פעם שניה גלידה....

נוש20

New member
פעם שניה גלידה....

אז ככה: את כל הבלוגים והשידורים אני רואה מצוין.... אבל משום מה כשיש אורח מפורסם או אירוחים חשובים אני לא מצליחה לראות אותם.. יש לי מדיה פלייר 9.0 לא יודעת אם זה קשור אבל בכבל אופן יש....!! מה עושים? כי מופיע לי מסך אבל שחור לגמרי אפילו לא מראה כאילו הוא מתחבר!! הצאט גם פועל אבל אני לא רואה.. מה עושייייייים? בבשה תעזרו לי פעם שניה שאני שואלת את השאלה

חבילת מקודדים

מקודד זה תוסף שבא ל-windows media player, התפקיד שלו זה לקודד/לפענח קבצים של סרטים או שידורים (כמו השידור בבלוג TV). אני לא בטוח שזה הבעיה שלך, אבל נראה לי הגיוני שאם תתקיני חבילת מקודדים הבעייה תיפתר. אני מצרף לך קישור לחבילת מקודדים, תורידי תתקיני, אם זה לא יעזור תרשמי - חבילת מקודדים אחרי שאת לוחצת על הקישור תבחרי ב-Open

נוש20

New member
אוקיי הורדתי

הורדתי את המקודדים התקנתי ואח"כ זה כתב לי לעשות ריסטרט למחשב עשיתי..עכשיו איך אני אמורה לדעת ש"המקודיים" האלו נמצאים במדיה פלייר עכשיו?

אם התקנת זה נמצא..

עכשיו תנסי להכנס לשידור שלפני כן הייתה לך בעיה בו ותרשמי אם זה עובד

נוש20

New member
קודם כל תודה

תודה שככה יש לך סבלנות לעזור.. אני ינסה להכנס לשידור כשיהיה פרסום על מישהו מפורסם מניחה שמחר בערב..בינתיים הורדתי.. אני אמורה לצפות בזה דרך המדיה פלייר?

בבקשה...

ואת אמורה לצפות בשידור דרך המדיה פלייר.. תרשמי מחר אם זה יעבוד לך ביי ולילה טוב

אגב..

אמרת "פעם שנייה גלידה" ככה שאם זה עוזר, אני רוצה את הגלידה שהבטחת

נוש20

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין בעיה אני יביא לך גלידה רק תבחחר טעם.... קודם כל נראה זה פועל.......

אם אני זוכר נכון

אז יש לך פה בלוג , ואת משדרת לפעמים... (או שאני טועה..) בכל מקרה אני מעדיף גלידה בטעם תות-וניל אם אפשר בגביע ועם פיצפוצי שוקולד תרשמי כשתנסי אם זה עבד או לא...

נוש20

New member
אם אתה רואה

שאלה לי אליך..אם הספקת לראות את ההודעה לפני 20:00 אני אמורה להכנס רגיל כמו לכל בלוג?לא צריכה להפעיל את המדיה פלייר או משהו?נכנסת רגיל כמו לכל בלוג?

נוש20

New member
אכן זה הצליחחחחחח

תווווווווווודה רבהההההההההה עזרת לי מאודד!!!!111 גלידה בטעם תות-וניל בדרך אליך!!:)))

למעלה