פעם 5 גלידה

effigy

New member
ובהחלטת המועצה הוחלט שאת גם שטנית

(מועצת הצופים כאילו, מי שלא ראה יותר מפרק אחד של באפי |השיעול|דנץ|סשיעול| לא יודע)

mprb

New member
גם אני לא

ראיתי מעולם באפי! זה פשוט לא מעניין אותי.

idanyd

New member
שוק טוב או שוק רע?

כן, לדעתי יש קוי דמיון בינך לבין Dawn של העונה החמישית. אם זה חיובי או שלילי, תחליטי בעצמך.

קיבלת

את בִּרְכַּת הפרום, בצירוף צ'ק ע"ס 52 ש"ח לבזבוזים (אפי, זה מקופה קטנה, אל תתחממי). אגב, אם אתה מנהל הפורום של הרעיונות המטורפים, אני מקווה שזה לא אחד מהרעיונות המטורפים הללו (ובעצם, אני מאחל לך שזה כן יהיה אחד מהם). בברכה, א.מ.
המילה "בְּרָכָה" בסמיכוּת, אוייתה בשביל עידן, שלא תחשוב שזו ברֵיכָה באמצע החורף, ותסתכן חו"ח בדלקת ריאות.

42 שקל זה שלוש קופסאות סיגריות.

הייתי אומרת שנסחפת קצת. לא היה מספיק לו 5 שקל? מה יש, בזוקה זה לא תשורת דייט מקובלת היום?

אני לא מאֵלה

שסופרים כסף לפי כמויות הניקוטין שהוא יכול לקנות. אני סופר לרוב לפי דיסקים, ובמקרה כזה הסכום בקושי יכול לקנות לו את הפרוייקט של עידן רייכל (עכשיו במהדורת דיסק כפול עם 60 זמרים ומשתתפים!). וחוץ מזה, הבזוקה כבר מזמן אאוט, היום יש "הלפייר" וגם אותו יורים במילא ממסוק.

idanyd

New member
62 שקל זה כמעט שתי ארוחות

מק-רויאל במקדנלד'ס (בלי הגדלה).

Idan91

New member
62 שקל? ../images/Emo187.gif

זה מכנסיים, חולצה וג'קט+ עודף של שני שקלים מהחנות ההיא בקינק ג'ורג'.

cutie pooh

New member
ו-62 שקל זה גם...

תשלום על אחד מהמכנסיים היפות מאוד (מי פה אמר גאווה?
[ספיידי
, נכנסת
{ולא, לא ככה, סוטים!!}]) + עודף של 2 שקל...

taz512

New member
חנות ברחוב אחוזה ברעננה

בלו משהו.... מכנס ג'ינס טרפםז משהו מחשמל ב79 שקלים, שניים ב119. קניתי אחד (מה גם לי מגיע לפנק את עצמי) וזה פשוט מכנס מסיבות אדיר. אני חולה על המכנס הזה, הוא מדהים. טאז, השד והמכנס

למעלה