גוגי==GUGI
New member
פעם
היתי בא בשעה כזאת ושואל:יש מישו בשכונה? ואז היה צץ השבור...הינו מחליפים קצת ברכות איחולים ונימוסים..(י`חמור יא עגל וכאלה...)
ושרי 42 היתה נותנת לך ``חינוך מתקן`` ...ושירה היתה אומרת דברי נועם...ונועם אחד אפס אפס /שבעים ושמונה היה עוקץ עקיצות מגניבות...תלתלים היתה ``אסרטיבית ולא..``אגרסיבית`` ויפעת המנהלת..היתה כותבת גם כן לפעמים...וענבר (בוי)31 היה מחלק מחמאות מלאות אהבה ``לפרעה שלו`` ושי 33 היה מגיח ועושה....----->
ורונן היה ואור - לך...וחן היתה קורצת המון... ואביטל היתה כותבת שירים בעיברית ולא של בוני טיילור...(בעיקר שרים שלי) ותאנה תאנה (דבלה)היתה כותבת דברים מגניבים...יערית היתה פה ולא מפלרטטת ``פלירטוטי לשון``...ואני היתי אומר לה שאני אוהבת אותה...
וכמובן ששונית (ההיא שזכתה פעם בהודעה הנבחרת של היום)היתה נותנת לכולם בראש (גם אני ספגתי מהתמיד צודקת הזאת)..והיתה גם מיכי...ההיא החמודה עם המגילות אסתר!! וחוזליטה היפה והשנונה וליר 1 היתה באה לשעורים פרטיים בהם למדה לומר בעיברית תיקנית ס`אמקוםםםםםםםםםםםםם ערססססססס טפווווו אבל...כל זה היה רק פעם 8-( 8-( חבל גוגי(נזכר בפעם...)
היתי בא בשעה כזאת ושואל:יש מישו בשכונה? ואז היה צץ השבור...הינו מחליפים קצת ברכות איחולים ונימוסים..(י`חמור יא עגל וכאלה...)