אוקיי אז ככה...
קודם כל חשוב שתביני שאף אחד לא יוכל להביא אותך "לקרש הזינוק" רק את עצמך תוכלי לעשות זאת... ועכשיו אם קראת את השורה האדומה למעלה אז בטח הבנת שמאגיה זה לא דבר פשוט בכלל להפך זה דבר שדורש הרבה סבלנות , השקעה והתמדה ולפעמים צריך להקדיש לזה את כל חייך לתהליך הלמידה שהוא אינסופי, כי תמיד תלמדי משהו חדש וזה מאוד מחייב , זה לא כמו בסרטים סטייל הארי פוטר שהכל קורה בהוקוס פוקוס זה דוקרש הרבה כח רצון וסבלנות רבה. אם את באמת רוצה ללמוד מאגיה ומוכנה להשקיע אז אני ממליצה לך קודם כל לקרוא בנושא וכמה שתוכלי תקראי זה טוב זה יתן לך בסיס מאוד טוב ורק אחר כך תחליטי אם זה באמת מתאים לך , כי אני מוצאת מלא כאלה שחשובים שכל העניין סביב מאגיה זה זה "מגניב " ו"קול" ואחרי קריאה אחת של ספר רציני , כשהם מבינים שזה לא קל כל כך כמו שהם חשבו בהתחלה אז הם פורשים מהנושא. אני ממליצה לך להתחיל מקריאת המאמרים פה הפורום זה די יעזור לך ויהיה מועיל עבורך , וגם יש מלא ספרים טובים באנגלית אבל השאלה פה היא האם את יכולה לקרוא באנגלית? אם יש לך בעיה עם האנגלית , אז יש גם ספר מאוד נחמד ויעיל שעוסק במאגיה טבעית ,הספר עצמו תורגם לא מזמן לעברית והוא ממש טוב למתחילים קוראים לו "עוצמת האדמה" של סקוט קאנינגהאם וניתן לרכוש אותו אפילו בסטימצקי אם בא לך, דרך אגב באנגלית קוראים לספר הזה earth power וניתן לרכוש אותו באנגלית רק בקיטארו שזאת אחלה חנות בחיפה ואמרו לי שבתל אביב עומד להיפתח סניף חדש נראה לי בקרוב. הנה לך האתר כנסי לקטלוג של המוצרים שמה : www.kitaro.co.il אם את רוצה לשוטט לך ברשת אז אני ממליצה לך בחום להיכנס לאתר של כרמית מזרחי "כישופים"- הקדרה המבעבעת של כרמית, זהו אתר נפלא והמאמרים שמה מאוד איכותים והוא ממש מצויין , הקישור הוא: http://www.witchcraft.co.il/ ועוד אתר מומלץ שיעזור לך בהחלט ויתן לך בסיס טוב להתחיל ממנו הוא: www.magick.co.il עוד משהו קטן שהייתי חייבת לציין הוא שאל תצפי ישר אחרי קריאה אחת וכמה ימים לנסות לבצע כישוף , כי זה כמו שילד רוצה להתחיל לשחות, הוא לא ישר יקפוץ למים העמוקים ויסתכן בטביעה נכון? הוא יתחיל מהרדודים כדי לקבל מעט ביטחון ואז בהדרגה הוא יוריד את המצופים שמסיעיים לו לרכוש את הביטחון לשחייה , ולאט ובטוח הוא יתחיל לשחות בעצמו וככה זה עם מאגיה וכם על דבר בחיים שתרצי לעשות.. מקווה שעזרתי , בהצלחה! שלך:בר