פעם ראשונה

flame12

New member
פעם ראשונה

היי,

אני מניחה שזו שאלה שעולה כאן די הרבה ובכל זאת, אין כמו לשמוע מבעלי ניסיון.
בקיום יחסי מין בפעם הראשונה, כמובן שצריך להקפיד על עדינות ורגישות.
בתור בחורה שמאוד רוצה לקיים יחסי מין ומצד שני מאוד חוששת, הייתי רוצה לדעת מה הדרך הכי טובה להוציא מהחוויה הזו את המקסימום.
מהן התנוחות שיאפשרו לי בתור בתולה להגיע למצב שבו אני לא סובלת ובוכה מכאבים.
לא יצא לי להתנסות בסקס, גם לא במשהו דומה. אני מאוד ביישנית כלפי חוץ אבל כשמכירים אותי מספיק מבינים שאני מאוד אוהבת את הנושא.
אני מבינה שקרום הבתולין נמצא מקדימה ולא מאחורה, כך שבעצם חדירה אנאלית לא תפגע בקום הבתולין?
מה ההמלצה שלכם? להתחיל במיסיונרית או באנאלי? עדיף מקדימה או מאחורה?

תודה ולילה טוב.

קטניפ

New member
אנאלי זה למתקדמים

לא הייתי מתחילה עם מין אנאלי לפני ניסיון בדברים אחרים.
אז מה כן?
למצוא מישהו שנעים לך איתו ואת סומכת עליו, לא למהר לעשות שום דבר ובטח ובטח אם לא נעים או אם כואב להפסיק.
להשקיע במשחק מקדים שיגרה אותך וירטיב אותך מאוד, זה יסייע מאוד לחדירה ולשחרור שלך.

אנאלי זה לא רק למתקדמים ואני מכיר כאלו

שהתחילו מסיבות שונות מאנאלי, מה שכן צריך שיהיה נוח ושהגבר יידע מה הוא עושה אם מתחילים באנאלי.

הדרך הכי טובה

היא לעשות דברים בהדרגה.
הרבה פעמים אני מרגישה שאנשים רוצים ״להפטר״ מהבתולים שלהם בסגנון זבנג וגמרנו.
ובכן, זוהי טעות גדולה ומתכון לחוויה גרועה ביותר!
הדרך המוצלחת היא ללמוד את הגוף שלך ושלו בהדרגה.
להכניס אצבעות הרבה הרבה לפני שמכניסים זין. ללמוד מה נעים, איך נעים, ללמוד להגיד מה נעים. להרגיש בנוח להחזיק זין, ללמוד מה נעים לבן זוג.

אני גם ממליצה לך להתעמק מעט באנטומיה של איבר המין שלך.
לשבת מול הראי ולהסתכל. להרגיש עם האצבעות שלך איפה האיזורים הרגישים.

לי לא כאב בכלל בפעם הראשונה וגם לא ירד דם.
זה ממש לא חייב להיות כואב.

ועוד טיפ-
שימי לב שאת נכנסת למיטה עם גבר סבלני וקשוב.
מי שאין לו סבלנות- פשוט לא מתאים לך!

בגדול

מרבית ה אנשים שמעדיפים ללכת בחיים מהקל לקשה..
אבל יש יתרון בדרך ההפוכה. אח"כ הכל פיס אוף ק(יי)קי .

Aיש

New member
חדירה אנאלית גם ללא קרום הבתולין

עלולה להיות חוויה כואבת ביותר, גם עכולה להיות מענגת ביותר אבל דורשת ידע זמן ניסיון, ורגישות עד אין סוף.

ההמלצה הכי פשוט בשביל הפעם הראשונה היא לקחת את זה לאט ולא להתקבע על חדירה. לא חייבים ללכת עד הסוף. אפשר פשוט להתחיל אקט כלשהו ולראות עם זה זורם לכיוון ואם את מרגישה משוחררת ושהאדם שאיתך רגיש מספיק לתחושות שלך ומתחשב.

פרט לזה לגמור פעם אחת לפני החדירה או לפחות להיות מגורה בטירוף (ממש על סף האורגזמה) לפני החדירה יכול לעזור, למרות שלא בטוח.

קודם כל ציפיות

היי....

לדעתי יש עוד עניין חשוב אחד להבין וזה הציפיות.
צריך להבין שהכל עניין של פתיחות מצד אחד אבל גם לימוד עצמי מצד שני.

למה אני מתכוון ?
שתכנסי לכל דבר גם בראש שקול, בהבנה שזה לא זיקוקים וכינורות בהכרח בפעם הראשונה ושכל העצות על איך בחורים פרטנר בסופו של דבר לפעמים טובות ולפעמים לא.

