פעמים כי טוב

שרה לה- תהיי בריאה

תראי אנחנו לא מכירים באופן אישי אבל אולי יש סיכוי להריון? משהו אבקת חרובים היא פתרון לא רע, לערבל כפית בכוס שתיה תנסי מה כפת לך אולי יועיל תרגישי טוב

עלווה

New member
שרה לה הרבה בריאות../images/Emo24.gif

שחרריי את ווירוסים לחופשי והחזירי מתקפה.....ומה חזירים יקירה יודעים להשפיע
הרבה בריאות והחלמה מהירה

שרל'ה../images/Emo24.gifאת חייבת להחלים מהר,,

החג שיבוא עלינו בברכה כבר מגיע ואת צריכה לסרק וליפות את כולן וכמובן גם לשיר בקול גדול, בתשרי נתן הדקל פרי שחום נחמד,,,,,,,,,,,,,,,,,,

תראה ניקו, היא , שרה לה הייתה בריאה

הזמינה אותי לעוגה אמרת לה, שלא יתכן, ומה אתה עז? וכוכוכ ומאז נעלמה וחזרה חולה למה? למה מנעת ממני להנות מהעוגה? הייתה נשארת בריאה לא? תהייבריאה ראש השנה מתקרב

ניקו 45

New member
אז אני עכשיו אשם רון 52 אהההה? ../images/Emo10.gif

וואלק נשבע לך באמשלי שאין בי שמץ של מיקרוב . ואפילו לא התקרבתי מרחק של 70 ק"מ ממקום מושבם של מקרובי העמק . אז בבקשה המצפון שלי נקי ונטול שמץ אשמה . ולגבי העוגה ... אל חשש , היא שמורה עבורך במלוא הדרה ותפארתה . אני את חלקי בה כבר טעמתי .
סנטטה

itaf10

New member
שרלהה חמודה

שימרי על עצמך, שתי הרבה (לא חשוב מה) העיקר נוזלים החלימי במהרה, את פשוט חסרה לנו. שנה טובה שנת בריאות שלמה, אושר נחת ושמחה.

ברק 188

New member
שרה לנו ...מה קרה ?

חולה ?... מרגישה גרוע ?
וירוסים שגורמים סחרחורות קשות
, בחילות, הקאות ושלשולים כבר שבוע ?
החום עלה ?
ולא בהשפעת שפעת החזרים
מצב הרוח ירד ?
מגלל קראות אותך בימים האחרונים
אל תיראי ואל תדאגי,
בריאות לך מיד נשלחים, וכול ידידיך בתקוות הגדולות
שלך מאחלים ומייחלים
בשבילך שחלמה לך מובטחת !
ושתחזרי אלינו עד מהרה בכוחות
וחיוכים מחודשים שרים טובים.
איתך ואיתנו האחד ויחיד ריבון העולמות הלו הוא... אדון עולם שלעולם לא נעלם גם אם לפעמיים זה נראה כך לכול אחד מותר ו קצת להיות כנרדם . באיור בצד כול נמצאת כול החבורה שכאן.

עלווה

New member
בוקר מקסים2X

המוזיקה מתנגנת ברקע ואני מתרגשת לכל סימן של הטבע יום שמתקצר וריח הסתיו מזג אויר מתאזן וממש נהנת ממנו עכשיו שיהיה לכם יום נפלא ומלא אהבה

זהובנית

New member
צהרים טובים

היום טס לי, כבר צהרים איזה יופי לפחות רואים כבר את השולחן מבעד לניירות הימים מתקצרים והבקרים מתחילים להיות נעימים רוח נשבה לה הבוקר, אפילו קריר קצת היה, כיף. המשך יום נעים

למעלה