פעם

גוגי==GUGI

New member
פעם

היתי בא בשעה כזאת ושואל:יש מישו בשכונה? ואז היה צץ השבור...הינו מחליפים קצת ברכות איחולים ונימוסים..(י`חמור יא עגל וכאלה...) :) ושרי 42 היתה נותנת לך ``חינוך מתקן`` ...ושירה היתה אומרת דברי נועם...ונועם אחד אפס אפס /שבעים ושמונה היה עוקץ עקיצות מגניבות...תלתלים היתה ``אסרטיבית ולא..``אגרסיבית`` ויפעת המנהלת..היתה כותבת גם כן לפעמים...וענבר (בוי)31 היה מחלק מחמאות מלאות אהבה ``לפרעה שלו`` ושי 33 היה מגיח ועושה....-----> :) ורונן היה ואור - לך...וחן היתה קורצת המון... ואביטל היתה כותבת שירים בעיברית ולא של בוני טיילור...(בעיקר שרים שלי) ותאנה תאנה (דבלה)היתה כותבת דברים מגניבים...יערית היתה פה ולא מפלרטטת ``פלירטוטי לשון``...ואני היתי אומר לה שאני אוהבת אותה... :) וכמובן ששונית (ההיא שזכתה פעם בהודעה הנבחרת של היום)היתה נותנת לכולם בראש (גם אני ספגתי מהתמיד צודקת הזאת)..והיתה גם מיכי...ההיא החמודה עם המגילות אסתר!! וחוזליטה היפה והשנונה וליר 1 היתה באה לשעורים פרטיים בהם למדה לומר בעיברית תיקנית ס`אמקוםםםםםםםםםםםםם ערססססססס טפווווו אבל...כל זה היה רק פעם 8-( 8-( חבל גוגי(נזכר בפעם...)

Inbar 31 Boy

New member
You are so right 8-p

I hoop it will be as you remember. I will came beak on the 12/6 and I promise to do something about that This Forum is too impotent to me Thanks Gogi Inbar Durango. Colorado.U.S.A

ה-שונית

New member
אוף איתך

על הודעה נוסטלגית כזאת, איך אפשר לתת לך בראש (הפגוע ממילא ;-))? תשמע... תראה... גם אני לא אהיה פה כמה ימים טובים, אז... אני מטילה עליך אחריות כבדה: עד שאשוב, רוצה שהכל ישוב לקדמותו - הכל כולל הכל. כן, כן, גם אני אשוב לקדמותי (בכל המובנים, לצערי, וגם די בלית ברירה) שונית (שנשארו לה רק עוד שבועיים להתפנן)

יערית

New member
אז מה לדעתך קרה?

למה לרובם ירדה הרוח מהמפרשים? למה אנשים כבר לא כותבים? האם מעשו בחומר הנילמד? האם מעשו בכותבים? למרות כל הנגיחות שהיו כאן(חלק מהחיים),אני חושבת שכל מי שעזב עזב מסיבותיו השמורות לו,אך גם אתה עזבת לתקופה מה לא? והנה חזרת במלוא הדרך,אז אולי אחרים ידבקו ממך ויראו שהשד לא מי יודע מה, ויתחילו להעיר את ``הישנים``. ברוך שובך אמרתי?:) יערית-שחושבת שימי המשיח יגיעו.

taltallim

New member
אחחחחחחחחחחח היו ימים...

אז במישלט ישבנו... היו ימים לחמנו ואהבנו... (אביטל - מרשה לך להשלים... כי ממני כל השאר פרח מזכרוני) וגוגי - להזכירך!!! איפה עונג שבת עם המגולגלות שלך?????????????? תלתלים (שמוחה דימעה מזוית העין...)

יערית

New member
ואני תפקידי

לנגב לך את הדמעות.... ידידתי המתולתלת,המישלט משנה סדרים, רק לא מלחמות,רק אהבה,ועוד אהבה,והרבה אהבה... אני כ``כ נאיבית..חשבתי שעונד שבת זה....סקס עם בן הזוג לאחר שבועיים של שמירת נידה(ואת מדברת על מגולגלת..). יערית-שמוחה את השכל שנשפך לה מזוית הראש.

למעלה