פעם ראשונה

Hubble

New member
סובלת ובוכה מכאבים?

אני לא יודעת מי המטומטם שאמר לך את זה, וזה כנראה מה שמפחיד אותך, אבל לקיים יחסי מין בפעם הראשונה זה לא טבח עם. אצלי לא ירד דם ולא היו כאבים. את לא יכולה לדעת איך תהיה הפעם הראשונה שלך, אבל את חייבת להירגע ולבוא טאבולה ראסה - בלי סיפורי זוועות ששמעת מחברות שלך. אני אומרת לך את זה בתור אחת שהכניסו לה סרטים לראש וגם אני פחדתי נורא מהסקס הראשון וניסיתי להתחמק מזה כמה שיותר. בלילה שכבר פיינלי עשיתי את זה (בשלום), פשוט קיללתי את החברות הסתומות שלי שהכניסו לי סרטים לראש.
שורה תחתונה - זה יכול לכאוב טיפה, ומצד שני זה יכול להיות חלק לגמרי. אל תתני לזה להלחיץ אותך ואל תחפשי פתרונות אחרים (כמו מאחורה, ושיסלח לי סימור). לפי דעתי התנוחה המיסיונרית תהיה הכי טובה בשביל ההתחלה, כמובן אחרי שתרגעי, תרפי את השרירים, בתקווה שהגבר שיהיה איתך יהיה קשוב לך, ועם האווירה הנכונה - הכל יהיה בסדר!

flame12

New member
חדרתי לעדכן

קודם כל, חשוב לי להודות לכולם על התמיכה ועל הרצון לסייע.
אין ספק שחלק מהתשובות כאן עזרו לי מאוד ברגע האמת.

Hubble

New member
"חדרתי". אהבתי את הפליטה הפרוידיאנית.

אבל... לא סיפרת איך היה.

flame12

New member
חחח לגמרי בטעות...

איך היה?
אממ... אני מטבעי בחורה לחוצה, קצת ביישנית ובעיקר שומרת על הפרטיות כמה שניתן.
היה לי מאוד קשה לקחת חלק בחוויה כזו.
גם מהבחינה הזו שצריך להיות מול אדם אחר בעירום מלא, להרגיש בנוח בסיטואציה וגם פשוט לתת לבנאדם אחר להיות חלק ממני לזמן מסוים.
אין ספק שזה דורש שינוי במחשבה ובהבנה שמתקדמים צעד אחד קדימה.
אני בטוחה שהלחץ הזה גרם לשרירים להיות פחות רפויים, מה שהוביל לחדירה כואבת יותר, פחות ספונטנית ולא מתוך הנאה אמיתית.
ברור לי שעם הזמן זה יילך וישתפר אבל כרגע אני חושבת שאני אקח קצת פסק זמן למרות שזה מקיף אותי מכל הכיוונים כל הזמן. אני די חושבת על זה ולפעמים זה קצת פוגע בשגרה...

למעלה