פעם ראשונה

פעם ראשונה

פעם ראשונה שיצאה לי עוגה פשוט דפוקה....כמה שלא השקעתי, וכמה שלא ניסיתי לשפר... היא פשוט מכוערת. כנראה שהפעם קפצתי קצת יותר מידי מעל הפופיק וניסיתי משהו שהוא מעבר ליכולתי ולכשורי. אוףףףףףףףף... זה מבאס להשקיע כל כך הרבה ובסוף להיות מאוד לא מרוצים מהתוצאה.....אגב, כבר מאמצע התהליך ידעתי שזה לא יצא כמו שדמיינתי שיצא, אבל כבר לא היה לי את הזמן לחשוב ולבצע קוספט אחר לעוגה. מזל שהמצלמה לא תקינה ואין צורך לצלם את העוגה....רק עצוב לי עכשיו כי זאת עוגה למסיבת סיום של הבן... ובאמת חשבתי שהרעיון שלי מוצלח והיא תהיה מדהימה.... עצוב לי עכשיו...

Mama Tok

New member
היתכן שרק את חושבת כך?

כלומר שהעוגה לא עד כדי כך התפקששה רק שאת דמיינת משהו אחר בראש? תנסי להסתכל עליה בעיניים של ילדי הגן שלא מתמחים בעוגות מסוג זה. מכל עוגה לומדים!

Nיכל

New member
זה לא משנה אם רק היא חושבת ככה

כי אז אף אחד לא ישכנע אותה. אני מציעה לבדוק מה הילד חושב כי הוא בעצם הכי חשוב

ראומה1

New member
ואת זו שלימדת אותי שאין דבר כזה

מעבר לכישורים וליכולת! רק מי שעושה יכול לטעות המשיכי לעשות את הדברים הנפלאים שאת עושה ותראי שאת כן יכולה. מקווה שתספיקי לתקן ראומה

אם לא לצלם, לפחות ספרי מה זאת

אומרת שקפצת מעל לפופיק, אולי עוד אפשר לעזור לך לתקן, או להכין חדשה
.

lala g

New member
אל תהיי עצובה, אני בטוחה שאת מגז

מגזימה, תחושה מוכרת, באמת תבדקי מה הילד חושב ואולי תספיקי לתקן או להכין חדש פשוט יותר, אנחנו כל הזמן מתנסים ובכל עוגה עולים קצת למעלה

ניסיתי להכין...

ניסיתי להכין שדונים קטנים, כמו בספר של דבי בראון. לקחת עוגה גדולה, לחתוך אותה לקוביות ולצפות בבצק סוכר. מסתבר שלא פשוט לצפות קוביות קטנות מלאות בקרם, ואף להשוות להן מראה סביר. מה גם שהבצק סוכר היה על הפנים, כנראה שהיה טרי מידי ודביק מידי ולא משנה כמה קונפלור הוספתי הוא נשאר דביק. רק אחרי הקוביה ה-13 הבנתי שאולי כדאי ללוש עם קונפלור ולתת לזה קצת זמן לנוח ואז יהיה יותר נוח לעבוד, ואכן זה קצת הצליח. אחרי שכבר ציפיתי והוספתי עיניים ואף וידיים ולכל אחד יש ביד שלט עם שם של ילד מהכיתה... החלקים התחילו להתפרק לי...(אחרי מנוחה של לילה... כלומר בבוקר קמתי ולחלק מהשדונים נפלו הידיים, האף וכו'...) המסיבה היום בשעה 16.00 ואני צריכה לברוח לעבודה... ואני ממש אבל ממש מבואסת. (אגב, אם אתן כבר שואלות מה הילד אמר... אז הוא אמר שזה נחמד אבל בספר הם נראים הרבה יותר טוב.... כלומר לא רצה לבאס את אמא שלו יותר מידי ולהגיד שזה ממש אבל ממש מכוער) יאלה רצה לעבודה, יום נפלא לכולם.

אמית2

New member
השתגעת?? ברור שאת מצוברחת כי

זה לא יצא כמו שתכננת, ואת זה כולם מבינים. אבל כמתבוננת מהצד אני יכולה להגיד לך שהם ממש ממש חמודים, ולא נראה לי שאיזשהו ילד יסרב לקבלא אחד מהם... את יכולה להיות רגועה - המחמאות יגיעו! וכל הכבוד על ההשקעה...

ליהי – הם מאוד חמודים!!!!../images/Emo132.gif

במלוא הכנות!!!( ולא רק כדי לנחם אותך.) לי הם נראים בסדר גמור, שובבים ומקסימים, מתאימים לאירוע!
!
נא להתעודד שם!!!

tanir

New member
ליהי - איזה אסון ??? ממש חמודים.

אני לא ראיתי את המקור אז בשבילי זה ממש יפה - אני בטוחה שהילדים יהיו מרוצים. תניר

Nיכל

New member
אמנם לא מושלמים אבל בהחלט חמודים

מאוד ובהתחשב במצב הבצק אני דווקא אומרת כל הכבוד! תדביקי את הנופלים ברויאל ויהיה בסדר!

1נרקיס

New member
אוי ליהי, הם מתוקים נורא

נכון, זה מרגיז ומבאס שכשיש פער בין החלום שלנו על העוגה והמציאות, אבל אני לא חושבת שכדאי לעמוד ולהשוות את העוגה שלך לספר, כי היצירה שלך היא חדשה ועומדת בפני עצמה. תעזבי את המושלמות של הספר, עבדו על זה המון זמן, תחשבי על עצמך וזהו. את מוכשרת ועושה דברים נפלאים, וקורה גם שלא מרוצים. באופן אישי אני חושבת שהם מקסימים ושהילדים ישמחו נורא! אני חושבת שגם הבן שלך היה יותר שמח אם היה מסתכל פחות בספר...

דבורה3

New member
הם כאלה מתוקים!!!!! מי שמתסכל מהצד

אין לו מושג מה שעברת ומה שעובר לך בראש. הם פשוט מקסימים ומתוקים! ברגע הראשון חשבתי שהכנת את קובידוביות (מהופ) כי הם יצאו בול כמוהם. והרעיון עם השמות מקסים!

gtali

New member
../images/Emo42.gifראשית - התעודדי!!

לא תמיד יוצא כמו שרוצים. זה באמת באמת באמת מעצבן! וזה גם באמת באמת באמת .... לא נורא. אז התרופה- תתחילי לתכנן את העוגה הבאה.

Lela

New member
את רגילה לשלמות, ולכן את לא מרוצה

אבל בעיני זה ממש מתוק, ואני חושבת שגם הילדין יחשבו כך!

למעלה