פעמיים לוזון

יואב ק.

New member
פעמיים לוזון

שלישי, 15:00, הפועל יוצאת למשחק חוץ בגביע הטוטו נגד מכבי פ"ת, שלושה ימים אחרי ההפסד בליגה. שום צפוי לעלות עם המחליפים בעיקר, ואם להגיד את האמת אני מוכן שיעלה עם אותו הרכב מול בני יהודה במחזור הבא. גם מכבי פ"ת צפויה לשחק עם המחליפים. ההרכב המשוער: שביט; בונדר, חן, ביטון, פרץ; ורמוט (ערן זהבי), דואני, נאתכו, דגו; יוליץ', אודי יאללה הפועל מלחמה!

the red king

New member
בהצלחה להפועל מחר (היום)!

מצידי שיקבלו חמישיה - רק שינצחו את מלאדה שבוע הבא. אני מקווה ששום ימצא שיטה שבה אנו בועטים מידי פעם גם למסגרת.

ככה זה שיש מנהיג

אבוקסיס ושביט אלימלך אספו את השחקנים לעידוד ותמיכה. אני בעד.הקבוצה צריכה ליהיות מאוחדת כי היחד עושה לנו טוב. ראיתם רק חיפה הפסידו. קללות וכדומה. אנחנו הקבוצה המתוקה .שאפילו בהפסדים מעודדים. שרים. כי זה אנחנו. האדומים. בגלל זה אני כל כך גאה באוהדים שלנו. ובקבוצה שלנו. כי זה שלנו לעולמים. חמסה חמסה שום בצל יין

ReDEAD

New member
יהיה משחק מאוד מאוד קשה..

בני יהודה קבוצה מאוד כישרונית ויש גבול כמה היא יכולה להפסיד.. צריך לירוק דם במשחק הזה כדי לנצח וצריך לקוות שהראש של השחקנים לא יהיה כבר במלאדה..

היום יום הולדת לברדה../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לאליניב ברדה יש לו יום הולדת. ולכבודו הבקיע גוללללללללללל יש. מזל טוב עד 120 שנה חמסה חמסה שום בצל יין

אז הקדמתי .נו

לאליניב ברדה יש יום הולדת ב15 לדצמבר. תזכרו .ביום שישי. מזל קשת. והוא יהיה בן 25. מזל טוב מראש. חמסה חמסה שום בצל יין

יואב ק.

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל כבר יש מישהי, והיא אפילו אדומה (בערך, הפועל י-ם כדורסל)

the red king

New member
מזל טוב אליה!

אני מאחל לבחור הזה רק טוב, באמת. אתה ענק! תמשיך להופיע במדי הפועל ומי יתן ונראה אותך גם בנבחרת!

למעלה