פפפףףףףףף

az ma

New member
תקח ממני -- אין כמו חוש הומור כדי

לנטרל את השפעת "קפיצת הפיוזים"...

zoti

New member
זה מה שאישתי אומרת לי

שהכי מרגיז אותה זה שאני מצחיק אותה כשהיא מתעצבנת עלי. כי אז היא לא יכולה לכעוס.

גם לי עושים את זה לפעמים.

כי הבחור שלי לא מסוגל להיות"ברוגז" יותר מעשר דקות! ואז הוא מתחיל לעשות שטויות ולנהצחיק אותי. מעצבו..אי אפשר לריב כמו שצריך בבית הזה! מישהוא רוצה לריב איתי?כן,אתה שם עם השיערות..היי אל תברחו..רק רציתי קצת...אוי!

וואו..איפה אתה מוצא אותן.

נראה לי שאתה מניפגעי מערכות יחסים...
קריאה לכל הפסיכולוגים של הפורום יש לנו ניפגע פה שמפנים מערכות יחסים כושלות. זותי..החזק מעמד ואל תהיה שלילי כל כך עוד מעט יגיע טיפול!!

depechemode

New member
עפרית אני מכיר ה-ר-ב-ה גברים כאלה

שהתיאשו מלנסות להבין ולתקשר עם המין השני.. עצוב אבל נכון במיוחד אצל אמריקאים.

iditbs

New member
דפש, במקום להתייאש,

חשבת על זה שאולי אתה מתעניין בנשים הלא נכונות? אולי אתה מתחשב מדי בהופעה החיצוני וברושם הראשוני? אולי אתה לא צריך לחפש בת זוג אלא פשוט חברה טובה? אני מאמינה שמזה מתחילות האהבות הכי גדולות אבל בחורים רבים שאני מכירה לא נותנים אפילו צ'אנס אם מדובר במשהי שלא נראית מעולה. (אפילו כאלה שבעצמם לא נראים משהו ואפילו אם מדובר בבחורות איכותיות ומתוקות, עם קריירה מוצלחת או תארים מתקדמים) אל תתייאש, זה עוד יגיע.

zoti

New member
כמה שאת טועה.

אני לא יכול להגדיר אף אחת ממערכות היחסים שהיו לי עם נשים ככושלות. אבל כן קרה לי שמישהי שמצאה חן בעיני שידרה לי סימנים מטעים. זה די מרגיז ודי מבאס כשיום אחרי פגישה שנראתה מושלמת אתה מחכה לטלפון או מתקשר ונדחה בכל מני תירוצים. הייתה רק בחורה אחת שהיה לא את האומץ (ואני מעריך אותה על כך) להגיד לי "תשמע, אתה לא מוצא חן בעיני". זה הרבה יותר מקובל עלי מ"אני אתקשר אליך בערב" ולא להרים טלפון.

אז מניסיון...

נשים קצת יותר רגישות ולא נעים להן לפגוע. גברים חושבים שלהגיד לאשא בפנים "את לא מוצאת חן בעיניי" או "נמאס לי ממך" זה אומץ. אז אחרי שאתה הולך ולוקח איתך את האומץ נשארת בחורה פגועה ושבורה. לכן נשים מנסות תמיד להיות רגישות יותר ולהגיד דברים בעדינות.

עוד פגוע אחד...

צריך לפתוח מחלקה שלמה...חברה נגמרו לנו המיטות! אז מה קרה לך? היא לא התקשרה? ואתה תמיד מתקשר כשאתה פוגש מישהיא שלא מוצאת חן בעינך? למה? להגיד לה שאתה לא רוצה לראות אותה יותר? אבל אני בטוחה שאישתך שונה לגמרי,נכון?

ה../images/Emo54.gif לא נפגע מבנות כיוון

שהוא נשוי ל-Highschool sweetheart שלו... אבל, לדוגמה, כן מרגיז אותי שכשמחפשים עבודה, ואחרי ראיון חברות לא טורחות להודיע שלא התקבלת... וזה מאוד דומה.

zoti

New member
מה עדיף להגיד לה ?

סיפור אישי: פעם נוצר קשר טלפוני ביני ובין בחורה מסויימת. נקרא לה "שרון". החלטנו להיפגש. היא נישמעה ממש נחמדה והעידה על עצמה שהיא נראית טוב. היא הזמינה אותי אליה הבייתה. הגעתי לפגישה ועמדתי מול בית יפה באיזור מגורים טוב במרכז הארץ. נכנסתי פנימה וצילצלתי בפעמון הכניסה. שמעתי צעדים והדלת נפתחה. מולי עמדה... בחורה שמנה ומכוערת. אז שאלתי "שרון בבית ?" והיא אמרה לי שהיא שרון. את שאר הזמן העברנו בשיחה (יותר היא מאשר אני) כשהיא מהללת את עצמה. ראיתי שאני מצאתי חן בעיניה. יום אחרי זה היא התקשרה. לא הייתי בבית ואמא שלי מסרה לי את ההודעה. כמובן שלא רציתי להתקשר ולא כל כך ידעתי מה לעשות. היא התקשרה שוב למחרת וכשדיברנו אמרתי לה ש"אני יוצא כרגע עם מישהי" (למרות שהייתי רווק - אני אפילו לא הייתי חושב לחפש עם הייתי במערכת יחסים). זו הייתה הפעם היחידה ששיקרתי למישהי בנושא הזה. האמת, לא רציתי להעליב אותה ויצאתי חננה כשלא אמרתי לה שהיא פשוט לא מוצאת חן בעיני.

כאישה הנה דעתי.

אני חושבת שאפילו ששיקרת זה היה דבר נכון להגיד-ז"א עדיף מ"את לא מוצאת חן בעיניי" שזה ממש חסר טקט. אפשר להגיד בעדינות-לא נראה לי שאנו מתאימים. זה לא נקרא לשקר זה נקרא

iditbs

New member
היא התכוונה לסיים ב"זה נקרע" אבל

התחלפה לה הע' ב-א'

az ma

New member
אם לא יוצא זה נקרא עצירות...לא?

אמרי מעתה,"היתה לי עצירות במקלדת"... אפרופו עניין הטאקט ונימוס: בבי"ס לבטלרים באנגליה מלמדים אותם שהם צריכים להיות מנומסים וטאקט-פול בדוגמא הבאה: אתה נכנס לחדר הרחצה של הגברת כשהיא בדיוק יוצאת עירומה מהמקלחת... מה "נכון" לעשות? להסתובב אליה עם הגב ולומר:"סליחה אדוני"... "סליחה" מראה שאתה מנומס. "אדוני" מראה שאתה טאקט-פול...

stardustit

New member
שמעתי את זה כבר, וגם עכשיו לא הבנתי

מדוע זה טאקטפול. הרי או שהבאטלר עיוור, הגיע הזמן להחליף במודל חדש יותר. או שהוא בחוסר טאקט מוחלט רומז שהגבירה ניחנה בתכונות גוף גבריות כך שקל לטעות ולחשוב שהיא גבר. לו אני הייתי הגבירה, הייתי מפטרת את הבאטלר על כל אחת מהאופציות הנ"ל.

az ma

New member
מאותה סיבה שהומלץ למעלה בשירשור

שלא צריך "לומר ת'אמת בפנים..." (כגון, "את מגעילה/דוחה אותי...") זה אומר, שמאחר והוא הסתובב בחטף, הוא לא הספיק להבחין אם זה ה"אדון" או ה"גבירה"...

למעלה