פעמים כי טוב

פעמים כי טוב

שלישי כאן הבטיחו שינו בטמפרטורות אני עדיין עם מזגן דולק כל היום
אבל יש בהחלט שינוי בימים, מחשיך טיפה יותר מוקדם, מקווה שזה סימן טוב לבואו של הסתיו כולל החצבים הפורחים בצידי הדרך
מאחלת לכווולם יום מלא בעשייה ברוכה, יום חביב ועליז
בוקר טוב לכווולם רק טוב!!!

rtho784

New member
בוקר טוב גחלילית,טליה,בוקר טוב ישראל../images/Emo140.gif

בוקר טוב

משהו מוזר היה בכביש היום כמעט, כן רק כמעט, לא היו מכוניות בכביש באיזו מהירות הגעתי וואלה

ניקו 45

New member
שינויי מזג האויר הביאו אותי לחשוב../images/Emo204.gif

" שמלבדך לא נשאר לי אפאחד לאהוב " באם הימים מתקצרים זה סימן ... שהסתיו קרב באם החצבים פורחים זה סימן ... שהסתיו קרב באם מציצים ראשם של עגורים ונחליאלים בעמק החולה זה סימן ... שהסתיו קרב באם ברק 188 ישן עם חלון פתוח ומתכסה מפאת צינת הבוקר .... זה סימן שהסתיו פה . יום שלישי ופעמיים כי טוב לכל מי שתקווה בלבו

עלווה

New member
ניקו ואני אומרת... ../images/Emo20.gif

אל תחשוב יותר מדי.....
שלמה ארצי מתקבל בברכה בכל שינוי מזג אויר
וממש הפלא ופלא גם אני התאהבתי בקיץ.....כמו צמח בר....גם זה שינוי
מזלנו שימי הקיץ בארצנו הקטנטונת ארוכים יותר. שתמיד תזרח לנו השמש ותחמם את הלב יום נפלא

optimi10

New member
עלווה ../images/Emo24.gif שלמה ארצי

יאמי יאמי
)) יום של חיוך ואהבה

ניקו 45

New member
אז חשבתי קצת עלייך(אייקון של מוח)../images/Emo146.gifעלוותנו

ומביא לך את הגשם אקספרס מעפולה , למען ירווך מימיו ותתמלאנה פירות גנך . ואני רק בן אדם - כך אומר לי שפשף , כשהוא ישוב על השרפרף , ומפזר מילים אל חלל ביעף . וכך מוצאים אנו עצמנו ובואי את והצטרפי עמנו , אל אלי , מאיר , אביבה וניקו ובתפילה עזה הפותחת שערי שמים , נבקש גשם גשם והבו המון מיים ... נבקש סליחה ורחמים , מיושב הראש במרומים .

עלווה

New member
ואני חשבתי קצת הרבה...עליך../images/Emo41.gif

מצטרפת אליך לתפילת הרחמים שתהיה זו השנה ברוכה במטר מהמרומים שכנרת שלי תעלה על גדותיה תרווה ותשקה סביבותיה אלי, מאיר ואביבה ואליהם אצרף גם את דוד, אדווה וחביבה שתהה התפילה רבת משתתפים תענה, תגדל ותתעצם באהבת החיים גשם אקספרס מעפולה....
בדואר נע כרגלי איילה תביא לנו גשם גשם משמים כל היום טיפות של מים

rtho784

New member
איפה הסתיו ניקו?חממממ לי...........

אבל השיר של שלמה ארצי מחמם את הלב

ניקו 45

New member
אגיד לך בדיוק אילנה איפה הסתיו ../images/Emo70.gif

עד כמה שאני זוכר את גרה במישור החוף וקרוב קרוב לים . אז בבקשה לכי אל שפת הים וממש לחופו תראי את פריחת החצבים , את פריחת נר הלילה החופי במלוא תפרחתו הצהובה , הביטי טרם שקיע בגוון הים וגליו המשתנים לאפור , תנשמי , הריחי את בשמת הים ואז ... ואז ... תביני ותחושי ברמ"ח אברייך שהסתיו כבר כאן , אצלך ....

ברק 188

New member
ניקו מכיר את התיזה של השפן אם לא כנס רגע ...

יום אחד טייל השועל ביער ופגש שפן היושב בפתח המערה ועוסק בכתיבה נמרצת. שאל השועל את השפן:"מה אתה כותב"? ענה לו השפן:"אני כותב עבודת תזה,במסגרת לימודי הדוקטורט". שאל השועל:"מה נושא התזה?" השיב השפן:"שפנים טורפים שועלים". פרץ השועל הצחוק פרוע ואמר לשפן:"זוהי תזה שטותית". אמר השפן לשועל: "בוא, היכנס עמי למערה ואנוכי אוכיח לך את התזה". נכנסו השניים למערה ומיד החלו נשמעים קולות מאבק וריסוק עצמות. לאחר כשתי דקות יצא השפן את המערה,ניגב את שארית הדם מעל שפמו והתיישב להמשיך בכתיבתו. לאח זמן קצר הופיע הזאב ופנה לשפן:"שפן, מה זה אתה כותב?" ענה לו השפן:"אני כותב עבודת תזה במסגרת לימודי הדוקטורט". שאל הזאב: "מה נושא התזה?" השיב השפן: "שפנים טורפים זאבים". הזאב התגלגל מצחוק ואמר לשפן: "התזה שלך מגוחכת". אמר השפן לזאב: "בוא, היכנס עמי למערה ואנוכי אוכיח לך את התזה" נכנסו השניים למערה ושוב החלו להישמע קולות מאבק וריסוק עצמות. לאחר מספר דקות יצא השפן את המערה כשהוא מנגב את שאריות הדם שעל שפמו והתיישב להמשיך בכתיבתו. עד הערב הלכו הנמר והדוב בדרכם האחרונה של השועל והזאב והשפן שוב ושוב ניגב את הדם מעל שפמו. הנשר, שריחף לו כל אותן שעות מעל קרחת היער וסקרנותו גברה מרגע לרגע, נחת סמוך לשפן ושאל אותו:"שפן מה הסיפור שלך?" ענה לו השפן:"בוא הכנס למערה ותראה" נכנסו השניים למערה ושם הצביע השפן על אריה ענק, עייף אך מרוצה. "זה המַנחה שלי" אמר השפן והוסיף:"לא חשוב מה היא התזה, חשוב מי המַנחה". כך הוא הדבר עימי לא חשוב כמה חלונות פתוחים בחדר שינה שלי לא חשוב עם אני מתכסה... חשוב עם מי אני מתכסה מצינת הבוקר ואם מי אני קם בכול אחד מתוך ארבע עונות השנה כדי להמשיך ליהנות משנים רבות משל תלתלי זהב בשלכת .

