פעם 5 גלידה

taz512

New member
לא!!!!!

קניתי רק מכנס אחד!!!!! לא היה לי כסף לשניים. אז יש לי מכנס אחד. אז אני חולה על המכנס הזה.... טאז, השד והמכנס

idanyd

New member
טאז,

עידן רק ניסתה להגיד, בדרך עקיפה למדי ובלתי מובנת, שמכנס הוא ה"גליל" אותו מלבישים על רגל אחת. כך שאם קנית רק מכנס אחד, אתה הולך עם רגל אחת בחוץ...

cutie pooh

New member
למעשה אני את שלי קניתי ב...

חנות בלב המפרץ, 1=60, 2=100
מכנסיים דווקא ממש יפות, ויש אחלה של מבחר

taz512

New member
אבל....

שלוש קופסאות L&M סופר לייט, עולות 42 ש"ח קופסא אחת=14 שלוש=42. והוא דיבר על 52 ככה. שאנחנו מסיכים מזה כמה דברים. 1) שלא התפלק לך ה4 ופשוט לא הסתכלת על ההודעה. 2)את לא יודעת חשבון. 3)את לא יודעת לכתוב. 4)מי שמוכר לך את הסיגריות הוא גנב בן גנב. מחק את המיותר.... טאז, השד המיותר -)

סליחה, אבל אני חייבת לומר

שמאז המפגש יש פה שבירת דיסטנס היסטרית. הפנתר אומר לי לשתוק, אתה אומר לי שאני לא יודעת חשבון, ואחד אמר לפני כמה ימים שאני לא יודעת עברית. אני דורשת מיד לחזור לנימה המוכרת והידועה, ושאיש לא יחלוק על דעתי, אחרת אין לדעת לאן נגיע. תודה והמשך יום סביר.

resputin

New member
תעליו נוירומטר חדש, אולי יעזור ../images/Emo3.gif

ישיג קצת מהכבוד שנרמס בחזרה.

erlich

New member
בעיה שלך :)

מהרגע שראיתי אותך מתנוענעת לצלילי סאבלימינל (אני חושב:) ישר ידעתי שאפשר לוותר על הפחד. ואל תספרי לי שום דבר על קור רוח, התנהגות במסיבות, ויכולת התסגלות. מכל הרוצחים בדם קר הטובים שאני אני לא מכיר אפילו אחד שמסוגל להעלות חצי חיוך על פניו, שלא לדבר על תלתל אדום אחד או אחר
לזכותי יאמר שמעולם לא נהגתי בך בכבוד
ארז

taz512

New member
מתי בדיוק נתתי לך כבוד?

אני רוצה לראות את ההודעה שמביאה כבוד כלפיך. אני מאז ומעולם לא הבאתי עליך כלום חוץ מזלזול בוטה. והמפגש לא שינה את זה. עד שאת לא מארגנת לי איזה משימה רצינית מעבר לקווי האויב. היחס ישאר כמו שהוא.... טאז, השד והיחס

De-Panther

New member
אני ידוע גם כמשתיק הלאומי../images/Emo4.gif אני...

הראשון שאמר לאיליין(מאייסיטי והנהלת הפורומים) לשתוק ככה שאין לך מה להתפלא כל כך מזה שאמרתי לך לשתוק
חוצמזה את ביקשת שנגיד לך לשתוק

Hold it! ../images/Emo124.gif ../images/Emo47.gif

חביירים יקרים, נוער צעיר, ברגע של היסח הדעת עשיתי לביתי, כמו שאומרים, ולא שמתי לב למה שקורה כאן. אז אני צריך להיכנס באחת בלילה ולראות שזה המצב?! אז נא לעצור, ובבקשה בבקשה בבקשה אל תהפכו את המקום הזה לעוד פורום באינטרנט, אלא הַשאירו את שמורת-הטבע-האנושי הזאת כמות שהיא. היזהרו מעלבונות מיותרים ודעו את הגבול. גם אם מישהו צחק לרגע על עצמו, אין זה אומר שהוא התכוון שגם אתם תגבירו, תרחיבו ותוסיפו. זה בדיוק ההבדל בין צחוק עצמי ובין לעג וסתם חוסר טעם. אז
בואו נחזור לעצמנו. טפסו על עץ אחר ושִמרוּ על אווירה נעימה. תודה.

De-Panther

New member
עד שעליתי על העץ הזה?? ../images/Emo4.gif שיהיה...

*משפשף את כל החבלות שקיבלתי בגוף בזמן הטיפוס*

למעלה