פעם ראשונה

וינונה

New member
מה קרה לך?? בלית רעל?? ../images/Emo24.gif

זה נראה מצויין. עליז מאד. חברותי וכייפי!! תראי שהילדים ישמחו מאד לקבל "עוגה" אישית עם שמם.

תודה לכן בנות...

המצב רוח בהחלט השתפר קצת.... אבל אני בטוחה שאתן יכולות להבין אותי... נכון שרוב האנשים לא יראו את כל הפגמים שאנו רואות... אבל מספיק שאנחנו רואות אותן לא כך? בכל אופן תודה על העידוד. רויטל

MP826

New member
אל תהיי עצובה ../images/Emo24.gif

אין על מה תראי איזה מתוקים יצאו לך אני בטוחה שהילדים ישמחו לקבל אותם! עזבי את הספר אז לא יצא כמו בתמונה אז מה? חוץ מזה שמכל ניסיון לומדים קבלי

שושkה

New member
ממש נורא. חייבת להסכים איתך.

סתתתתתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
תגידי את השתגעת??? מתוק מאוד צבעוני שמח והרעיון מדליק.

סוף דבר...

העוגה הגיעה למסיבת הסיום של כיתה ב'1. הילדים והוריהם התרגשו מאוד לראות את העוגות הקטנות, היה כיף אדיר לראות את הילדים נאספים סביב וקולטים מיד את הרעיון שכל אחד חוזר הביתה עם עוגה משלו. חלקם הגדול טרח להגיע אלי ולהגיד לי תודה אישית. אז כנראה שבאמת לא משנה מה אתה חושב על היצירה שלך...הסביבה לא מודעת לפשלות והם תמיד שמחים לראות משהו שונה ומקורי ובמיוחד שנעשה במחשבה. עכשיו, לאחר שעברתי את כל מה שעברתי עם העוגה הזאת, אני בכל זאת שמחה שהכנתי אותה מכמה סיבות: א. למדתי המון תוך כדי ההכנה ב. האושר והאטרקציה שגרמתי במסיבת סיום היה פשוט כדאי, הילדים כל כך שמחו ללכת הביתה עם מזכרת קטנה מהארוע שרק בשביל זה היה שווה להכין את הכל. אז תודה לכולכן שבאמת באמת הרמתן לי קצת את המצב רוח עם העידוד שלכן וכיף נורא שאתן כאן.

למעלה