פעם ראשונה שלי.....

מיטקין

New member
עברי פה ../images/Emo98.gif ועברי שם ../images/Emo11.gif

עברי עברי כל הזמן אנשים זה באמת עברי??? חחחח טוב נחמד מאוד אם זה באמת הוא.. בכל מקרה עברי ברוך הבא לפורום.. לל"ט לכולם

לכל התוהים בקשר לאמינות ההודעה

רק שלא תהיינה טעויות - תהיו בטוחים, באלף אחוז, שזה לא עברי לידר העומד מאחורי ההודעה הנ"ל. פשוט אין מצב. עברי לידר לא כותב בצורה כל כך עילגת, עברי לידר, לא ייכתוב "למישהו יש רעיונות?" בנוגע לציטוטים של עצמו (תסמכו עלי - רואים שילד בגיל תיכון כתב את ההודעה, איתו הסליחה), ואין שום סיכוי שבעולם שעברי מרצונו הפרטי והאישי יבוא פתאום לכתוב בפורום, או לשאול אם אפשר לארגן מפגש כל שהוא, זה פשוט לא הוא. הפורום של עברי באתר הרשמי קיים כבר חמש שנים, עברי מעולם לא העז לכתוב בו בשמו. אני מאמינה שאותו המצב ייקרה גם כאן. הרי אם היה לו כל כך חשוב להגיד משהו באחד מהפורומים שלו אני מאמינה שהוא היה מתייחס גם לאתר היותר ותיק. את זה שהוא מכיר כבר כמה שנים טובות, את מיטב הפרצופים והשמות שעומדים מאחורי ההודעות ומדבר עם החבר'ה משם אישית. אם שם הוא לא כתב, אין הרבה סיכוי שייכתוב גם כאן. בטח שלא הודעה כל כך סתמית וילדותית כמו הנזכרת לעיל... הוא בטח צריך היה להיות מאוד מאוד שיכור כדי שתצא לו הודעה לא קשורה והזויה שכזו, אז.... לא, זה לא הוא. תהיו בטוחים. ל"עברי" - צא מזה. זה לא אתה. ביי.

לא איכפת אם זה הוא או לא

אבל מה את מצפה שהוא לא כתב בפורום השני? מה רצית בעצם שהוא יכתוב? "וואלה עכשיו שאני מסתכל על התמונה שאני ארנב, אני באמת דומה לארנב"?...

Ez sLeeP

New member
אני אפילו לא רוצה להגיב באשר

לזהות כותב ההודעה, עברי או לא עברי. כל השרשור הזה הפך לאיזה מימד לא-אנושי, לא-ברור, איזור הדמדומים כזה. החל במסעות נקמה ורצח (צביקו'ש? וואט דה פאק?) וכל מיני תיאוריות מוזרות. רודריגז יקירתי, עם כל הכבוד לפורום דיבורים (וכבודו במקומו מונח), אני לא חושב שצריכה להיות עדיפות מסוימת, או איזשהיא סדר-כניסות, במקרה שהאדון ירצה לרצות את מעריציו ומחבביו. אתר רשמי זה גם לא הגדרה נאותה, מאחר ואני די בטוח שהליקון (ועברי בעצמו) הכירו באתר כאתר רשמי. אחרת הוא היה מוכרז כאתר ראשי, לא? ועוד דבר לי אלייך. "ילד בגיל תיכון כתב את ההודעה הזו". הרמיזה הכה-בוטה הזו לא לטעמי. גם אני תלמיד תיכון, ואני לא חושב שיש לזה השלכה על היכולת השכלתנית שלי. נעשי לעדן דברייך באומרם. כל-טוב לך,
נדבו'ש.

ררר אנלא כזה בנאדם רע

מסעות נקמה ורצח..כבר הבהרתי את עצמי למעלה.כבר נאמרו דברים יותר גרועים וביותר רצינות בעולמנו הקטן.

אוי, אני לא יכול...

קראתי לרגע, בטעות, את ההודעה הזו, שוב, ולא החלטתי אם היא ממש מצחיקה או ממש מנופחת מעצמה או ממש ממש פתאטית. אני מניח שזה הכול ביחד. ציטוט נבחר: "את זה שהוא מכיר כבר כמה שנים טובות (!) (הפורום הישן), את מיטב הפרצופים (!!) והשמות (!!!) שעומדים מאחורי ההודעות ומדבר עם החבר'ה משם אישית. הסבר: כל מה שכתוב בסוגריים אני הוספתי. בידור טהור. אני ממש שמח שנכנסתי לכאן היום. היה לי יום ארוך קשה ומבאס, וכבר חשבתי ששום דבר לא יצליח לשפר את מצב רוחי... איש יקר

שום ביי. אתה חייב לי הופעה

ושום תירוץ של 'לא הזמינו מספיק כרטיסים' לא יתקבל כי לי יש מקורות (אה-הא!) שדווקא סיפרו לי גירסא אחרת לביטול ההופעה בירושלים אז תזיז את עצמך לצוללת ואם לא אני דורשת הופעה פרטית!
[אם זה באמת עברי?..טוב עדין עברי חיב לי הופעה.]

לא חטפנו אותו כבר?../images/Emo2.gif

אה כן.. מעניין למה לא.. אולי כי ההופעה בבית שמואל בוטלה:p אבל יש תוכנית מאורגנת אז אין דאגה:]] אגב שלומי, נעלמת לי:/

אני לא יודעת..יש לי רעיון..../images/Emo150.gif

אולי נבקש תמונה מיוחדת כזאת,אולי תמונה שלו מחזיק שלט שכתוב עליו גם אני בפורום עברי לידר בתפוז.. או משהו שכזה... טוב,זה רק אני והרעיונות הפסיכופטים שלי..
ואם זה עברי אני גם רוצה הופעה פרטית..אני גם רוצה תגובה במייל,ועוד הרבה דברים..אווף,יומים בלי שינה-רואים

Principesa Reut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חופית ניסתה להוציא מעברי תמונה מצחיקה בהופעה בקמלוט כדי לשים בפורום אבל הוא לא הסכים... אחד מהנגנים עשה לנו תמונה מצחיקה אבל אני כבר לא זוכרת מי זה היה

יאו זה חידוש..והדס כנסייי זה בשבילך

אחרי שמונים הודעות.. אנחנו קצת מציפים
לילה טוב וחלומות פסטה ופיצה (יאמיאמיאמ) נעימים..(אה כן ויוני הבן שש לשלטון..לא הסנוב גותי שותה דם חתולים:p)

למעלה