פפפףףףףףף

depechemode

New member
זותי קבל ח"ח ../images/Emo45.gif

שוב אני מוצא עצמי מסכים עם זותי, ישר ולענין בלי התפלספויות מיותרות

greeneyes3

New member
הקשר לסיבה שאני אוהב קולנוע צרפתי..

מה הקשר בין קולנוע צרפתי ומערכות יחסים תשאלו? הקשר הוא פשוט........ בקולנוע צרפתי.....קודם כל לא מזרזים כלום..... לא דוחפים לצופה את הכפית עם המסר של הסיפור..... גם לא דוחפים הכפית לגרון עם מוסר מתחסד ..... או עם מוסר השכל פוריטני או מניפולטיבי של הסיפור של מספר הסיפור (בכל סיפור בסרט צרפתי טוב) ....... אותו הדבר ואותו הפרינציפ עובד במערכת יחסים בריאה...... אין מערכת יחסים פשוטה בין גבר לאשה .... כל מערכת יחסים בין גבר ואשה מאוד מורכבת......... אין דבר פשוט במערכת יחסים....... הגינות,נאמנות וסקס טוב הן לא בהכרח פוליסת ביטוח להצלחה או מערכת יחסים ארוכה ובריאה ומאושרת....... אם יחסר העיתוי.... כלומר.... TIMING TIMING ועוד TIMING הכי חשוב זה........ שצריך לפגוש את האדם הנכון בזמן הנכון.... רק אז יתחילו לעוף באויר זיקוקי הדינור והקסם יעבוד ויעבוד לטווח ארוך...... לכל מערכת יחסים יש את הקצב ואת המוזיקה המיסתורית שלה שרק האוזניים של שני האנשים שנמצאים בתוכה יכולים לשמוע אותה...... הקשיבו לקצב........ והקשיבו למוזיקה....... ומי שחושב שצריך לאשפז את שמוליק...... שיצביע!! הלאה....... הדינמיקה של מערכת יחסים בין גבר לאשה היא כל כך אינטנסיבית ובדרך כלל נקבעת בחודשים הראשונים שלה ,לפעמים בשבועות הראשונים של מערכת היחסים. אם את או אתה פוגשים מישהו או מישהי שלא נכנסים בקלות לאינטנסיביות של היחסים אתך במהירות שאתה או את מצפים,או שאתם מסוגלים לנהל........... CONSIDER YOURSELF LUCKY....... כי המצב לא יילך ויישתפר.... ההפך...... אנשים לא משתנים.... ואפילו!!!! כשמישהי או מישהו דוחים את החיזורים שלכם אליהם ..... לדעתי הצנועה? יש ספין חיובי מאוד לעניין. מי שחושב אחרת? שיסביר לי וישכנע אותי שיש בכלל ספין שלילי לתופעה......... לדעתי(בטווח הארוך??) זה רק חיובי . מישהו פעם אמר שמערכת יחסים זה כמו להשתייך ל ALCOHOLIC ANONYMOUS צריך לקחת את היחסים ONE DAY AT THE TIME...... ברצינות לא הייתי שם את העגלה לפני הסוס....... כלומר...... מה שאני מבקש זה : קצת הגינות גברים ונשים,רווקים ורווקות!? יש הבדל בין משיכה מינית לבין זוגיות והתאמה בין 2 אנשים....או,באותו העניין, לידידות אמיתית ש2 אנשים מצליחים לבנות ביניהם,אחרי תקופת הזיונים של התחלת היחסים!! PRACTICE MAKES PERFECT........ ומי שבודד? ומבולבל בין החיפוש הנואש שלו או שלה לאהבה מכל איש או אשה שהם פוגשים?? ולא יכול לנסוע הבייתה לארץ לביקור לעיתים יותר קרובות? דיר באלאק!! קנו לכם כלב או כלבה........ עדיף על נסיונות עם מערכת יחסים עם גבר או אשה!! מבטיח לכם שכלב לא ידחה אתכם ויאהב אתכם במסירות וכנות הכי עזה שיש(יותר מאנשים).... ולא יריב אתכם גם...... וגם לא יתחצף ולא יענה לכם בחזרה...... מקסימום הוא ינבח.... אז...... עשו טירונות עם כלב.... תתחילו על אש קטנה.... להצליח במערכת יחסים עם גבר או אשה.....?? זה כמו לשחק בליגה הלאומית לדעתי!! להבין כל אדם,זה עבורי, כמו לקרוא ספר עם 400 או 500 עמודים מעניינים ומפורטים.... קחו הזמן שלכם להבין את האנשים שאתם כל כך נמשכים אליהם וכל כך רוצים להכנס למערכת יחסים אתם....... אהההההה....... שכחתי לגמרי!!! IT TAKES TWO FOR TANGO שמוליק

ש מ ו ל י ק!!!! וואו!!

