פפסית מציגה!

פפסית

New member
טוב...

באמת הסרט הזה מבוסס על יוסי וג'אגר חיכיתי שמישהו כבר יגיד את זה!!! אני יודעת שהתוכן שלו לא הולם!!! עכשיו מה שרציתי לומר או יותר נכון לשאול זה: פרק 3 ו4 כבר מוכנים השאלה שלי היא אם לשים אותם או שאתם לא רוצים??? או שפשוט עמוס חושב שזה לא הולם לפורום! אז תודיעו לי מהר!! תראו אם תוכן הסדרה ממש פגעה בכם תגידו ואני לא אשים את הסדרה הזאת יותר כאן ומי שכן ירצה להמשיך ל"צפות" בסדרה שיגיד לי ואני אשלח לו את הפרקים במסר!!!

p r u d e n s

New member
רוצים את אליאור ומה שמו!!../images/Emo176.gif

שלא תעיזי להפסיק את זה!!!!!! שמיל, אולי פשוט... פשוט... תפרסם את הסיפור שלה אאאאבל תפרסם הודעה על כך שהתכנים לא הולמים!!! מגיל 12 ומעלה אני אומרת
ל...אה... מה השם של זה? אני מציעה: "אהבה וגאווה" אבל זה שם צולע יחי ההומואים הפופולאריים בפורום...אליאור ומה שמו...

p r u d e n s

New member
יייייייייייייייש!!!!../images/Emo176.gif

ומה את אומרת על הפקת המקור מבית היוצר "פרודנס"?...

פפסית

New member
אני צןפה קבועה של זה!!

איך התרגשתי לקרוא את הפרק השלישי!! אחותי הסדרה שלך גדולה!

