פרק 5 הגיע!!!
בוקר, השעון מעורר אני עירני כמו שלא הייתי בחיים שלי, ממש התחשק לי לעשות טיול עם אופירוש, אבל ידעתי שבצבא לא יתנו לנו לצאת מהבסיס גם אם נביא להם מיליון שקל!קפצתי מהמיטה, עדיין היה מוקדם היה 7 בבוקר בערך וארוחת הבוקר מתחילה רק ב8, אז החלטתי לפנק את עצמי, הלכתי והתרעננתי במקלחת, התקלחתי ממש מעט זמן, רק רבע שעה, אז החלטתי שביתרת הזמן אני אעשה משהו שאני אוהב. ניגשתי למדף הספרים שנמצא בחדר של המפקד, למרות שהמפקד ישן החלטתי להסתכן ולקחת ספר, לקחתי ספר על אהבה, בכל זמן קריאתי חשבתי על אופיר, הרגשתי עד כמה אני אוהב אותו. אני ממשיך לקרוא ואזמ אני רואה השעה רבע לשמונה, לקחתי את הספר החבאתי אותו בחדר שלי ויצאתי לחדר אוכל, נכנסתי לחדר אוכל, הייתי הראשון, לקחתי לי קפה שתיתי וחיכיתי. היה כבר 8 ואז כולם נזכרו להגיע, כולם מתיישבים ואוכלים וגם אני, פתאום המפקד שואל "תגיד אליאור מה רצית בחדר שלי??? ואיפה הספר שלי, שמתי לב היום שנעלם לי ספר!" אני פתאום השתאלתי ושאלתי בקול חשוד "מה? באתי לקחת כמה דפים מהחדר שלך ו... לא יודע... לא ראיתי אף ספר... אתה מבין נכון המפקד?" ממש דיברתי בגימגומים, ראו עליי שאני משקר! המפקד השיב לי "אתה יודע, אף דף לא נעלם, אפילו לא אחד אבל ספר אחד נעלם!!" אמרתי לו המפקד חכה שנייה אני אחפש אותו, רק תגיד לי את שמו של הספר (ביקשתי את שמו של הספר כדי שיחשוב שהספר לא אצלי הרי איך אני אמור לדעת את שם הספר אם לא לקחתי!) המפקד חייך אליי ואמר "אתה יודע", התעצבנתי ואמרתי "לא נכון!" הוא המשיך לחחיך ואמר קוראים לספר "אהבה", הסתכלתי עליו והשבתי אוקיי תוך 5 דקות אני מביא לך ת'ספר! מהר רצתי לחדר לקחתי את הספר, שמתי מתחת לחולצה, נכנסתי לחדר של המפקד, חיכיתי שם כמהמ דקות שיחשבו שאני מחפש ויצאתי. הגעתי לחדר אוכל ואמרתי "לא, לא מצאתי", אמרתי זאת שזה לא יראה חשוד מדי כי אם הייתי מוצא את הספר זה הרי היה ברור שבאמת לקחתי, לכן שמתי את זה בין כמה ספרים כדי שהמפקד יחפש וימצא. המפקד כבר לא חייך פניו האדימו מעצבים, הוא אמר בזעם "טוב תצאו החוצה לשטיח ההתעמלות, היום נעסוק בקונג פו!" כטלם הסתכלו עם מבטים מוזרים ואמרו "טוב..." יצאנו החוצה וכולנו עשינו קונג פו ככה 3 שעות דווק היה נורא נחמד. ב1 בצהריים סיימנו והמפקד שיחרר אותנו לעיסוקינו האישיים, המפקד וגולדי הלכו ביחד כל הזמן, ואופק גם הם התחברו קצת והם ישבו בחוץ ודיברו, אני ואופיר שיחקנו אותה כאילו אנחנו החברים הכי טובים והיינו כל הזמן ביחד. בקיצור רק אני ואופיר נשארנו בחדר, אני נעלתי את הדלת, כדי שאף אחד לא יכנס ויראה אותנו מתנשקים! התנשקנו לנו ואחר כך קצת דיברנו, הוא אמר לי שהוא אוהב אותי!!! אני הרגשתי בעננים כי עד עכשיו הוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי! אמרתי לו "גם אני אוהב אותך, גם אני", הוא חייך ואמר "אתה כזה חמוד", באותו הרגע הרגשתי שאני לא יכול יותר, פשוט קפצתי עליו עם נשיקה גדולה! התנשקנו ככה ואמרתי לו טוב זהו.. אנחנו חייבים לצאת לפני שיחשדו!! הוא נתן לי עוד נשיקה לקינוח ואז יצאנו מהחדר, באנו לחדרו של המפקד תפסנו אותו ואת גולדי עוד פעם עושים את זה! מהר ברחנו מהחדר, הלכנו לחדר שתינו קצת קפה ושוחחנו, גם קצת ריכלנו על גולדי והמפקד. דיברנו ודיברנו ואז אני קולט בשעון שלי שהשעה 6 אמרתי לו "כבר 6 הגיע הזמן שאנחנו נלך להתקלח ולהתארגן לארוחת ערב" הוא השיב לי עם הראש שכן. הלכנו ביחד יד ביד לשירותים, שם כל אחד נכנס לתא פרטי שבו נמצאת המקלחת. התרחצנו עד 7 ואז יצאנו, הלכנו לחדר ושם התלבשנו ושפכנו על עצמנו קצת בושם. נכנסנו לחדר אוכל ב7 וחצי בערב, חצי שעה לפני תחילת הארוחה, ישבנו שם ושחחנו עוד קצת, הזמן חלף מהר וכולם הגיעו ישבנו ואכלנו ארוחת ערב, אכלנו ממש הרבה זמן, אכלנו עד 10 וחצי בערב בערך!!! כולם יצאו מחדר האוכל והלכו לישון, אני ואופיר הלכנו לשירותים כמו כל לילה, אבל הפעם אופיר אמר שהוא אוהב אותי ואפילו יותר מידי אבל הוא יותר לא רוצה את המפגשים האלו!! הוא אמר זה מסריח כל לילה בשירותים וגם צריך להתחבא, ועוד בבוקר הוא ממש עייף בגלל כל המפגשים הארוכים האלה! אמרתי לו "נוכל לקצר את המפגשים, נוגכל לעשות מה שאתה רוצה רק אל תעשה לי את זה", הוא אמר "תראה אליאור אי אפשר יותר, אני מבקש ממך להתאפק, כשנצא לחופשה נהיה ביחד כל הזמן אבל כאן בבסיס אי אפשר, ולכן גם לא נעשה כלום! בכיתי וממש ירדתי על בירכיי כד שנמשיך את המפגשים האלה! אופיר נתן לי נשיקת לילה טוב ואמר לי "אליאור זה בסדר, הכל יהיה בסדר וגם מתי שנוכל להיפגש ניפגש!" אמרתי לו "טוב" ודמעות בעיניי כבר ננצו. הלכתי לחדר כשאני ממש עצוב, התחלתי לחשוב על הכל ממש הרבה זמן ובגלל זה גם קשה היה לי יותר להירדם וגם כשנרדמתי חלמתי רק עליו!