פעם ראשונה שלי.....

ivri1

New member
פעם ראשונה שלי.....

שלום לכולם, כמו שאתם רואים הכל קורא אצלי לאט אבל בסוף קורא אז אני כותב כאן.....סוף סוף הבנתי איך נרשמים ועכשיו גם לי יש שם אני עוד צריך למצוא לי ציטוט......יש רעיונות? הפורום הזה מענין לי מאד ואני אוהב לקרוא את דעותיכם על נושאים שונים ומשתדל להתיחס[כמה כוכב....כשהקיץ יבוא......] מישהו כתב לי לבוא למפגש האחרון אבל לא יכולתי באותו יום אז אולי אפשר לארגן משהו......אני אשמח. באמת היתם מאד יפים בהופעה [ושמחים] בענין האף שלי.............זה לא מה שזה נראה.....אני סתם שמח. מאד אהבתי גם לקרוא את השירים והסיפורים היפים של נדב ותומר וספיר וצבי וכולם... טוב מספיק להתחנף ביי בינתיים עברי

lollapalooza

New member
ברוך הבא

"עברי".
חחחחחח מי שלא תהיה, הרגת אותי מצחוק.

Ez sLeeP

New member
לא צריכים לזלזל.

באירוח, כידוע, הוא אמר שאם הוא ייכנס - ממילא לא יאמינו לו. לא צריך לפסול ישר על הסף. אז.. ברוך הבא!
נדבו'ש.

סנטה

New member
תתבישו לכם כל מי שמזלזל ולעברי ...

ואם זה כן עברי ? יהיה נורא נחמד לראות מה שכתבתם לו נכון ? אלתצפו שהוא ייכנס שוב . ולעברי , ברוך הבא לפורום היקר שלנו . תהנה .

אתה לא מבין כלום,אוף.

אם זה לא עברי-אז כל התגובות,במקום. אם זה כן עברי-אז גם- כן,כי עברי יודע מה מצפה לו..חוסר אמון עד שיוכח שזה הוא,אחרת גמאני יכול להפוך לעברי לכמה רגעים,וגם אתה. ברור שאם נדע שזה הוא,הוא יתקבל בשמחה,ואפילו ב-OVER שמחה,וגם את זה הוא יודע..הוא לא כזה טיפש,הוא לא טיפש בכלל.וכאן אני אפסיק.

שגיא...

אממ.. יש לך דרך לבדוק אם זה הוא באמת? ואם אתה באמת עברי- סליחה על קבלת הפנים... זה לא קורה לנו בדרך כלל... ברוכים הבאים ואל תפחד מדי.. אנחנו שפויים כמעט לגמרי!!

lollapalooza

New member
../images/Emo6.gif

אתה משהו, נדבו'ש, אתה יודע את זה
אני מאוד מקווה שעברי לא חושב שהכל אצלו "קורא לאט"...

Ez sLeeP

New member
הדס. צריך לרסן אותך.

ככה את מתנהגת לאורחים מכובדים? קצת כבוד למבוגרים ממך! (אני רואה שרשור מפלצתי בדרך)

oooooOFIR

New member
עבריייייי תעשה לי שיעורי בית

רציני, יש לי הרבה ומה זה אין לי כוח... לפחות את המילון?

2 אפשרויות

או שאתה הבנאדם הכי מגניב בעולם או שאתה בנזונה שצריך לתפוס ולרצוח. עכשיו,מכל האלה שמתלהבים מקשר אינטימי/ישיר/מה שלא יהיה עם העברי,תבדקו את זה מהר..מהררררררר

lollapalooza

New member
צבי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לתפוס ולרצוח
הייתי אומרת שנסחפנו...

ממ

אולי הייתי קצת בוטה מידי.אבל אפחד לא באמת חושב שאפילו נרצה לתפוס אותו אז אפחד לא באמת חושב שאפילו נרצה לרצוח אותו ואז הכל חוזר למקומו בשאלום.

ממ

אולי הייתי קצת בוטה מידי.אבל אפחד לא באמת חושב שאפילו נרצה לתפוס אותו אז אפחד לא באמת חושב שאפילו נרצה לרצוח אותו ואז הכל חוזר למקומו בשאלום.

לתפוס ולרצוח../images/Emo35.gif ידעתי שתתאים למסע!

המסע לשחרור הקרמובאים יוצא לפועל, כל המעוניין להצטרף הכינו את הרובים

עברי? מה? איפה?

המממ... לא נשמע אמין אבל בכל זאת כל הכבוד על הנסיון!! ברוך הבא!! מגניבת הפורום לשירותך בכל עת! נושי.

אמממ...

אני נורא רוצה להאמין שזה הוא.. איזה כיף.. ואם לא- נתת לי אושר לרבע דקה.. מה הקטע עם האף? לא הבנתי...

למעלה