פעמי תשוקה

karmy66

New member
פעמי תשוקה

באתי אלייך שולח ידיים מראות שקדמוני היכו בעיניי בין סנוור למשנהו נסיתי להגניב מבט כהו עיניי מהביט בפליאה באתי אלייך בגרון ניחר מצמא כי לשוני בצמא נשתה ריח ניחוח פיטמות הדרים ערלות סיחרר ראשי עד כלות נטבע בגופי ליל מלילות ששרוט שרטת בגבי עד כלות וחומות החימר שטבנת קרסו להם אט אט כי מצאתי את אשר הצפנת אף ממך בתווך בין חדרייך קרוב ללבך כאדווה של גל אביבי נעת עליי מקדם זכרותי אז ידעתי שכר לעמלי כי מצפונך ריע לי ריח תפרחתך כבר לא ערלה חפנתי תפוחייך בהנאה צרופה נפרסת למולי כספר הישר מוללתי באצבעותיי וטבלתי בשיכר ורעד עבר בגופך טולטלת כאנייה טרופה ואיוושת בקעה מגרונך כי ידעת אהבה

תשוקה מתוקה,

אתה בא לה בטוב הופך את חייה למתוק, כשלחשת לה את סוד האהבה גופה רטט בתאווה,

באתה אליי,,

נפשך צמאה, עורגת חודרת,אורגת רדיד תשוקה הניכרך צפוףףף ניצמד לגוף, וכמו בליטוף מציירת בכף ידי קימוריך, עד ש.. ארעיד לבבך ורטט מאוויך הכלואים יגיחו כשלהבת מרעידה לפתע כפיעפוע פלג מתוך הסלע.

באתי אלייך

הבטתי עם לילה בתמונתך וידעתי שיכאב לי עד הגיע לסיפך ואת תספרי לי בחיוך ונחת על זכרים שאת גופך השביעו נחת כבר הפשטתי אותך בדמיוני חקרתי כל פיסה על פיסת עור צחורה נטרפה דעתי עוד לפני הגיעי לניקבה ואני אנשוך את שפתי עד זוב דם רוצה להיות זה האדם שייגע בניצן-תשוקתך ויבוא ובפיו אביונותך ואחר אביט בעינייך היפות המחכות לעוד ביאות וגופך ירעד כאדווה תכולה עד הגיע זכרותי לניקרה ומפל ממעדנך ישטוף את כשלונותיי ואז אראה לך את אביונותיי ואיזה מנחה מחכה לפתחו של זכר כליש רעב יעוט ולא יחזור לניכר כי ידע הוא איילה ענוגה מאין כמותה ויאמר לכפירים שבחברתו סרתי מהדרך כי ידעתי גן-עדן

יערית 1

New member
ניחוח תשוקתך

עת שפתיי ריפרפו על שפתותיך נשמתי לתוכי ניחוחות תשוקתך, עת גופך נמס לתוכי בסערה ניגרו מעיינות אהבתי. כשהבטתי עמוק אל תוך עיניך, ראיתי אהבתך מבעד לדוק ערפל שכיסה את עיניי.

למעלה