פעם ראשונה...

נעם ח

New member
פעם ראשונה...

זו פעם ראשונה שאני מבקר בפורום. קצת יותר "מבוגר" מרובכם, בן 21... לפני הכל, הרשו לי להביע את התפעלותי... המוזיקה של עמיר מלווה אותי כבר כמה שנים. בדרכו המיוחדת, הוא הצליח לחפור בנשמתי ולפרוט על מיתרים שהיו רדומים זמן רב. אני מאחל לעצמי, שביום מן הימים, אצליח לרגש ולגעת באנשים, כפי שהוא נגע בי. בדיוק מפעים, הוא הצליח ליצור בבואה לכל הרגשות, המאווים והמכאובים שתמיד שמרתי בפנים. העיסוק המרכזי שלי הוא ציור, לפני כחודשיים ציירתי פורטרט מדויק של עמיר, לדברי חבריי "עוצר נשימה", שלחתי לו את הציור בצירוף מכתב אישי וחושפני, אך התגובה לא הגיעה עד היום. באספקט הזה - הוא מאוד איכזב אותי. יישר כח!

לנועם היקר!

אתה בכלל לא מבוגר דבר ראשון אין כאן בכלל ילדים יחסית לפורומים דבר שני צור קשר במסר עם נחום אולי לו יש תשובות אלייך אני בטוחה שזה לא בכוונה ואני מכבדת את הכנות שלך מאוד.

ו ר ד ב

New member
נועם שלום

נועם למה לא תבוא לזאפה ותשאל את עמיר בעצמו אני בטוחה שהיה לו מה להגיד לך

Nahoum

New member
לנועם היקר והכנה!!

דבר ראשון, אם הציור שלך עדיין אצלך, יהיה נחמד אם תוכל לסרוק ולשלוח לאתר - הציור יוכל לעלות לעמוד "שונות". דבר שני, אתה בטוח שהמכתב הגיע? בודאות? ערב טוב, ברוכה הבאה כאן לפורום, אשמח אם תהיה משתתף קבוע בדיונים וכ'ו,
נחום.

נועם כפרה בוא אני יגיד לך משו

ביום שעמיר יחזיר מכתב למעריץ או מעריצה או אפילו טלפון אני עושה מסיבה לכל העולם ולאשתו הבנת

כן ועוד הרבה ידידות שלי כן

אחרי הופעות אנחנו נותנות לו מכתבים וגם שולחות לו לבית עם פרחים וממתקים והוא לא מחזיר תשובה לא צילצול לא מכתב פשוט כלום וזה קצת חוצפה ובגלל זה ירד לי קצת מהאהבה שלי כלפיו

ירדנוש חשבת על זה שכמוך יש עוד

הרבה מאוד אנשים שמבקשים ממנו להתקשר? כאילו דא..... את מצפה ממנו אחרי הופעה לשבת ולהתקשר לכולם? או אולי לעשות יום טלפונים למעריצים? וכל מה רצית לדבר איתו? או סתם שיחת פטפטת... נו באמת ירדן... את מכירה הרבה אמנים אחרים שמתקשרים למעריצים שלהם? נראה לי שאת מהמעריצות הגרופיות הנדבקות האלו..... רדי ממנו אחותי... יש לו חיים מלאים גם בלעדייך....

שלום לך גברת חיוך

אני ממש לא רוצה שעמיר ידבר איתי שעות ואני בטוחה שיש לו אחלה חיים אבל לי הוא הבטיח וחזר והבטיח שיתקשר אליי כמה דקות לא מעניין אותי מאמנים אחרים אבל לי הוא הבטיח ואני ממש לא מעריצה גרופית פשוט היה לי משהו אישי וספציפי לספר לו והוא אמר שהוא רוצה לשמוע וביקש תטלפון ולא התקשר אז מותק שלי אל תסבירי לי כלום אני לא מטרידה אותו פשוט כשמבטיחים דבר כזה צריך לקיים ואני לא העליתי את הנושא הזה עד שנועם החדש בא אתמול וסיפר את המקרה שלו והזדהתי איתו וסיפרתי לכולם מה קרה לי חשבתי שתבינו את הנפש שלי כנראה שלא

ירדנוש צריך לקחת כל דבר בפורפורציות

המתאימות. אז הוא אמר שיתקשר... תחשבי על זה שנייה. באותו רגע שנתת לו את הפתק... כמה עוד עמדו סביבך וביקשו להעביר לו פתקים? אז הוא הבטיח כדי להיות נחמד ולא לבאס אותך... ולא קיים... ותחשבי על הצד שלו... אולי הוא לא יכול לממש את כל הטלפונים האלו שהוא הבטיח להחזיר? לא צריך להגזים
תיראי את חצי הכוס המלאה - הוא שוחח איתך
הוא קיבל ממך את הפרחים והפתקים
הוא אולי גם חייך לך
.... נכון
ואני אם אני מסתכלת על עמיר מהצד
הוא לא נראה לי שקרן
אבל הוא נראה לי די ביישן בשביל להרים טלפון למעריצים שלו....צנוע....

חיוך נשמה את חיה באשליה

היינו לבד בחדר ולא נתתי לו שום פתק או פתקים התחלנו לדבר ואז הוא הבטיח שיתקשר ולא נתתי לו פרחים מה הקשר לפרחים? טוב כפרה עזבי הוא היה לא בסדר וזהו הוא לא אלוהים וכולה טלפון גם אכבר ביישן היה מתקשר אחרי שהבטיח אבל לא בא לי לדבר על זה יותר זה כמו פצע אז תערי נושא

תביני פרחים באו מחברות שלי

שלא קיבלו תשובה לא תודה ולא כלום ואני כתבתי מכתב לא פתק פתק זה מזלזל אבל אין לי כוח לזה יותר אני ממש נזכרת ובא לי הבכי

ו ר ד ב

New member
שנתת לו את המתנה בהופעה

שאת נותנת לו את המתנה בהופעה הוא לא מדבר איתך כלום

ו ר ד ב

New member
מה הוא

מה הוא צריך להמשיך לדבר איתך אם אחרי ההופעה הוא כבר אמר לך תודה

לא אבל אמרתי לו שיש לו שם מכתב

ממני עם טלפון והוא אמר אני מבטיח לך שאני יצלצל אלייך וסליחה לך ורד אבל אני אל צריכה לתת דין וחז'בון על החיים שלי

למעלה