פעם ראשונה

arem12

New member
פעם ראשונה../images/Emo171.gif

שאני כותבת כאן אחרי תקופה שאני צופה מהצד.אז נעים מאד שמי ענת ושיהיה לכם אחלה ערב.

jess ועוד

New member
אהלן ענת ברוכה הבאה

איזה כיף לדעת שבולשים עלינו
ספרי קצת על עצמך ....

arem12

New member
רק על עצמי לספר ידעתי.

אני בת 33 כימעט נשואה+2 והאמת שאני הכי מתביישת בה זו האהבה האסורה שלי.

seeyou

New member
אצל נוצרים...זה יותר קל!

הולכים לכומר....מקבלים מחילה...וממשיכים קדימה כאשר יש ילדים....זה כבר לא עיניין אישי ...ביניך לבין המאהב! תחשבי טוב הקרבה? אין לי את הפרטים על מנת לנסות "להבין" אותך...זה לא אומר...להסכים!

arem12

New member
הכרתי את הבחור

בעצם קצת דרך בעלי הקשר ביננו התחיל בשיחות חולין כשניפגשנו מידי פעםבאותה חברה משותפת,הכרנו כמה שנים ואף פעם לא ממש התייחסתי אליו ממש.לילה אחד בבילוי משותף הצטלבו מבטנו ומאז אני לא יכולה למחוק את הרגשות כלפיו,שנינו אוהבים ומודים בריגשותינו מודעים לכך שהקשר הזה לא בריא (במיוחד לי)אבל כשניפגשנו על מנת לסיים זאת הוא גרם לי להגיד את כל מילות האהבה הקימות, ולבסוף זה לא ממש ניגמר למרות שלא ראיתי אותו לפחות שבועיים ולא דיברתי איתו בטלפון. אני כל הזמן חושבת עליו וקשה לי לתפקד כמו בת טיפשעשרה. המון תודה על ההקשבה ומיצטערת שיצא לי ארוך .ענת

ליאור 30

New member
ברוכה הבאה ענת וכל הכבוד לך

שלום לך ענת אני מצדיע לך קודם כל על האומץ שיש לך לבוא ולספר לנו את הכל אבל אני חייב לציין שזה ממש לא כדי להסתבך במצב שלך בעיקר ואני הסבר את עצמי היכרת אותו דרך בעלך זאת אומרת שגם בעלך מכיר אותו לפי דעתי לא יקח הרבה זמן ובעלך יגלה רק בגלל שהוא ואת אוהבים כמו שאת אומרתואז הוא יבקש לבוא אלייך הביתה כאילו סתם לביקור ובעלך יסכים וישמח הם חברים עם הבנתי נכון ואז מה את חושבת שיהיה הוא יסתכל עלייך ואת עליו כל הזמן עד שבעלך יחשוד ואחרי זה את יודעת מה יקרה נכון אז לפי דעתי עדיף שתתרחקי מהר ושלא תביני אותי לא נכון אני אין לי בעיה עם דברים כאילו ההיפך אני דוגל בשיטה שכל אחד מה שטוב לו בראש ושהוא מרגיש איתו טוב רק בגלל הקשר עם בעלך אני מפחד ליאור

seeyou

New member
מבין את הרגשתך...../images/Emo54.gif

בוקר טוב לאהבה אין גיל! כאשר גבר "בוגד" אז הוא בוגד לפעמים רק לשם מין--הרי מחשבים אותו גיבור עם הוא שוכב עם הרבה נשים... אישה כאשר היא בוגדת...זה כבר עם הלב והראש... יותר "חמור"...המשפחה יכולה ...להיתפרק.. אני מכיר בחור שהיה "מעורב" עם אישה "חרדית" אם לשלושה! המשחק שלה -חיים כפולים-נימשך כחצי שנה,עד שהבעל שלח בלשים... הסוף...היא יצא מהבית...ללא כלום וללא ילדים... הבחור היתחתן... עם אחרת.... יום נעים

@@

New member
ענת, ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

כל הכבוד על היחשפות, קבלי
אני לא חושבת אני בטוחה שאת עושה טעות מרה, עם כל האהבה שלך אליו, חמודה את נשואה עם ילדים, הקשר הזה יגרום לך רק רע בחיים ולא נראה לא שזה יוביל למשהו יותר רציני,מה שאת חוה עכשיו זה לא אהבה זה יותר ריגושים וריגושים מתאדים במשך הזמן. לקום ולפרק משפחה בגלל זה? לא מתוקה זה לא שווה את זה, זה לא שווה שהמשפחה שלך תסבול, את חייבת להתעלות על עצמך ונסות לגמור את כל זה אבל בלי להשאיר פתח, כמובן אם המשפחה שלך חשובה שלך ואני בטוחה שכן. המוןןןןן הצלחהההה, תחשבי על זה באה
ה

שלהבת38

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

שלום ענת!! האם מותר לי להגיד לך: "ברוכה הבאה"?? בתור ותיקה בפורום (*_*) (יומיים).... מגיע לך "כל הכבוד" על זה שהצלחת להוציא את מה שיש לך בבטן!!

arem12

New member
שלהבת המון תודות לך../images/Emo172.gif

לפעמים קל יותר עם אנשים זרים. מקווה שתצליחי להשתחרר ולהוציא את שבליבך בהצלחה ענת

שלהבת38

New member
תודה גם לך

ענת חמודה, אחרי שאני קוראת כאן מה שאנשים כותבים, הבעייה שלי נראית לי עכשיו כל כך קטנה ואפילו...כבר לא בעייה, סתם אכזבה ילדותית וטיפשית...

arem12

New member
שלהבת אני עדיין חושבת שגם אם הבעיה

שלך קטנה כדאי להוציא החוצה ולא לשמור בבטן או ב
. שלך ענת.

