הזכרת לי!! שכחתי לשים תמונות!!
J Jessica Alba New member 1/9/03 #72 ../images/Emo51.gif איזה מגניב שהם עושים קונג פו!! מאיפה הורדת את זה???
פ פפסית New member 1/9/03 #77 שיר הפתיחה!!! החלטתי לעשות שיר פתיחה, אז הנה קבלו! האהבה היא גאווה הגאווה היא אהבה אותך אני אוהב בך אני גאה אותך אני אוהב הגאווה שלי איתך תלך ביחד לנצח נישאר באש ובמים נלך מקווה שאהבתם
שיר הפתיחה!!! החלטתי לעשות שיר פתיחה, אז הנה קבלו! האהבה היא גאווה הגאווה היא אהבה אותך אני אוהב בך אני גאה אותך אני אוהב הגאווה שלי איתך תלך ביחד לנצח נישאר באש ובמים נלך מקווה שאהבתם
P p r u d e n s New member 1/9/03 #83 LOL../images/Emo176.gif הירשיתי לעצמי להכין לוגו לסדרה...גם המצאתי לה סיסמא. את מעוניינת לראות? *מסתורית*
LOL../images/Emo176.gif הירשיתי לעצמי להכין לוגו לסדרה...גם המצאתי לה סיסמא. את מעוניינת לראות? *מסתורית*
H HaDaRoSh New member 1/9/03 #94 ../images/Emo14.gifחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
P p r u d e n s New member 1/9/03 #95 ובקרוב-לוגו לשם---../images/Emo176.gif עליז במשמרת!!! כי...טוב, הסיסמא שמורה בסוד... אבל היא לא משו. לא לטפח תקוות...
ובקרוב-לוגו לשם---../images/Emo176.gif עליז במשמרת!!! כי...טוב, הסיסמא שמורה בסוד... אבל היא לא משו. לא לטפח תקוות...
מ מוליפופ New member 2/9/03 #98 לוגו יפה וגם שיר יפה מאיפה כל ... הרעיומות אתן צריכות להיות סופרת (פפסית) ומעצבת ספרים לפפסית חחח(פרוטנס)
לוגו יפה וגם שיר יפה מאיפה כל ... הרעיומות אתן צריכות להיות סופרת (פפסית) ומעצבת ספרים לפפסית חחח(פרוטנס)
S Sweet Angel12 New member 1/9/03 #86 'עליז במשמרת' לקחתם את השם שהצעתי! ( 8 כשהסדרה תגיע לטלוויזיה אל תשכחו מי תרם את השם!....(חחחח....) נ.ב שיר יפה!
'עליז במשמרת' לקחתם את השם שהצעתי! ( 8 כשהסדרה תגיע לטלוויזיה אל תשכחו מי תרם את השם!....(חחחח....) נ.ב שיר יפה!
D double O S New member 2/9/03 #96 ../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gif V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V|
../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gif V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V| V|
P p r u d e n s New member 1/9/03 #88 CHECK THIS OUT../images/Emo176.gif הלוגו שילי לאהבה וגאווה! כי קשה להיות הומו בצבא!!! מה את אומרת, פפסית?
CHECK THIS OUT../images/Emo176.gif הלוגו שילי לאהבה וגאווה! כי קשה להיות הומו בצבא!!! מה את אומרת, פפסית?