איזה יופי! ממש מרגש וכל כך נכון..אני ממש נמסה.(אנחה גדולה נשמעת ברקע) לא אוסיף מילה.

depechemode

New member
../images/Emo45.gif העלית לי את המצברוח שמוליק

והדיבור שלך בגוף שלישי בכלל הצחיק אותי :) עוד כמה ימים ואני שוכח מהבלונדה הזו.. אגב, רוצים תמונה שלה? אולי תוכלו לעשות לה כל מיני דברים עם פוטושופ

greeneyes3

New member
וואלה שמחתי! אם העליתי לך המצב רוח!

כי השקעתי חצי שעה בכתיבה של ההודעה.......
ובעניין הכתיבה בגוף שלישי? לא שמתי לב בכלל שאני מדבר בגוף שלישי... אולי זה בתת ההכרה..... ANYWAY הגוף השלישי הזה?? זה הגוף שלי!! שלא יהיו טעויות....
רכשתי הכל מנסיון אישי בחיים. סחתיין גם לך עפרית החמודה !! גם את אהבת את ההשקעה שלי בהודעה הזאת.......
שמוליק

zoti

New member
שים שים.

רק כדי שנראה אם היא הייתה שווה ת'באסה.

zoti

New member
בטח עושות לה עוול

באחת יש לה ארבעה ראשים ובשניה שניים. טוב, אני מניח שאת מתכוון לבלונדינית. היא היחידה שמופיעה בשתי התמונות.

iditbs

New member
הטבע עשה לכם כבר את העבודה,

אפשר להניח את הפוטושופ בצד. בסוף היא תצלצל והם יתאהבו ודפש ישנא את כולנו... חכו, חכו!

forglemmigej

New member
wowשמוליק

כל מילה נוספת מיותרת! אבל בכל זאת סיפור אישי, פעם מישהו שבר לי את הלב לאלף רסיסים, ובאמת שמעתי שכלב הכי עוזר בנושא .ולקחתי כלבה מתוקה בת שנה מצער בעלי חיים,. שנאוצרית יפהפיה שמישהו זרק לרחוב ,והיא היתה כה מאושרת שלקחתי אותה, אז קראתי לה happy כן, כן. ואותה הפי ידעה לקרוא אותי. ובדרכה הסובלנית היתה מלקקת את פני כשראתה שאני עצובה, או שהיתה מניחה את ראשה על ברכי, ומבט מלא חמלה בעיניה ..יכול להיות שהזמן רפא את פצעי הלב, אבל גם הפי בדרכה המיוחדת .לאחר שנים היא נפתרה ממחלת כליות ואני יודעת שהיא מסתכלת לפעמים מלמעלה במבט מלא החמלה שלה..

וואו forglemmigej

איך גרמת לי להתגעגע לחתולה שלי עכשיו.
איך שהיא היתה קוראת אותי, מנחמת ומרגיעה אותי. בשבילי אין כמו גרגור של חתול
כדי לשפר את המצב רוח... אוף... הלוואי והיתה דרך להחזיר אותה.

ליילה

New member
כל הכבוד שמוליק!!!!

אחלה תגובה, ומאוד לעניין. ורק כדי לחדד קצת - כמו ששמוליק אמר, אין דבר חשוב מטיימינג. צריך לא רק לפגוש את הבן אדם הנכון, אלא לעשות את זה גם בזמן שנכון לשניכם להפגש. אני מסתכלת על הזוגיות שלי היום, לעומת כל שברוני הלב שהיו בדרך, ואני יודעת שחוץ מזה שהוא הכי מקסים ומתוק בעולם, מערכת היחסים שלנו כלכך טובה כי נפגשנו בזמן הנכון, ומאוד יתכן שאם היינו נפגשים שנתיים שלוש לפני, לא היינו מסתדרים בכלל יחד... אז דברים מגיעים כשהם צריכים להגיע, לא להתבאס, ולא להתייאש...

למעלה