optimi10

New member
ברק ../images/Emo24.gif יופי של תזה חחח

אני ישן עם צפרדע אבל זוגתי לחיים לא מאמינה לי
, , גבר הולך ברחוב , שומע קול לחישה "קח אותי ", מסתכל ימינה שמאלה ולא רואה כלום .. והקול חוזר ,"קח אותי !! "בתוך שלולית מקפצת צפרדע ואומרת לו , " קח אותי הביתה , שים אותי על המיטה,תן לי נשיקה ואהיה לנסיכה ", אומר הגבר לעצמו , "מה כבר יכול להיות ? " לוקח אותה לביתו נושק לה ומניח אותה על המיטה ,הצפרדע הופכת לנסיכה יפיפייה , לפתע נכנסת אשתו ותופסת אותו עם נסיכה יפיפייה ... נו !!! ..עכשיו הוא צריך לספר לה שהיפיפייה בעצם סתם צפרדע ..

ניקו 45

New member
ברק 188מכיר את התיזה אודות החתול והאריה../images/Emo54.gif

באם לא אז כנס לפה ואספר לך ת'סיפור מזכרוני שעדיין איננו בוגד בי : יום אחד בא בכבודו ובעצמו האריה מלך החיות אל החתול עם ארשת פנים נפולות . שואלו החתול : ולמה נפלו פניך כבוד המלך ? ענה האריה : שמע חתול : אני כבר 3 ימים מנסה לצוד טרף ו... נאדה , גורנישט , מאומהההההההה ואני מת מרעב . (פניו של החתול החלו להלבין מחיורון ) ומה מבוקשך שואל/מגמגם החתול ? אני רוצה שתלמד אותי את רזי מקצוע הציד . צופה עליך מזה זמן ואתה החתול רב אומן במלאכת הציד עונה האריה . וכך החל החתול ללמד את האריה צעד אחר צעד : לבחור טרף , כיצד לזחול אט אט בינות לסוף ולעשב הגבוה של הסוואנה , כיצד לבחור את הצד הנכון בהתחשב בכיווני הרוחות ע"מ שהטרף הנידון לכליה לא יריח חלילה את ניחוחו המצחין של הטורף/ האריה . וכן הלאה וכן הלאה .... ציד ביום וציד לילה . כך שלאחר 3 ימי למידה אינטנסיביים תפש ביטחון האריה וחש כעת כי הינו לאחר למידה מושלמת בקיא בכל תורת הציד . האריה היישיר מבט זדוני אל החתול , מן מבט כזה שבא לו לטרוף את החתול . החתול מיודענו רב האומן בתורת הציד , הבחין מיד את אשר זומם האריה ופוףףףףףףף קפץ וניתר על העץ הגבוה הכי קרוב . הביט בו משתאה האריה ושואלו/אומר לו : וואלק יא חתול , את זה הטריק לטפס על עץ לא לימדת אותי
ענה לו החתול : לימדתי אותך הכלללללללל חוץ מדבר אחד ששמרתי לעצמי
אתה הבנת זאת ברק 188 ? אז ממש לא חשוב במה אתה מתכסה ידידי 188 גם מטעמי צינעת הפרט לא אשאלך עם מי אתה מתכסה ? מה שחשוב הוא שאתה מתכסה ומתגונן מפני צינת הסתיו בשעת חצות . ואתה בשעת לילה תלחש אל ההיא המתכסה לצידך את מילות השיר הבא ....

ברק 188

New member
יפה יפה ניקו

סיפור מאלף ושיר מסחרחר לכן אודה לך לא בסיר, אל בשיר

ניקו 45

New member
אתה תותח 188 ../images/Emo24.gif

מאיפה שלפת לי את השיר היפהההההה בזה בטח שאוהב . ואוהב מאודדדדדדדדדד

ש ר ה לה

New member
בוקר טוב לתקוות ממני המצויה תחת מתקפה קשה של

וירוסים שגורמים לסחרחורות קשות, בחילות, הקאות ןשלשולים. לא נחמד בכלל... גם הקלדת הודעה זו עולה לי במאמץ גדול. אחזור אליכם. אני מקוה שבקרוב. הנה הצלחתי להשלים הודעה. ייום טוב והרבה בריאות לכולם... לא מדובר בשפעת החזירים....

למעלה