ליאור 30

New member
ערב טוב לך שלהבת מה שלומך?

ותאמיני לי ענת צודקת אין לך ממה לפחד לשפוך את ליבך בישביל זה אנחנו כאן יאלה להוציא את מה שיש לך שלהבת את כבר יודעת שאני כאן תומכים אז קדימה תשפכי ואז יהיה לך יותר קל

שלהבת38

New member
הינה, שכנעת אותי ../images/Emo13.gif

ליאור חמוד, תודה. אני מאוכזבת רק מדבר אחד: שמשקרים לי...במיוחד אדם שחשבתי שכנה איתי וסמכתי עליו ובטחתי בו....פשוט מרגישה נבגדת ותמימה מדי. השאלה עכשיו אם להמשיך את הקשר או לנתק אותו...

ליאור 30

New member
שלהבת לפי דעתי

לא רק לסיים את הקשר אלו לברוחחחחחחחחחח ומה שיותר מהר שקרן ישאר שקרן כל הזמן אז בישביל מה לך כל הקטע הזה ליאור

ליאור 30

New member
קשה לך עם מה שלהבת????

בלהיפרד לא נורא עדיף שיהיה טיפה קשה אבל אחרי זה תשמחי שזה נגמר ומנסיון אני מדבר מי שמשקר פשוט ישקר

ronen1981

New member
ברוכה הבאה.

כמו שאומרים יותר אנשים יותר שמחה. לגבי הסיפור שלך על המאהב בוא נגיד שכנראה בפורם הזה אני יהיה בצד שפחות מבין אותך ,מה לעשות אותי חינכו והשקפת העולם אותה בחרתי אומרת לי שמה שאת עושה לבעלך וילדיך הינו בלתי הוגן ומכוער (וזה לא משנה עם שכבת אם הגבר הזר או לא) כי באמון של בעלך כבר מעלת. אני רק בעל תקווה כיוון שאני מבחין בניצני הכרה בשגיאה שבדרך בה את הולכת כעת ומקווה שתעשי את הצעד הנכון . את אוהבת את בעלך? יש לך שני ילדים ממנו את אוהבת אותם? אם התשובה על השניים חיובית לדעתי את חיבת לעשות שני דברים הראשון לחתוך תקשר אם הבחור . ושני להיות כנה עם עצמך ובעלך. אולי אני תמים בגישתי ואין ספק שכנות עם בעלך בשלב המידי משמעות הרבה "בלגן" אבל לדעתי אם לא היית חכמה (קרי נמנעת מהסיטואציה השגויה) לפחות תיהי פיקחה שכן אחרת השקר יאכול אותך מבפנים ואת הקשר שלך עם בעלך ואם זה יתברר לו לא ממך אז בכלל מר יהיה מצבך. מקווה שתוכלי לספר עוד פרטים על המדובר ותגיבי לדברי. אני פה כדי להראות לך תזוית השונה אולי הפחות נעימה אבל זו הדרך היחידה שאני מכיר עם כמה שפחות צביעות ושקר ורמיה וכמה שיותר כינות . רונן.

ניקולי

New member
ווווילי ווווילי../images/Emo2.gif ענתתתתתתת

חמודה, תראי..לפעמים יש לנו דברים שלא תמיד ניתן לעצור אותם..הדבר שהכי קשה למנוע אותו אלו הם היצרים..שיוצאים מתוך תוכנו..לצערי הם באים בעקבות משקעים עמוקים ומהלא נודע..לפעמים גם כשאת לא רוצה זה יוצא.. הדבר המסוכן בסיפור שלך הוא באמת..מישהו שגם בעלך מכיר..וואוו אסון גדול..היזהרי..לשקר אין רגליים..אל תשחקי משחקים..אל תשחקי בחיים שלך..תהיי אמיתית וכנה קודם כל עם עצמך, תעריכי את עצמך..לאהוב תמיד אפשר, לחיות טוב את יכולה.. אבל לא ככה יקרתי..יש לך בעל ילדים..חיים..היזהרי.. אם אינך מסוגלת לחיות עם בעלך היום קומי..ולכי..התגרשי.. אל תחגגי על שתי חתונות.. תהיה בטוחה שגם אם חלילה יקרה מצב שבעלך יגלה, יסלק אותך, ירצה את הילדים, וכל דבר מעין אלו..תשארי לבד..כי אותו בחור,,ישים את זנבו מבין הרגליים וילך..הוא לא ישאר.. כי ברגע אמיתי הם לא שם..הם הולכים, ממשיכים הלאה מחפשים לעצמם עוד הרפתקאה.. לדעתי תחתכי את הקשר הזה כל עוד נפשך בך!! ניקול*

sidi

New member
אני...

באותה דיעה עם ניקולי, תעזבי את הסטוץ או איך שתקראי לזה, תלכי לבעלך תפנקי אותו תבקשי ממנו שיפנק אותך ותחיו באושר ובעושר עד אין קץ. ואם את לא אוהבת אותו, תתגרשי.

למעלה