פפסית

New member
פרק 3

קמתי בבוקר אחרי העייפות הנוראה שנחתה עליי אתמול בלילה... שיפשפתי את עיניי רציתי להעיר את אופיר וגם את כל שאר שותפי ראיתי שאף אחד מהם לא נמצא בחדר מהר עליתי על בגדי ורצתי לחדר אוכל לארוחת הבוקר! הגעתי לחדר אוכל שאני מתנשף... כולם שאלו אותי מה קרה עניתי שקמתי מאוחר התלבשתי מהר ורצתי לכאן!! לפתע כשאני עדיין מסביר להם מדוע אני לא מסורק, מדוע עדיין לא ציחצחתי שיניים מדוע אני כל מבולגן נכנס המפקד!! בצעקה שממש הבהילה אותי אמר "אליאור תשב עכשיו אתה יודע מה הכללים אתה יודע שישר שאתה מגיע לחדר אוכל עלייך לשבת ורק אז מותר לך לדבר!" אמרתי לו "אני מצטער המפקד לא התכוונתי" הוא אמר אמרת לי את זה יותר מידי פעמים הסכמתי איתו ואמרתי לו מה שקרה לי איך רצתי לכאן והכל! המפקד הסתכל עליי במבט מאיים כל כך ואמר תשב וזאת הפעם האחרונה שאני מוותר לך הסתכלתי עליו במבט נבוך והלכתי לשבת! אכלנו האוכל היה גרוע!!! כל מה שאכלתי זה היה סלט!!! והבנות לא נגעו בכלום אמרו שזה כמו אוכל של חולדות ואינן מוכנות להסתכל על זה אפילו! נגמרה ארוחת הבוקר המפקד כמו כל יום מכריז על מה יקרה היום!! הוא הכריז כי היום זה הנשף שכולנו חיכינו לו!!! כולנו חייכנו והיינו שמחים עד שהוא הצליח לבאס אותנו כשאמר "אך לפני הנשף תצטרכו לפעול בפעילות גופנית קשה! היום תקפצו בטרמפולינות 4 שעות!" הוא הוסיף ואמר זאת הייתה הצעה של אופיר רכז הכושר שלנו שנקנה טרמפולינות ונתעמל עליהם! כולם דפקו מבט לאופיר שאומר "למה עשית את זה?" כולם שהם כועסים ועייפים ממשיכים להסתכל במבט שממש הפחיד את אופירוש שלי! המפקד קלט את המבטים האלה ואמר "למי שלא טוב להיות כאן שיצא! אופיר רק מילא את תפקידו לא יותר מזה!" החיילים אמרו "כן המפקד" במן זלזול, המפקד אינו התייחס לכך ושלח את כולם החוצה! כולנו החלנו לקפוץ על הטרמפולינות עם המפקד זה היה ממש קשה היינו סחוטים בזיעה, היינו מסריחים וישר כשזה נגמר הלכנו להתקלח! המקלחת הייתה ממש כיפית היא פיצתה על כל היום הנורא! אך עוד פעם המפקד הרס את היום הוא אמר "היום כולם יבשלו ביחד את ארוחת הצהריים!" כולנו רצנו לכיוון המטבח והחלנו לבשל הבנות הכינו סלט אני הכנתי יחד עם אופיר שניצלים וכל השאר מילו את שולחן הבופט באוכל! סיימנו להכין את האוכל וישבנו לאכול בסום האוכל הלכנו כולנו לשטוף כלים חלק הכניסו למדיח וחלק שטפו. אופק הטבח הכניס למדיח את צלחותיו פתאום המדיח נשבר!!! אוי איזה סבל הכל התמלא במים כאילו שטפנו את המטבח! המפקד באותה השנייה נכנס לחדר פרצופו היה כבר אדום מכעס!! כולנו ממש עמדנו דום נבהלנו רצח! הוא אמר "כולכם מבחינתי אחראים לזה עכשיו אתם תנקו את זה טוב טוב!" אופיר בתגובה אמר לו המפקד אני טוב בלתקן דברים אני אתקן את המדיח! המפקד הסכים והלך! ביחד שתפנו וניקינו הכל, אופיר נשאר לבדו והמשיך לתקן ת'מדיח! היה כבר 5 בצהריים אופיר סיים לתקן והלך לנוח, נחנו שתינו עד 7 בערב ואז מהר התארגנו לנשף שמנו את הבגדים הכי יפים שיש לנו בארון הסתרקנו שמנו בושם ויצאנו לדרך היינו בחדר האוכל בשעה 8 בידיוק חיכינו 10 דקות עד שכולם הגיעו והתיישבנו לאכול, אכלנו שבענו ויצאנו החוצה לרקוד רקדתי עם יעל ריקוד נחמד מאוד אופיר ראה זאת ונתן לה סתירה צחקתי בלי שהיא תראה והתנהגתי כאילו לא ראיתי דבר! גולדי "הנותנת" של החבורה לבשה שמלה חשופה מאוד שהאמת ממש החמיאה לה פתאום אופק התחיל לפלרטט איתה אחר כך יניב בא ופלירטט עם עם יעל וגם אופק שלא היה כל כך בטוח את מי הוא יותר אוהב! אני רקדתי עם אופיר רקדנו די רחוק אחד מהשני והשתדלנו לא להיות ממש קרובים רקדנו ורקדנו לא הפסקנו חשבנו שאנחנו בגן עדן!! פתאום המפקד צועק ואומר למי שלא שם לב עכשיו השעה 4 בלילה הנשף התארך בגלל שכולם ממש נהנו ולא רציתי להפסיק את זה! לכן עכשיו כבר מאוחר ואתם צריכים לקום בשבע בבוקר לכן מומלץ לכם עכשיו ללכת לישון כדי שמחר לא תהיו עייפים יותר מידי! אני ואופיר הלכנו לשירותים נתנו נשיקת לילה טוב אחד לשני והלכנו גם אנחנו לישון

shirush3

New member
כבר אמרתי לך.....

תפתחי חברה פפסית הפקות בע"מ
את כותבת ממש יפה........

p r u d e n s

New member
רק מה מפריע לי-../images/Emo176.gif

אצלך כמעט כל משפט מסתיים בסימן קריאה...וזה לא ממש נוח...תנסי להשתמש בנקודה ובסימני קריאה רק כשצריך, לא כל הזמן.

פפסית

New member
חחחחחח

אני יודעת שאני רושמת ככה אבל זה רק כאן כאילו אני ממש אוהבת את זה! פעם היה לי התקף שכל מה שאני רושמת היה נגמר בשלוש נקודות! (...) עכשיו זה סימני קריאה! אבל בסוף אני אחזור לנקודה!

p r u d e n s

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo176.gif

וחדשות- ליומן של לאנה הולך להיות לוגו!!

פפסית

New member
גם אני תכננתי לוגו..

אמרתי שאני אחשוף אותו רק אחרי סוף העונה של הסידרה! אבל עם הנסיבות אני אחשוף את הלוגו וזה לא ממש לוגו זה יותר מן השם של הסידרה+ציור כזה
אהבה וגאווה
אהבה וגאווה כל יום אצלכם על המסך

למעלה