן, חסר כוח אדם רציני לפיקוח, ככה שמרבית הפקחים די טוחנים, כלומר, יוצאים הביתה עד דרגת סמל - אחת לשבועיים + אפטר.

miss jazz

New member
פקחי טיסה

האם יש פה מישהו שעוסק בפיקוח טיסה בצבא? אני שוקלת ללכת לכיוון הזה והייתי לא מזמן במגדל פיקוח להסתכל קצת על העבודה, דיברתי שם עם מילואימניק שסיפר לי שבצבא זה שונה לחלוטין..אבל הוא היה בצבא לפני שנים רבות... אם יש מישהו שיכול לספר לי כמה שיותר כמובן רק מה שמותר על פיקוח הטיסה הצבאי אני אשמח. תודה רבה!

ISRAELKAKI

New member
פקחי טיסה חחחחח אפסים

שרצו להיות טייסים ולא הלך להם... חחחחח

Black Star

New member
הממ, בוא נחשוב שוב מי כאן האפס...

אין לך חיים? אתה כל היום-כל הזמן-בלי הפסקה יושב מול המחשב שלך, ומה שעושה לך הרגשה טובה זה לתת תגובות מפגרות לחלוטין לכל הודעה בפורומים? כמה עצוב. לא ידעתי שיש אנשים עד כדי כך חסרי חיים. מצד שני, תהיה בריא- אתה מצחיק פה את כולם בדפ"ריות שלך. אתה פשוט עלוב נפש. אז תחשוב שוב. או לראשונה, במקרה שלך.

צחי:)

New member
ובנוסף לזה אתה סתם מזיין בשכל...

פרחי טייס לשעבר יכולים להגיע לתפקידים טיפ-טיפה יותר רציניים מפיקוח... לא שאני מזלזל בפיקוח, זה תפקיד קשה וחשוב...

miss jazz

New member
לא חושב שזה תפקיד חשוב?

אתה מוזמן לטוס בלי קשר למגדל הפיקוח או עם פקח טיסה שעושה את העבודה בזילזול ונראה..אני לא מבטיחה לך ככה חיים ארוכים.. אני לא מבינה למה אני בכלל מסבירה לך אבל טייס לא רואה את כל מה שהפקח רואה.. אתה אידיוט..

למעלה