גם כי אני יודע שעמיר התקשר לכמה אנשים שאני מכיר,וחוץ מזה,מי אמר שהוא צריך בכלל...ומה ז"א "ירדה לי האהבה אליו".איך את יכולה לאהוב אדם שאת לא מכירה בכלל?את יכולה לאהוב את המילים,את המוסיקה ,אבל לאהוב אותו?
מנקודת מבטך זה לא לעניין. כפי שהוא בחר לאילו שאלות לענות כשהתארח כאן ולאילו לא לפי שיטת סלקטיביות שטובי המוחות לא הצליחו לפענח - בדרך כלל לכיוון של מה שלא דרש ממנו יותר מדי - כך הוא בוחר למה להגיב ולנעם הוא בוחר לא להגיב ואם אתה מבין יפה לך כי סיפור כמו של נעם גורם לי אישית לתהות. כמו כן יש לי הערה לכל האובייקטיביים באשר הם - ראציונאלית ברור לכולם שהאדם שמאחורי השם לא חייב להיות בשורה גדולה בהכרח - עם זאת, חוויה מוסיקלית היא חוויה רגשית, והפרדות זה יפה באקדמיה. אז אם אתה מצליח לאהוב יצירות ולנתק אותן מהיוצר אני אודיע למכון ויצמן. ובינינו (אל תספר לאף אחד) לספר לה שיש אנשים שאליהם הוא בחר כן להתקשר לא משפר את המצב.
והוא לא יצלצל וההבטחות של הבנאדם הזה שוות ל~~~ אז רדו מזה תודה נועם אני משתטפת בצערך כפרה אבל אל תפגה מאיש שאתה לא מכיר ולא יודע אם הוא אמיתי וקן או שקרן אינטרסנתי לילה טוב
ירדן, כואב לשמוע שנפגעת, אבל כמו שאמרו כאן, אין לדעת למה ואיך. נעם - ברוך הבא מירי - למה אי אפשר להפריד בין היוצר לבין המוסיקה שלו? מבחינתי אפשר בהחלט. וכמובן זה תלוי מאיפה היצירות באות, אין ספק...
נחום אני מצטרפת לדברים של מירי?שלא ניתן להפריד בין יצירה ליוצר זה התוצר הסופי-השירים שעמיר יוצר בביצוע שלו ברור שיש לו חיבור אליהם מאשר ליצירה של מישהו אחר וגם לאנשים שמאוד אוהבים את היצירות שלו הם אוהבים אותו כיוצר-אפשר להבין את האכזבה שעמיר לא מחזיר טלפונים ועונה על מכתבים-גם לי זה קרה-יחד עם זאת אפשר להבין ואני מאמינה שהוא לא חוזר אך ורק מטעמי צניעות ועמיר הוא אדם כמו כולנו ואני מאמינה שיש גם ביישנות ...תבינו אותו ותכבדו את ההחלטות שלו,,,אני בטוחה שהוא מעריך את כולם ומודה להם בדרכו...קצת קשה לענות לכולם וליצור קשר טלפוני עם כל מי שמבקש-הייתם מעדיפים לקבל מכתב רישמי וקר שעמיר מודה לכם בצירוף חתימה מצולמת???כמו שאמנים אחרים עושים=יש בזה משהו מזלזל...