פעם ראשונה

mariana

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני דמחה שמצטרפים אנשים חדשים לפורום זה כל כך כייף. אז לגבי הבעייה שהצגת לנו כאן. אני נגד בגידות, נגד נגד נגד. אני פשוט לא סובלת שאנשים בוגדים אחד בשני, אז למה מתחתנים? הרי אמרו לי שחתונה זה מעגל שניסגר בין שני אנשים שאוהבים ועוזרים ותומכים וגם חלק מזה שמאמינים אחד בשני. מצטערת על הבוטות. חסר לך משהו מבעלך? הרי מזה זה מתחיל כל הסיפור שמרגישים צורך להיסתפק בחוץ אם אין את זה בבית. עוד הוא חבר של בעלך. את פוגעת בבעלך, ואם את פוגעת בו סימן שאת לא אוהבת אותו מספיק אז אני חושבת שאת צריכה להיות כנה עם בעלך ולספר לו את מה שעובר עלייך. ואם את רוצה להשקיע בזוגיות שלך עם בעלך אז להיתנתק מיד מההוא ולהשקיע בזוגיות עם בעלך לעשות לו איזה ערב רומנטי, ולהגיד לו כמה שאת אוהבת אותו. מצטערת שזה ארוך ואם פגעתי זה בלי כוונה ומצטערת.

arem12

New member
המון תודה לכם../images/Emo24.gifעל שהקשבתם

ולא שפטתם אותי, כי אני עושה זאת.אני נגד בגידות ולכן זההרבה יותר קשה לי ,הקשר הזה הוא לא סטוץ. לא למען סקס.ולא ריגושים שמעבר לחיי הנישואין שלי.הקשר הזה הרבה יותר מזה זה כאילו נוצרנו אחד בשביל השניה היה את הקטע שחשבתי לוותר על הכל בשבילו אך הבנתי שזה לא שווה בכל מצב ובכל הרגשה אני אוהבת את בעלי היחסים ביננו הם טובים ולא האמנתי שכך יקרה לי בעבר שפטתי נשים במצב כזה היום אני מבינה שיש דברים שלא ברי שליטה.אני מנסה להתנתק למרות שאני חושבת עליו המון וזה קשה אך אני יצליח לבסוף למרות שאני יודעת שעוד אפגוש אותו בעתיד.בכל אופן המון תודה שאתם איתי קשה לשאת זאת לבד. ענת

שלהבת38

New member
תהי חזקה ענת!! ../images/Emo24.gif

ענת חמודה! אין שום דבר יותר חשוב מהמשפחה שלך, לכן אל תסכני את מה שיש לך...שום דבר לא שווה את זה. הרי הכל זמני....פעם קראתי איזה משפט שנשאר בזכרוני: "כל קשר בהתחלה הוא אטרקטיבי ומושך, אבל סופו של כל קשר להפוך למונוטוני ואז חוזרים לקשר הראשוני"....לכן ענת חמודה, פשוט תתעלי על עצמך, אני יודעת שזה קשה מאוד. אבל מאמינה שתוכלי להתגבר על זה...תחשבי כמה יש לך להפסיד!!! משפחה שבנית, ילדים שאת אוהבת.....כל זה את עלולה לאבד...רק תחשבי על זה....אני איתך!!!

arem12

New member
שלהבת../images/Emo24.gif

תודה על העידוד והתמיכה. שיהיה לך ערב מקסים ענת.

ליאור 30

New member
ענת

אני מבין לליבך אבל אני מבטיח לך שעדיף שתסיימי את הקשר הזה אפילו שתפגשי אותו מדי פעם זה לא יהיה כמו עכשיו ובקשר לנשים אחרות שהיית שופטת גם את זה אני מבין לליבך איך אומרים "על תדון את חברך כל זמן שאתה לא מרגיש את מה שהוא מרגיש""" משהו כזה מצטער עם לא זוכר בדיוק את המשפט והיום שאת מרגישה את זה ורואה את זה את מבינה ותאמיני לי כל אחד ואחת מגיעה או מגיע למצב כזה לפעמיים מכל מיני בחינות ליאור

ליאור 30

New member
מריןןןןןןןןןןןןן תכנסי לכאן דחוףףף

את צודקת את נגד בגידות אבל את יודעת למה זה קורה כי אני לא היכרתי אותך קודםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחרת הייתי מתחתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איתךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שמעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת טוב הולך לרבנות עכשיו מרין את באה???????????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עליכם ליאור

mariana

New member
כפרה אני על עצמי

איך אני אוהבת את עצמי זה משהו, פשוט באלי להיתחתן עם עצמי.
אתה יודע לא בשביל משהו, אבל אני בטוחה שמי שמתחתן איתי הוא זוכה, הוא מקבל אישה למופת גם אמינה וגם מפנקת ודואגת עד שלא מוציאים אותי מהכלים.
בגלל זה אריאל שומר עליי היטב
, ומזה התאכזבתי בכדורגל שמכבי חיפה הפסידו, אתה בטח עם תל אביב אבל היה לי עצוב כשרוסו התחיל לבכות, זהו, אני מאחלת לך יום נעים

ניקולי

New member
ענת תכנסי לכאן

תשמעי חמודה אין דבר העומד בפני הרצון וייתר על כך אין לא יכול יש לא רוצה, ואני חושבת שאת פשוט לא רוצה להתנתק..תראי אני יודעת שזה קשה, אבל את לא יכולה לרקוד בשתיי חתונות בעת ובעונה אחת ואם את נגד בגידות כמו שאת אומרת תחתכי את הקשר הזה מהר, בעצם לא חייב את הקשר הזה אולי את הקשר הקיים עדיף, כי אם כבר עשית את זה פעם אחת לבעלך את תעשי את זה עוד מאה פעם ועם אותו הבחור כמובן, אבל כשבעלך יתפוס אותך פעם אחת לא תדעי איפה לקבור את עצמך.. מה אני אומר או מה אני אוסיף.. תצליחי יקרתי.. ניקול*

ליאור 30

New member
מרין נכון שכייף לך להתחתן ......

עם עצמך אבל מה איתי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ולא אני לא עם תל אביב רק בכדור סל אני שרוף תל אביב ליעאור

למעלה