מה עושים קודם ?
בעיקר מה שאת מרגישה איתו נוח בראש.

שמעתי (והכרתי) מספר בנות שעשו אנאלי לפני הוגינלי רק מתוך מחשבה שככה לא פוגעים בבתולין...
אבל מה אני אגיד ....

כל אחת ומה שהיא מרגישה נוח איתו.

והכי חשוב גם לזכור, גם אחרי שזה קורה פעם ראשונה ... תמיד תהיה פעם שניה ופעם שלישית וכד....ומעבר למיתוס הגדול של פעם ראשונה, זה כולה פעם אחת מהרבה פעמים (בתקווה) מוצלחות שתקיימי יחסי מין...

seymore butts

New member
ממליץ להתחיל באנאלי

ניכר מדברייך שאת מעדיפה לאבד את בתולייך הוגינאליים רק עם גבר שיימצא מספיק ראוי בעיניך. חדירה אנאלית בהחלט לא תפגע בקרום הבתולין אבל אם היא נעשית לא נכון עלול להיגרם לך כאב חזק שיוציא לך את החשק לחדירה אנאלית נוספת בעתיד, וחבל.
עדיף שתעשי את זה עם גבר שיודע מה הוא עושה, עם הרבה סבלנות וקשב. בנוסף חייב שיהיה לו ניסיון אנאלי ושהוא יהיה טוב בזה. כמובן שאין לסמוך על מילתנו שאנחנו טובים בזה, הרי נגיד הכל כדי להיכנס לכן לתחת. לכן כדאי שתשאלי אותו כמה שאלות לראות שהוא באמת מתמצא בחומר כמו מהן ההכנות שהוא נוהג לעשות עם בת זוגו, איך הוא יודע שהיא מוכנה, מהי התנוחה שבה הוא היה מתחיל איתך כבתולה אנאלית, וכולי.

קטניפ

New member
אתה באמת חושב שכדאי להתחיל ככה?

עזוב רגע את ההעדפה האישית שלך

seymore butts

New member
במקרה שלה כן אבל תחת (תרתי משמע) הסייגים

של גבר שמבין מה הוא עושה כך שזו לא תהפוך לחויה טראומטית בשבילה.
אני לא אומר שכל אחת צריכה להתחיל עם אנאלי אבל לבחורות כמוה שבתולים זה כזה אישו בשבילן זה מאפשר מעבר יותר הדרגתי.

redredhead

New member
ולמה בתולים עדיין אמורים להיות אישיו?

מישהו עומד ובודק את הסדין?

Anigodin75

Member
מסתבר שהם אמורים לכי לתת כותרת המודגשת "יש גברים שפתוחים לזה?" פה וקראי את הפסקה השלישית.
ודרך אגב, לפני הרבה שנים היו טורים של סייד קשוע בעכבר העיר והוא כתב על נערות ערביות שמזדיינות רק אנאלי כדי לשמור על הבתולין...

Anigodin75

Member
גם אני לא משומה בפעם הראשונה זה נתן לי לקרוא את כל המאמר.
מצאתי אותו מצוטט באיזה אתר סקס (ע"י גיגול של שם המאמר).
http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=27385
וציטוט מתומצת:
.....לזכותה של הפתיחות לקיום צורות שונות של מיניות מציינת אורשלימי בחיוך, ש"זה גם אמצעי המניעה הכי בטוח". מה שמוביל אל שיח הבתולים. "מצד אחד, התפישה היא שחדירה זה מה ש'צריך' לעשות, זה המין עצמו", היא אומרת, "אבל הבקלאש מביא לכך שהבתולים חשובים מאוד". התוצאה, על פי היכרותה עם נערות רבות במסגרת עבודתה, היא שלא מעטות מהן מקיימות יחסים אנאליים – העיקר להישאר בתולה. או כדבריה, "אנאלי זה האוראלי החדש. אילו החשיבו חיכוך של פין ודגדגן - שאף יכול להוביל לאורגזמה משותפת – לא היתה דרישה גורפת כזאת".

redredhead

New member
תודה

newcharm

New member
ובנוסף להערה של קטניפ

אתה באמת חושב שכל גבר יגיד הכל כדי להיכנס להן לתחת?

seymore butts

New member
ברור שלא, הגזמתי בכוונה

אבל זה בגלל סיפורים מרגיזים ששמעתי על גברים שמכרו לנשים כזבים בדבר הידע והנסיון שלהם בתחום האנאלי ואז הסתבר שהמומחיות שלהם היא כנראה לעשות את זה הכי כואב שאפשר.

למעלה